Cosmin de la „Casa Iubirii”, declarații neașteptate despre iubita lui, Ștefania. „Nu mai suntem împreună. M-am săturat de ea!”

.

Cosmin de la „Casa Iubirii” a făcut o serie de declarații neașteptate legate de iubita lui, Ștefania, împreună cu care are o relație din timpul participării la emisiunea matrimonială.

Reacția lui Cosmin când a fost întrebat dacă mai este împreună cu Ștefania

Cosmin și Stefania au fost eliminați în urmă cu câteva luni sin emisiunea „Casa Iubirii”. Ei au format un cuplu în emisiune și au continuat să rămână împreună și după părăsirea emisiunii. Cei doi au păstrat legătura cu fanii și într-o intervenție live pe rețelele de socializare, aceștia și-au dorit să afle dacă mai sunt sau nu împreună. Cosmin a răspuns într-un mod ironic dar care inițial i-a speriat pe fani.

„Nu, nu mai suntem împreună… Chiar nu mai suntem împreună. Deci, m-am săturat de ea, efectiv. Deci chiar nu mai suntem împreună!” – a răspuns Cosmin, lăsându-i pe internauți să înțeleagă că întrebarea lor este lispistă de sens deoarece relația lor este cât se poate de fericită.

Ce părere au Cosmin și Ștefania despre ce se petrece acum în Casa Iubirii

Continuând să răspundă întrebărilor adresate de fani, Cosmin și Ștefania au mărturisit ce părere au despre ce se întâmplă în prezent în Casa Iubirii.

Cosmin: „Deci nu… nici nu am văzut chestii așa importante, decât că au fost descalificați Sebastian și Roberta. Aia mi s-a părut wow, nu mă așteptam de descalificarea lui Robert și a Giulyei. Deci una după alta așa…”

Citeşte şi: Bianca Giurcă se pregăteşte să devină mamă. Concurenta de la emisiunea „Casa Iubirii” de pe Kanal D, declaraţii despre relaţia cu Patrick

Citeşte şi: Andreea Mantea, decolteu amețitor în platoul „Casa Iubirii”

Citeşte şi: Antoni și Vlada de la „Casa iubirii” s-au împăcat. Vestea surprinzătoare dată fanilor: „Băiețel. Șapte săptămâni!”

Citeşte şi: Cum arată Ștefania de la „Casa Iubirii” în realitate, fără machiaj și filtre. Fanii au fost surprinși să o vadă așa

Ștefania: „Deci în două săptămâni au fost descalificați cinci concurenți!”

Cosmin: „Și a mai fost situația de azi cu Teodora și Robi și cam atât. Ceva wow n-am mai văzut. Dar na, mi se pare așa ciudat… foarte multe descalificări pe bandă rulantă. Cred că ăsta e sezonul cu cele mai multe descalificări.”

Cosmin a fost eliminat primul din Casa Iubirii, apoi Ștefania a părăsit emisiunea după ce a primit cele ami puține voturi din partea publicului care a ținut cont de dorința tinerei de a se întoarce la iubitul ei.

„Parcă nu-mi vine să cred. Principalul motiv este că, în sfârșit, o să fiu alături de Cosmin. O să-mi lipsească foarte mult toate trei (n.r. – concurente cu care s-a împrietenit).. Toate trei mi-au fost alături, mai ales în momnentele grele. Și sunt fericită că le-am cunoscut.

(…) Datorită acestei experiențe, am întâlnit oameni minunați care mi-au fost alături în cele mai frumoase momente și mai ales în cele mai grele (A, R, R și V), dar cel mai important, l-am cunoscut pe Cosmin, sufletul meu pereche cu care voi începe. un drum și o etapă importantă în viața mea”
– a transmis Ștefania după eliminare, potrivit Kanal D.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton