Acasă la Alin Oprea și Medana. Cum arată locuința lor: „Am reușit să îmi creez propriul Paradis!”

.

Alin Oprea și Medana trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste și locuiesc într-o casă cum rar mai vezi în zilele noastre. Cei doi le-au arătat fanilor pe rețelele de socializare imagini din vila luxoasă în care stau.

Cum arată căminul de basm în locuiesc Alin Oprea și Medana

Alin și Medana locuiesc într-o casă spațioasă, amenajată cu piese de mobilier vechi, de colecție, ce dau un aer regal căminului. Livingul case se întinde pe 100 de metri pătrați și este ticsit cu mobilă din lemn masiv, stil baroc, tablouri cu rame impresionante și ornamente vintage. În casa cuplului există multe piese decorative cu o simbolistică aparte – bibelouri în formă de elefant sau broască ce aduc noroc, amulete sau statuete feng shui.

„Acasă este locul în care sufletul respiră liniște. Sărbătorile se petrec acasă, iar eu am reușit să îmi creez propriul Paradis” – spunea Medana în mediul online acum ceva vreme despre căminul conjugal.

Vezi în GALERIA FOTO imagini din spectaculoasă casă a cuplului Alin – Medana Oprea.

Cum s-au cunoscut Alin Oprea și Medana

Alin Oprea și Medana s-au întâlnit într-un moment în care ambii treceau prin perioade delicate în viețile personale. Fostul solist de la „Talisman” se afla într-un proces de divorț, iar Medana încerca să se refacă după un mariaj eșuat.

„Ne-am cunoscut exact în momentul în care fiecare era pregătit pentru relația aceasta. Cupidon a fost nașul nostru, Axinte, care a făcut posibilă întâlnirea noastră, la restaurantul unui alt naș, Pavel Hălmăjan. Amândoi ne-au devenit nași, pentru că au fost martorii primei noastre întâlniri. Ceea ce am gândit eu despre el a fost contrar așteptărilor mele.

Citeşte şi: Cum a reacționat Larisa Uță când a găsit un video indecent cu Alin Oprea și o altă femeie. „Am văzut actul în sine, da!”

Citeşte şi: Medana nu l-a plăcut pe Alin Oprea la început: „Când îl vedeam la TV, schimbam programul”. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt

Citeşte şi: Larisa Uță, dezvăluiri fără perdea la trei ani după divorțul de Alin Oprea. „Era ritual, când se trezea dimineața…” Cântărețul a răbufnit la auzul mărturisirilor

Citeşte şi: Medana rupe tăcerea în scandalul cu Larisa Uță. „Știu multe, iar Alin nu vrea să vorbească!” De ce nu o lasă artistul să spună tot despre fosta lui soție

Nu l-am simpatizat niciodată, nu am fost fana lui, ba, mai mult, când îl vedeam la televizor schimbam programul în secunda doi. În acea seară, de cum am făcut primul pas în acel restaurant, în momentul în care Alin a dat cu ochii de mine, a avut efectiv un șoc, o uimire, o încântare pe care eu niciodată nu o mai văzusem la un alt bărbat”, a declarat Medana în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

Separarea lui Alin Oprea de fosta soție s-a terminat cu scandal. După divroțul din 2021, cei doi și-au aruncat vorbe dure, ambii acuzându-se de infidelitate, după un mariaj de 24 de ani. Medana a stat o vreme departe de conflictele dintre soțul ei și fosta soție, dar în cele din umră a simțit nevoia să intervină, după ce Laria Uță a făcut o serie de declarații scandaloase legate de Alin Oprea, într-un podcast.

„Trebuie să știi să pierzi cu demnitate și să te retragi când simți că nu mai aparții unui om sau unui loc. Eu nu cred că astfel de afirmații, ‘umblă în 4 labe’ sau în care cea mai bună prietenă a ta susține cu dovezi certe o relație extraconjugală de 7 ani cu un cetățean neamț, apărând chiar și îndoieli legate de paternitatea copiilor, fac cinste cuiva.

Doamne, ce jenant! Mă întreb cât timp vom mai fi hărțuiți de fosta lui soție. Nici în cele mai urâte vise ele mele nu mi-am putut imagina că voi avea de a face cu astfel de situații și cu astfel de abordări ale fostei lui soții, într-o astfel de manieră, efectiv umilitoare și pentru ea și pentru el. Nici măcar nu se pot spune toate, câte sunt în spatele cortinei, pentru că este degradant. Îl vrea înapoi?! Ce scop are, oare?! Situația financiară o determină la toate astea, fericirea noastră, creșterea noastră împreună?! Oare nu mai bine ar lupta la rândul ei pentru evoluția sa personală, lăsându-ne pe noi în pace?!”, a spus Medana, potrivit cancan.ro.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton