Codin Maticiuc, aniversare fastuoasă de 44 de ani. Cum au apărut Antonia și Alex Velea, Theo Rose și Anghel Damian și Speak și Ștefania la petrecere

.

Codin Maticiuc și-a sărbătorit aniversarea de 44 de ani în avans, în seara de joi, 3 octombrie, într-un salon auto din București. La eveniment au fost invitați unii dintre cei mai în vogă artiști, actori și entertaineri din România. Printre aceștia s-au numărat și trei dintre cele mai frumoase cupluri, Antonia și Alex Velea, Theo Rose și Anghel Damian și Speak și Ștefania.

Ploaie de vedete la aniversarea de 44 de ani a lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc va împlini 44 de ani pe 5 octombrie, dar s-a aniversat în avans, la un salon auto din Capitală, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi. Perecerea nu a avut loc într-un salon auto întâmplător, ci deoarece tot aseară, Codin a prezentat câteva scene din filmul „Cursa”, în care a investit peste 3,5 milioane de euro.

La eveniment au fost prezenți, desigur, și actorii din distribuția filmului „Cursa”. Protagonistul, Denis Hanganu, a spus și câteva cuvinte despre proiect, pe scena evenimentului. „A fost o muncă titanică”, spune actorul într-un Instagram Story.

La petrecere au cântat Alex Velea, Antonia, Cristina Ștefania și Bogdan de la Ploiești, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Theo Rose şi Anghel Damian se căsătoresc în secret. Cu ce rochie de mireasă se va îmbrăca artista: „O masă în familie, atât”

Cele mai frumoase cupluri de la eveniment

Au mai fost prezenți și Theo Rose și Anghel Damian, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Un alt cuplu simpatic au fost Speak și Ștefania. Într-un Instagram Story, Ștefania este surprinsă dându-și jucăuș logodnicul la o parte de la consola de DJ.

La rândul lor, Antonia și Alex Velea au fost protagoniștii unui moment înduioșător. Solistul se afla pe scenă, cântând piesa „Minim doi”, când și-a sărutat logodnica aflată în primul rând.

De la petrecere nu au lipsit nici Alexandra Stan, Karmen Minune, Anca Dinicu și Dorian Popa.

Citește și: Secretul poveștii de dragoste de șapte ani dintre Speak și Ștefania: „Așa ne-am și consolidat relația” / Exclusiv

Mașinile din filmul „Cursa”, expuse la petrecerea lui Codin Maticiuc

În salonul auto închiriat pentru petrecere au fost aduse și toate mașinile care apar în filmul „Cursa”, inclusiv bolidul de lux care a avut de suferit în urma accidentului de la finalul lunii august. Mașina era folosită pentru filmarea unei scene spectaculoase, dar a intrat violent în bordura care separă șoseaua de linia de tramvai.

Anul trecut, la ziua lui de naștere, Codin Maticiuc l-a avut invitat pe premierul Marcel Ciolacu. Politicianul a fost zâmbitor la eveniment, unde a purtat un tricou cu mesajul: „Make Buzău great again” / „Să facem Buzăul grozav din nou”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton