Cristi Borcea și Valentina Pelinel aniversează șase ani de căsnicie. Imagini de la nunta lor spectaculoasă din Budapesta

.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel aniversează luni, 30 septembrie, șase ani de la cununia religioasă din toamna anului 2018. Cuplul are împreună trei copii, un fiu, Milan, și gemenele Indira și Rania.

Imagini de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentin Pelinel

Valentina Pelinel (43 de ani) și Cristi Borcea (54 de ani) s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, în România, iar religios pe 30 septembrie 2018, în Ungaria, la Budapesta. La acea vreme, Valentina era însărcinată cu fiicele lor gemene.

Valentina și Cristi au făcut cununia civilă la Starea Civilă de la Primăria Voluntari. Modelul a optat pentru o rochie mini de culoare roșie, un buchet de trandafiri și sandale aurii. Părul și l-a purtat pe spate, ondulat, cu cărarea într-o parte, iar machiajul ochilor a fost unul subtil, potențat de rujul roșu. Ținuta a fost completată de o pereche de cercei creați de Iulia Albu.

Citește și: „Noi avem separare de bunuri. El ne creează toate condițiile mie și copiilor”. Valentina Pelinel, dezvăluiri din culisele căsniciei cu Cristi Borcea

Evenimentul a avut loc la un restaurant prestigios din Budapesta

Nunta perechii a avut loc la finalul aceleiași luni, la Budapesta. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei ASIA. Petrecerea a avut loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapesta, Gundel.

Mireasa a optat pentru două rochii, una de prințesă la cununia religioasă, și o alta cu volane la petrecerea din acea seară. Pragul restaurantului unde a avut loc nunta a fost trecut de mai multe personalități care au marcat istoria, printre care regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Papa Ioan Paul al II-lea, regele Juan Carlos al Spaniei, regina Beatrix a Olandei și președintele american George Bush.

Cu ocazia aniversării lor, Cristi Borcea i-a oferit un buchet uriaș de trandafiri soției sale. Modelul a publicat fotografia la Instagram Story. Mai multe imagini cu cuplul, în galeria foto de mai sus!

Citește și: Ce relație au Cristian Boureanu și Valentina Pelinel la aproape 9 ani de la divorț

Amândoi au mai fost căsătoriți

Modelul și afaceristului și-au confirmat relația în anul 2016, deși presa speculează că ar fi fost împreună încă din 2010. Cristi Borcea a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai primului soț al Valentinei Pelinel, Cristian Boureanu (51 de ani).

Pelinel și Boureanu au fost căsătoriți din 2007 până în 2014. Mariajul cu Valentina este al treilea pentru afacerist. Din 1988 până în 2011, Cristi a fost căsătorit cu Mihaela Borcea (54 de ani), iar din 2011 până în 2016 cu Alina Vidican (40 de ani).

Citește și: Valentina Pelinel a mers cu gemenele de 5 ani, Indira și Rania, la salon să le facă manichiura. „Frumoase, dar prea devreme!”

Câți copii are Cristi Borcea

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. 

Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria.

Iar din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine.

Foto: Instagram; Facebook; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton