Cristina Cioran se gândeşte la reîmpăcarea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu, după ce a obţinut un ordin de protecție împotriva lui: „O situaţie fără precedent”

.

Cristina Cioran a trecut recent printr-o serie de evenimente neplăcute alături de fostul partener, Alex Dobrescu. În primăvara acestui an, între cei doi a izbucnit un conflict serios, care a dus la obținerea unui ordin de protecție împotriva bărbatului. Cu toate acestea, în ciuda dificultăților întâmpinate, actriţa a dezvăluit că se gândeşte la o posibilă împăcare cu tatăl fiicei sale.

Ce a spus Cristina Cioran despre o reîmpacare cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu

Cristina Cioran a fost nevoită să apeleze la autorități în urma unui scandal de proporții cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei lor, Ema. Vedeta a depus o plângere și a obținut rapid un ordin de protecție, care îi interzice bărbatului să se apropie de ea sau de copil timp de zece luni. Această măsură i-a îndepărtat complet pe cei doi, comunicarea dintre ei fiind aproape inexistentă.

Este adevărat, e sincer. Nu știu ce să facem pentru asta. E o situație fără precedent, nu cred că a mai trecut nici el prin asta. Îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, știu asta, și mie îmi pare rău. E o situație limită, nu am mari răspunsuri. Îmi pare rău și pentru el, și pentru situația creată”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars, conform Spynews.

Citeşte şi: Alexandru Dobrescu spune că nu mai poate de dorul fiicei: „Am vorbit cu preoți!” De ce nu se poate apropia de fata Cristinei Cioran

Citeşte şi: Cristina Cioran îl acuză pe Alex Dobrescu de violență și că ar fi făcut trafic de droguri. Cum răspunde bărbatul

În ciuda tensiunilor și a evenimentelor recente, Cristina Cioran nu exclude o reîmpăcare amicală cu Alex Dobrescu, de dragul fiicei lor. Deși măsurile legale îi împiedică în acest moment să aibă orice contact, vedeta este dispusă să reevalueze situația după ce ordinul de protecție va expira.

Actriţa a subliniat că, deși relația lor a trecut prin momente grele, ea înțelege că situația actuală este una extrem de dificilă atât pentru Alex, cât și pentru fetița lor.

O să încercăm să vedem, până nu se ridică restricțiile, până nu se termină această perioadă, nu se poate face nimic, pentru că nu suntem în contact. Vorbim prin terți. E trist că s-a întâmplat așa. Am plâns destul. Îmi pare rău și pentru el, îmi pare rău și pentru Ema, pentru că era foarte atașată de tatăl ei. Viaţa bate filmul”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars, conform sursei menţionate anterior.

Deși în prezent lucrurile par incerte, atât Cristina Cioran, cât și Alex Dobrescu și-au exprimat dorința de a face pace și de a reconstrui relația lor ca prieteni, dacă circumstanțele o vor permite. Cu toate acestea, vedeta a subliniat că va lua o decizie doar după ce ordinul de protecție va expira, fără a se grăbi să ofere o a doua șansă fără a fi sigură de schimbările lui Alex.

În prezent, Cristina Cioran se concentrează pe rolul său de mamă și își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei, Ema.

De ce a obţinut Cristina Cioran ordin de protecţie contra lui Alex Dobrescu

Cristina Cioran a obținut un ordin de protecție împotriva fostului său partener, Alex Dobrescu, din cauza comportamentului acestuia violent, atât fizic, cât și verbal. Actrița a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că acesta a fost implicat în trecut în activități ilegale, fiind chiar arestat pentru trafic internațional de droguri. Acest trecut tumultuos al fostului său partener a ridicat îngrijorări serioase, determinând-o pe vedetă să ia măsuri pentru protejarea ei și a fiicei lor, Ema.

În plus, Cristina a menționat că Alex Dobrescu ar fi devenit informator DIICOT, iar acest lucru ar fi putut influența decizia instanței de a nu prelungi ordinul de protecție. Cu toate că a prezentat dovezi ale agresiunilor la care a fost supusă, acestea ar fi dispărut inexplicabil din dosarul de la tribunal, sugerând că Alex Dobrescu ar fi protejat de anumite persoane influente.

Cristina Cioran a fost agresată de Alex Dobrescu

Cristina Cioran a făcut acuzații grave la adresa fostului ei partener, susținând că a fost agresată fizic de către acesta în repetate rânduri. Actrița a povestit că Alex nu o lovea direct din față, ci mereu din spate, aplicându-i lovituri cu picioarele. Într-o situație, ea a fost nevoită să se prezinte la spital din cauza rănilor provocate de violențele acestuia.

Cristina Cioran a subliniat că nu acesta este bărbatul de care s-a îndrăgostit, descriindu-l ca fiind complet schimbat de-a lungul timpului. A adus la cunoștință că în urma uneia dintre agresiuni a avut urme vizibile pe corp, inclusiv de la un episod în care a fost strânsă de gât, însă aceste dovezi nu au fost incluse în dosarul prezentat în instanță.

„Să ajungi la niște chestii să zici că îmi dai una în cap să faci tumoare să mori ca mama, mi se pare într-un fel… sunt mama copilului lui. Nu am nicio vină că pe el nu l-a iubit mama lui și că nici ea nu l-a iubit pe el. A venit să-și ceară scuze mamei mele, nu pentru că își dorește să fie acceptat, e ofticat că ea nu îl acceptă, că știe ce persoană este. Mama lui s-a îmbolnăvit când el avea 10 ani, e foarte greu pentru un copilaș. Boala asta a fost foarte grea, cu hemiplegie, lipsă de echilibru, amenințări cu sinuciderea, o ajuta să se hrănească, e foarte greu. Era foarte violentă în limbaj. El nu cunoaște dragostea maternă e cel mai greu să nu fie iubit de mamă. De orice femeie se atașează în viața lui, el lovește emoțional, nu știe altfel”, a spus actrița, potrivit ciao.ro.

Alex Dobrescu regretă tot ce i-a făcut Cristinei Cioran

În repetate rânduri, Alex Dobrescu și-a exprimat regretul pentru situația creată, cerând scuze public și mărturisind că își dorește să revină la viața de familie alături de Cristina și Ema.

„Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Știu că am greșit, dar sper să mă pot întoarce lângă ele”, a spus Alex într-un interviu pentru fanatik.ro.

Bărbatul a menționat că a apelat la ajutorul unui psiholog și a duhovnicului său pentru a depăși momentele dificile și a învăța cum să gestioneze mai bine situațiile de conflict.

„Psihologul mi-a spus să nu mai răspund provocărilor dacă îmi iubesc familia. Am făcut o cerere de revocare a ordinului de protecție și sper să îmi recuperez timpul pierdut cu fiica mea„, a mai adăugat Alex Dobrescu pentru sursa menţionată anterior.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton