Zodii care au revelații cosmice în octombrie

.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, Universul ne îndeamnă să luăm o pauză pentru a reflecta asupra lucurilor pe care le-am realizat și asupra planurilor de viitor. Noua lună în care am intrat vine cu șansa noilor începuturi în viața noastră, dar și cu oportuitatea de a ne reafirma și de a înțelege mai bine modul în care ne-am schimbat ca individ în ultimele luni. Astrele au vești neașteptate pentru câteva zodii în octombrie, așa că trebuie să profite din plin de ele. Haideți să aflăm ce nativi vor avea revelații cosmice luna aceasta.

Berbec

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este o lună de transformare prin lecții karmice și tresăriri spirituale pentru Berbec. S-ar putea să te simți mai puțin extrovertit decât ești de obicei și să manifești dorința de a petrece mai mult timp cu tine însuți. Încearcă să iei o pauză din arutina zilnică pentru a te cunoaște mai bine. Evită distragerile fără sens și fii consecvent. Vei afla că poți descoperi calea spre adevăr prin disciplină și practici spirituale. Meditația și contemplarea trebuie să fie nelipsite de pe agemda ta zilnică.

Rac

CONȚINUT VIDEO UNICA

În octombrie trebuie să lași în urmă vechile emoții și relațiile nesigure și să te îndrepți spre un teritoriu necunoscut. S-ar putea să te simțiți dezolat într-un fel. Va fi nevoie de multă maturitate emoțională pentru a recunoaște că felurile în care acționai în trecut nu mai funcționează. Odată ce ai acceptat acest lucru, vei vedea cu viața va începe să ți se schimbe. Poate că ar fi recomandat să te retragi puțin pentru a te reface și vindeca. Acest lucru îți va permite să procezsezi emoțiile, astfel încât să descoperi pașii de urmat către împlinirea totală.

Citeşte şi: Neti Sandu a spus ce se va întâmpla cu zodiile până pe 22 octombrie. Surprize mari pe plan financiar, dar multe probleme de sănătate

Citeşte şi: Mihai Voropchievici, zodiile care încep luna octombrie cu dreptul. Schimbări de situații benefice, recompense financiare și reușite pe toate planurile

Citeşte şi: Care sunt cele mai norocoase zile din octombrie, în funcție de zodie

Citeşte şi: Zodii care pierd bani în octombrie. Au cheltuieli neașteptate și ghinion în afaceri

Leu

Este o lună în care vei resimți sentimente de măiestrie, motivație și o energie pozivită debordantă. Păstrează-ți atenția asupra persoanei care vrei să fii în viitor și fii conștient/ă că acțiunile tale actuale te pot duce acolo. Canalizează-ți hotărârea și voința spre țelurile tale și evită distragerile. Cu cât te aliniezi mai mult cu forțele cosmosului, cu atât vei găsi mai multă ușurință în a-ți împlini toate dorințele. Acest lucru te poate face să descoperi noi niveluri de curaj și responsabilitate emoțională. Lasă în urmă zona de confort și rămâni în acord cu scopul și obiectivul tău.

Pești

Urmează o perioadă în care te vei elibera de poverile grele ale trecutului și în care vei primi energia pentru tot ceea ce contează cel mai mult în viața ta. Nu te mai avânta în îndeplinirea sarcinilor care nu-ți sunt atribuite și bucură-te de ceea ce ai realizat până acum. Ți-a luat un efort imens pentru a ajunge unde ești astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să fii suprasolicitat și copleșit de tot ce ți se întâmplă. Poate că este timpul să iei o pauză înainte de a începe epuizarea. Încearcă să vezi cum poți fi eficient, mai degrabă decât să-ți irosești eforturile cu sarcini minore. Ai ajuns prea departe ca să renunți acum. Concentrează-ți energia și eforturile asupra țelului tău.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton