Tunsori şi coafuri pentru păr scurt ideale pentru femeile cu ochelari. Idei recomandate pentru 40+

.

Când vine vorba de tunsori și coafuri pentru femeile cu ochelari, există numeroase opțiuni care nu doar că arată bine, dar adaugă și un aer tineresc și modern. Femeile cu vârsta de 40 de ani și peste îşi pot exprima stilul personal şi îşi pot pune în valoare trăsăturile, cu ajutorul unor tunsori şi coafuri potrivite, care sunt în trend în 2024.

Idei de tunsori şi coafuri pentru păr scurt ideale pentru femeile cu ochelari

Combinația de tunsori scurte şi ochelarii, îţi poate scoate în evidență personalitatea într-un mod super cool. Femeile de peste 40 de ani pot experimenta fără probleme cu diverse stiluri care sunt nu doar moderne, ci și practice. Vrei să arăți mai tânără și să îți pui ochelarii în valoare? Descoperă câteva idei super cool în galeria foto de mai jos.

Un bob cu breton și straturi este întotdeauna o alegere câștigătoare. Nuanțele de blond miere pe un balayage strălucitor dau volum părului și îți oferă un look fresh, lejer. Dacă porți ochelari cu rame ovale, acest stil va adăuga o notă elegantă și tinerescă.

Dacă ești mai îndrăzneață și vrei ceva edgy, ce zici de un pixie cu laturile scurte și părul mai lung în vârf? E perfect dacă ai firele de păr argintii sau vrei să-ți pui în valoare culoarea naturală. Culoarea blond argintiu adaugă textură și volum, iar ochelarii negri vor arăta fabulos alături de acest stil.

Nu te dai în lături de la fel şi fel de experimente? Atunci încearcă un bob texturat. Cu un breton lejer și câteva straturi discrete, acest stil îți dă un vibe relaxat și elegant în același timp. Iar dacă mai adaugi câteva reflexii argintii, e clar că o să te simți ca scoasă din revistele de modă. Ochelarii mari vor echilibra look-ul și îți vor sublinia ochii într-un mod foarte chic.

Îți place să fii în centrul atenției? Un pixie cu breton pompadour te va scoate cu siguranță din anonimat. E feminin, modern și se potrivește perfect cu rame îndrăznețe, colorate. Mai mult, dacă alegi și o culoare vibrantă pentru păr, gen un roz pastelat, te vei simți gata de orice aventură!

Citeşte şi: Idei de tunsori la modă pentru toamna asta. De la bobul cu vârfuri întoarse, la coafura „old-money”

Citeşte şi: Tunsoarea Kitty care va face furori în sezonul rece. Un bob reinterpretat ultra feminin

Iar pentru cele care încă preferă părul mai lung, un lob (bol-ul lung) este o soluție ideală. Părul tău va arăta fabulos cu o tunsoare care pune în valoare textura naturală. Ochelarii cu rame întunecate vor crea un contrast foarte șic, dându-ți acel aer sofisticat pe care toate ni-l dorim.

Pentru un look clasic, dar cu un twist modern, un bob asimetric este alegerea perfectă. Îți acoperă firele albe și se potrivește de minune cu ochelarii. Un breton pe o parte și câteva șuvițe lăsate jucăuș în fața ochilor pot adăuga un strop de mister.

Indiferent ce tunsoare alegi, cheia este să te simți bine în pielea ta și să te joci cu stilul. O tunsoare scurtă poate să îți transforme complet look-ul, iar ochelarii devin un accesoriu statement care să-ți completeze personalitatea.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton