Radu Vâlcan, urare specială pentru aniversarea de 38 de ani a soției lui, Adela Popescu: „O să mă certe că o arăt așa, nemachiată”

.

Adela Popescu împlinește astăzi, 8 octombrie, 38 de ani. Cu această ocazie, soțul actriței, Radu Vâlcan, i-a făcut o urare înduioșătoare de „La mulți ani!”, în dreptul unei fotografii cu ea nemachiată.

Adela Popescu a împlinit 38 de ani! Mesajul special al lui Radu Vâlcan pentru actriță

Radu Vâlcan (47 de ani) o aniversează astăzi pe femeia alături de care a întemeiat o familie frumoasă cu trei copii. Prezentatorul de la „Insula Iubirii” și Adela Popescu au trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

Cu ocazia aniversării de 38 de ani a soției sale, Radu Vâlcan a publicat pe Instagram o fotografie cu actrița nemachiată.

„Mâine este ziua ei. O să mă certe că o arăt așa, nemachiată, superbă. Să vedeți mâine… Te iubesc! Dar, deja, știi asta!”, a scris prezentatorul de la Antena 1 în mediul online. Iar fanii nu s-au putut abține să nu complimenteze frumusețea naturaloă a actriței.

„De și-ar vedea frumusețea prin ochii noștri, nu te-ar mai certa.”

„Îmi dai speranță cu fiecare postare ca mai sunt și bărbați cumsecade.”

„Femeia asta e frumoasă rău și cu și fără machiaj are ceva al ei o iubește Dumneze! la mulți ani fericiți alături de cei dragi ție Adela dragă!”

„Frumusețe naturală”

„Superbă e puțin spus…”

„Frumoasă ca o prințesă” – sunt câteva dintre reacțiile fanilor când au văzut-o pe actriță nemachiată.

Citește și: Radu Vâlcan a tras un semnal de alarmă de pe patul de spital: „Prea multe vieți se duc din cauza asta”

„De când mă iubește Radu mă iubesc mai mult pe mine.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare” și formează un cuplu din anul 2010. S-au logodit patru ani mai târziu, iar nunta au făcut-o în 2015, la 1000 de metri altitudine, în prezența a aproximativ 60 de invitați.

„De când mă iubește Radu mă iubesc mai mult pe mine, asta simt. Când partenerul nu te iubește sau cât ai vrea tu, energia ta toată se duce în a-l face să te iubească și a cerși atenție. E uman să faci asta. Când el pur și simplu te iubește ai timp să te concentrezi pe tine, pe profesia ta, pe dorințele tale, pe somnul tău. Radu nu e un romantic. Marchează niște momente”, a spus Adela Popescu recent, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Citește și: Ce mamă frumoasă are Radu Vâlcan! Soacra Adelei Popescu a împlinit 70 de ani: „La mulți ani, buni Emilia!”

Adela Popescu și Radu Vâlcan spun „pas” lucratului împreună

Cu toate că se iubesc și s-au cunoscut lucrând împreună, Adela și Radu nu-și doresc să prezinte o emisiune împreună sau să mai joace în același serial.

„Nu, pentru că ne știm limitele. Știm foarte bine până unde este bun unul cu celălalt, profesional vorbesc. Nu trebuie confundate posturile noastre. Ne place foarte mult, atunci când ajungem acasă, să vorbim despre ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Ea, când vine în Thailanda, este martoră a filmărilor, vede ce se întâmplă și îi place. Este o fană a emisiunii (Insula Iubirii – n.red.). La fel e și în cazul meu, atunci când ea participă la un proiect. Efectiv stau și o admir cu emoție de fiecare dată. Și nu cred că e sănătos când doi parteneri lucrează împreună la un proiect. Nu că n-ar funcționa. Este pur și simplu părerea mea. Așa simt”, a spus Radu Vâlcan, într-un interviu pentru Unica.ro.

„Nu mi-ar plăcea. Noi nu putem să fim atât de diplomați astfel încât să nu aducem în față ceea ce e între noi. Și între parteneri mai sunt discuții, certuri, șicane… Nu, categoric. Și plus că ar fi deja prea mult timp de stat împreună”, ne-a spus și Adela Popescu, într-un alt interviu.

În ciuda declarațiilor de mai sus, cuplul joacă împreună în comedia „Retreat Vama Veche”, care apare în cinematografele din toată țara din 18 octombrie. Ce-i drept, scenele lor împreună sunt puține și scurte. În schimb, una dintre ele este foarte intensă. Scena are loc în imaginația Corinei, personajul jucat de Adela, care îl atacă pe personajul jucat de Radu, respectiv fostul iubit al prietenei sale, Eva.

Foto: Instagram/@adelapopescu; @raduvalcan

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton