Ce vor primi fiicele Laurei Cosoi la majorat. Cadourile au legătură cu tradiţia respectată la botezul micuţelor: „Vor trebui să le vadă la 18 ani”

.

Laura Cosoi a dezvăluit recent detalii emoționante despre tradiția pe care ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au respectat-o cu sfințenie la botezul celor patru fiice ale lor. De asemenea, actriţa a vorbit despre cadourile speciale pe care le vor primi fetițele la majorat, daruri legate strâns de această tradiție. Într-un an marcat de pierderi dureroase, Laura Cosoi și-a păstrat echilibrul, concentrându-se pe familie și pe amintirile prețioase lăsate de părinții ei.

Ce vor primi fiicele Laurei Cosoi la majorat şi în ce constă tradiţia respectată la botezul lor

De-a lungul anilor, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au creat o tradiție deosebită pentru fiecare dintre fiicele lor – Rita, Vera, Lara și mezina familiei, Aida. La fiecare botez, invitații apropiați au fost rugați să scrie câte o scrisoare personală, un mesaj din suflet pentru fetițele nou-născute. Aceste scrisori sunt păstrate cu grijă și nu vor fi citite până la momentul în care fetele vor ajunge la majorat.

Laura Cosoi a mărturisit că această tradiție este un fel de moștenire emoțională care le va lega și mai mult de familie și de cei dragi.

Botezul a fost în Maramureș, a fost absolut superb. Am avut o tradiție pe care am respectat-o, este o tradiție a noastră. Fiecare invitat important din familie, membru al familiei, a lăsat câte un mesaj din trecut. Pe care urmează să îl pun la majoratul fetelor, atunci când vor deschide și scrisorile de la invitați. Au scris oamenii scrisori pe care le-am pus în trusoul de botez, cu rochițele și lumânarea și le vor citi la majorat.  S-a lăsat cu lacrimi și la botez pentru că în continuare ne uităm la toate mesajele de la părinții mei. Eu le văd da, dar nu le arăt și fetelor, ele vor trebui să le vadă la 18 ani. Eu le reascult tot timpul”, a spus Laura Cosoi pentru cancan.ro.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean îşi doresc ca fiicele sale să crească înconjurate de dragoste, empatie și respect pentru valorile familiale, iar cadourile lor de la majorat reflectă exact acest lucru.

Citeşte şi: Cum a reușit Laura Cosoi să slăbească, după cea de-a patra naștere, fără să țină vreo dietă: „Asta mă și tonifică”

Citeşte şi: Imagini de la botezul celei de-a patra fetițe a Laurei Cosoi. Evenimentul a avut loc în Maramureș! Ce vedete au fost prezente

Laura Cosoi, copleşită de greutatea pierderii părinților

Anul 2023 a fost unul dificil pentru Laura Cosoi, care a pierdut-o pe mama ei la sfârșitul lunii decembrie, după o lungă luptă cu o boală incurabilă. Această pierdere a venit la trei ani după ce și-a pierdut și tatăl, ceea ce a făcut ca durerea să fie și mai greu de suportat.

Actriţa a mărturisit că, deși părinții ei nu mai sunt fizic alături de ea, simte că ei încă o însoțesc în fiecare zi.

Pe mama o visez foarte des, l-am visat și pe tata. În perioada asta de după botez am visat enorm, la fel de mult ca în sarcină. Nu îmi aminteam visele foarte bine, dar era ca și cum trăiam două vieți. Viața de noapte când eram cu mama și tata și se întâmplau alte lucruri și viața de zi care este asta, cea actuală. 

Citeşte şi: Laura Cosoi, mesaj pentru tatăl ei, în ziua în care bărbatul ar fi împlinit 74 de ani: „Am fi dansat la nuc, ca în fiecare an”

Citeşte şi: Laura Cosoi, mesaj îndurerat la opt luni de la decesul mamei, Ligia Cosoi: „Ești în inima noastră și câte puțin în fiecare nepoțică”

Încă nu am apucat să realizez complet că ei nu mai sunt. Parcă ar fi plecați undeva departe și se vor întoarce. Pe de altă parte, mi se pare că sunt extrem de prezenți, de la toate lucrurile pe care le fac, dar și faptul că vorbesc despre ei atât de des. Și fetele mă întreabă tot timpul de bunici”, a spus Laura Cosoi pentru cancan.ro.

Durerea pierderii părinților este un gol imens în viața Laurei Cosoi, însă atât ea, cât şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, încearcă să își mențină echilibrul și să își crească fiicele cu aceleași valori pe care le-a primit și ea de la părinții săi. Actriţa a mărturisit că îşi doreşte ca micuţele sale să se ghideze după principii curate şi să aibă sufletele pline de bunătate, ca să atragă în vieţile lor doar lucruri bune.

„Să fii un om bun, dar să fii bun nu forțat, dar dacă cumva se întâmplă în viață ceva să nu uiți să fii bun. Mi se pare că bunătatea aduce bine, iar oamenii buni și fac bine, dar și atrag bine. Mi se pare că bunătatea este extrem de importantă pentru un om. Dacă ești bun, nu ești neapărat luat de prost. Poți să fii și deștept și bun. Eu tot timpul le spun copiilor mei că sunt foarte buni. Rita, ești atât de bună! Vera, copilul meu lumină și bun! Așa le trezesc și le alint”, a mai spus actrița.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton