La brațul cui a fost surprins Mario Fresh, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează la maximum în Dubai

.

Mario Fresh a decis să își ia o pauză bine meritată de la agitația vieții personale, după despărţirea de Alexia Eram și să plece într-o vacanță în Dubai. Această escapadă vine după confirmarea separării de fiica Andreei Esca cu care a avut o relație de opt ani. În această perioadă de tranziție, artistul se concentrează pe alte lucruri, pentru a putea depăşi momentele dificile.

Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărţirea de Alexia Eram

După ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram, Mario Fresh s-a îndreptat spre Dubai pentru a se relaxa și a se distra. Cântărețul a profitat de vremea caldă și de peisajele spectaculoase ale orașului, bucurându-se de fiecare moment ca burlac.

Într-o postare recentă pe Instagram, artistul a scris: „Mă mut aici!”, semn că se simte bine și că se bucură de timpul petrecut în Emiratele Arabe Unite.

Se pare că despărțirea de Alexia Eram nu l-a doborât pe Mario Fresh, care continuă să își urmărească cariera muzicală și să își construiască relații noi. În timp ce fiica Andreei Esca își continuă activitatea ca influencer și a fost văzută la Săptămâna Modei de la Paris, artistul s-a îndreptat spre Dubai pentru a se relaxa alături de familia sa.

Mario Fresh a fost surprins în Dubai alături de părinții și sora sa, având parte de clipe de distracție pe cinste. S-au bucurat de soare, plajă și de atmosfera vibrantă a orașului, având parte de ieșiri în oraș și petreceri de neuitat. Cântărețul vrea să le arate fanilor săi că, în ciuda despărțirii, viața continuă și el este pregătit să îmbrățișeze noi experiențe.

Citeşte şi: Mario Fresh a confirmat despărțirea de Alexia Eram, după 8 ani de relaţie: „A fost o decizie dificilă”. Ce ar fi dus la separarea dintre ei

Citeşte şi: Alexia Eram, despre terapia de cuplu, după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Este foarte important să vorbești despre problemele tale” / Exclusiv

Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit după o relaţie de opt ani

Mario Fresh și Alexia Eram au format un cuplu timp de opt ani, dar recent au decis să meargă pe drumuri separate. Decizia a fost luată de comun acord, iar cei doi au subliniat că nu există resentimente între ei. Artistul a explicat într-un mesaj postat pe Instagram că relația lor se bazează pe respect și prietenie, iar separarea a fost o alegere înțeleaptă pentru amândoi.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru
sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”,
a fost mesajul scris de Mario Fresh, adăugând că apreciază sprijinul fanilor în această perioadă.

Pe măsură ce Mario Fresh se bucură de timpul petrecut în Dubai, fanii așteaptă cu interes să vadă ce noi proiecte muzicale va lansa, mai ales că ultima piesă a artistului a fost „cu dedicaţie” pentru Alexia Eram.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton