Ana Baniciu, criticată după ce și-a dus fiul la o petrecere în stradă. „Ce e așa amuzant? Trist!” Reacția lui Edy Kovacs

.

Ana Baniciu și-a suprins fanii din mediul online cu una dintre cele mai recente postări. Fiica lui Mircea Banicu și soțul ei, Edy Kovacs au mers cu băiețelul Aris, în vârstă de patru luni, la o petrecere în aer liber, unde Edy a pus muzică.

Ana Baniciu și Edy și-au dus fiul la prima lui petrecere

Ana Baniciu s-a dus cu fiul ei să își vadă tatăl cum pune muzică la o petrecere stradală pe Calea Victoriei, din București. Edy exste DJ. Într-un clip postat pe pagina personală de Instagram a Anei apare Edy în mijlocul petrecerii, ridicându-l în brațe pe micuțul Aris care era echipat cu căști de protecție, pentru a nu se speria de zgomot. Cei prezenți acolo au fost bucuroți să-l vadă pe micuț, iar postarea a adunat rapid peste 4 mii de aprecieri din partea colegilor de breaslă și a fanilor. Comentariile au fost variate cu privire la acest clip, unii internauți condamnând gestul Anei și al soțului de a-și expune fiul în felul în care au făcut-o.

„Să simtă energia bună de la orice vârstă… Să crească cu dans și muzică e cea mai bună treabă.”

„M-am topit!”

„Doamne, ce păpușenie!”

„Ador!”

„Bebeluș fericit, înconjurat de fericire!”

„Vaii, mă topesc!”

„Ce e așa amuzant să ții un bebeluș în așa mediu? Și vezi Doamne, are căști dinalea de zgomot prin care oricum se aude zgomotul. Doar că e copilul nu știu cui, încurajați așa ceva ! Trist.”

„Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla” – sunt comentariile internauților.

Edy Kovacs a răspuns unuia dintre comentariile negative, spunând că la petrecerea respectivă nu s-a consumat alcool, iar momentul cu expunerea băiatului a durat foarte puțin.

Citeşte şi: Ana Baniciu, prima imagine cu chipul fiului său. „Miroase a lapte și iubire!” Cum arată nepotul lui Mircea Baniciu

Citeşte şi: Ana Baniciu, emoții la prima plimbare cu fiul ei: „E așa expus, e ciudat”. Ce nume a ales pentru bebeluș

Citeşte şi: Ana Baniciu, decizie îndrăzneață de amenajare în dormitorul matrimonial din noua casă. Ce obiect a pus la intrarea în încăpere: „Superbă locuință!”

Citeşte şi: Raluka, emoționată până la lacrimi. Ana Baniciu i-a făcut o surpriză de proporții

„Draga mea, a fost o petrecere în aer liber, pe Calea Victoriei… o petrecere unde NU se consumă alcool , iar accesul era pentru toata lumea, fiind pe stradă! Eu fiind dj , mi-am luat copilul în pupitru pentru un minut, iar după a plecat acasă! Cam asta a fost!” – a explciat soțul Anei Baniciu.

Ana Baniciu, nevoită să nască prin cezariană

Edy și Ana au devenit părinți pe 4 iunie. Artista a fost nevoită să nască prin cezariană deși își dorea să aducă pe lume bebelușul în mod natural.

„La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada asta de sarcină pentru o naștere naturală. Am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Într-adevăr, în ultimele săptămâni m-am resimțit fizic, am avut foarte multă apă în organism, mi s-au umflat foarte puternic picioarele, erau ceva butuce, adică nu mă încăpea nimic în picioare, nici măcar, nu știu, papuc, flip-flop, nimic.

Trebuia să-mi iau numărul 40 ca să pot să umblu. Am și muncit foarte mult cu casa pentru că ne-am dorit să ne mutăm și știți că a fost haos. Bine că ne-a mutat ca altfel, nu știu ce se întâmpla în momentele astea. Adică casa noastră a fost gata cu fix două nopți înainte să vină bebelușul. Ne-a așteptat”, a povestit Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton