Alexandra Stan a fost înşelată de iubitul milionar. Darcy Troch avea o relaţie în paralel de 8 luni, iar artista scria un album muzical pentru el

.

Alexandra Stan a dat vestea care a șocat fanii săi și lumea mondenă! Pe contul său de TikTok, artista a dezvăluit că iubitul ei, milionarul belgian Darcy Troch, avea o relație paralelă de opt luni, în timp ce ea lucra la un album inspirat de dragostea lor.

Alexandra Stan a fost înşelată de iubitul milionarul timp de 8 luni

Alexandra Stan a dezvăluit pe contul ei de Tik Tok că a fost înşelată de iubitul milionar. Se pare că în aceeaşi perioadă când pretindea că este aleasa inimii sale, Darcy Troch avea o relaţie în paralel de opt luni de zile cu o altă femeie, în timp ce artista se ocupa de scrierea unui întreg album muzical pentru el numit „Energia ta”.

Cântăreaţa, prin stilul caracteristic, a făcut dezvăluirea într-o manieră amuzantă, în timp ce făcea lip sync pe piesa „Uite, mamă” a artistei Dayana, care vorbește direct despre trădarea resimțită.

Uite, mamă, nu te-am ascultat
Uite, mamă, cum sufletul mi l-a luat
Când spuneai tu adevărul
În oglindă-mi făceam părul
Și-ți spuneam căe cuminte

C-asta mamă nu mă minte
Eu am crezut ca o proasta
C-o să mă ia de nevastă
Spunea că de mine-i pasă
Și avea familie acasă”
,
au fost versurile pe care a cântat Alexandra Stan pe contul ei de TikTok. Prin această piesă, Alexandra Stan şi-a exprimat dezamăgirea în urma infidelităţii descoperite.

Citeşte şi: Alexandra Stan, singură de doi ani: “Dumnezeu le așază pe toate la timpul lor” / Exclusiv

Citeşte şi: 10 vedete care poartă haine second hand. Antonia: „Mi se par mai cool” / Galerie foto

Alexandra Stan şi-a dorit să întemeieze o familie cu Darcy Troch

Deși acum artista se confruntă cu o mare dezamăgire, relația cu Darcy Troch părea să fie una promițătoare. Într-un interviu acordat pentru Viva.ro, Alexandra Stan a confirmat oficial relația cu milionarul belgian, declarând că își dorește să-și întemeieze o familie alături de el.

„Îmi doresc să fiu mamă, îmi plac copiii, sunt foarte apropiată de nepoții mei„, a spus Alexandra Stan, exprimându-și dorința de a avea o familie, dar și de a găsi echilibrul între carieră și viața de familie.

Cu toate acestea, visul de a se căsători și de a deveni mamă alături de Darcy Troch a fost spulberat în urma trădării. Artista și-a deschis sufletul în fața publicului, mărturisind că după trei ani de la divorțul de Emanuel Necatu, încă spera la o relație stabilă și la un partener empatic, respectuos și comunicativ.

„Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să-mi înțeleagă cariera și să avem o conexiune profundă„, spunea artista înainte de a descoperi că Darcy nu era acel bărbat.

Au trecut deja trei ani de la divorțul Alexandrei Stan, iar experiențele de până acum i-au oferit artistei lecții valoroase. În interviul pentru Viva.ro, cântăreața a vorbit despre cum a învățat să-și respecte propriile limite și să nu accepte lipsa de respect într-o relație.

„Nu voi mai accepta niciodată manipularea„, a mai declarat Alexandra Stan pentru sursa menţionată anterior.

Totuși, durerea trădării recente pare să fi fost o lovitură puternică pentru artistă. Deși își dorea să fie mamă și să-și construiască o familie, Alexandra Stan se pare că trece din nou printr-o cumpănă în viaţa sa amoroasă.

Alexandra Stan a suferit după despărțirea de Darcy Troch

Despărțirea dintre Alexandra Stan și Darcy Troch a fost o lovitură dură pentru artistă. Deși inițial relația lor părea perfectă, în culise lucrurile nu au stat la fel de bine. Până în prezent, artista a preferat să păstreze discreția în legătură cu motivele separării, dorind să stea departe de atenția publicului și să evite discuțiile despre motivele care au dus la destrămarea relației cu milionarul belgian.

Ilinca Vandici a fost cea care a adus în discuție problemele din cuplu, mărturisind că artista a suferit enorm după despărțirea de Darcy Troch, însă a reușit să transforme acea tristețe în muzică. În loc să se lase copleșită de durere, Alexandra Stan s-a refugiat în cariera sa.

„Alexandra cumva a folosit toată perioada asta în favoarea ei. Ea avea sesiuni de compunere și venea și le povestea. Și în energia de supărare, de tristețe… a făcut un album”, a spus Ilinca Vandici, potrivit viva.ro.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton