Ioana Ginghină, dezvăluiri inedite despre viaţa intimă cu Alexandru Papadopol. De ce a dat greş în mariajul cu actorul: „Am şi costumaşe de menajeră”

.

Ioana Ginghină a fost mereu deschisă în privința vieții sale personale, dar într-un interviu recent cu Cătălin Măruță, a adus la lumină detalii picante din mariajul ei cu Alexandru Papadopol. Cei doi au avut o relație tumultoasă, iar acum actriţa a dezvăluit unul dintre motivele divorţului dintre ea şi tatăl fiicei sale.

Cum a avut de suferit mariajul Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a început o relație cu Alexandru Papadopol după o scurtă căsătorie cu Daniel Tudorică. Chiar dacă povestea lor de dragoste părea promițătoare, realitatea a fost diferită. Actrița a recunoscut că viața lor intimă a avut de suferit din cauza oboselii și a provocărilor legate de creșterea fiicei lor, Ruxandra.

La a doua m-am transformat din femeia care trebuie să fie o paletă de valențe în mamă. Am crezut că dacă mă ocup de casă și va fi liber, credeam că va aprecia. Acum încerc să fiu și așa, și așa, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruţă, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: Cum și-a dat Ioana Ginghină seama că Alexandru Papadopol are o nouă iubită: „După ce s-a confirmat, îi spuneam ‘iubițica lui tata’!”

Citeşte şi: Ioana Ginghină, adevărul spre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Am avut o căsnicie foarte frumoasă”

După nașterea fiicei lor, Ioana Ginghină a început să se simtă copleșită de responsabilități.

Viața nu mai era ce trebuie. Mă și îngrășasem, a mărturisit actrița. Îngrijorările legate de familie au eclipsat dorința de a păstra romantismul în relație, iar acest lucru a avut un impact profund asupra căsniciei lor, potrivit declaraţiilor făcute de actriţă.

Ioana Ginghină, detalii din intimitatea cu Alexandru Papdopol

Unul dintre cele mai surprinzătoare detalii pe care Ioana Ginghină le-a împărtășit a fost folosirea costumațiilor speciale pentru a revitaliza intimitatea.

Acum am și costumașe de menajeră, cu din astea, le am de pe atunci!, a spus Ioana Ginghină cu zâmbetul pe buze, potrivit sursei menţionate anterior, adăugând şi faptul că abia acum, la cel de-al treilea mariaj cu Cristi Pitulice se bucură de el.

Ioana Ginghină şi Cristi Pitulice au împlinit un an de la nuntă

Astăzi, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice, dar amintirile legate de mariajul cu Alexandru Papadopol rămân o parte importantă a călătoriei ei. În ciuda provocărilor, actrița continuă să privească înainte, aplicând lecțiile învățate pentru a construi o relație sănătoasă și echilibrată.

În urmă cu un an, Ioana Ginghină (47 de ani) și Cristi Pitulice au ales să își unească destinele într-un cadru intim și personal – chiar în curtea lor. Această decizie a fost influențată de dorința celor doi de a avea o ceremonie relaxată, alături de familie și prieteni apropiați.

Deși este la a treia căsnicie, Ioana Ginghină a declarat că nu a simțit mari schimbări în viața sa după ce s-a căsătorit cu Cristi Pitulice. Actrița a dezvăluit, într-un mod amuzant, cum viața lor de cuplu a rămas la fel de frumoasă și echilibrată, chiar și după ce au devenit oficial soț și soție.

„Totul e la fel, doar că acum, în loc să îi spun „iubire”, îi spun „soțule”. Și da, e puțin diferit, dar într-un mod amuzant. Acum, când gătesc, se pare că am un condiment secret, numit „dragoste de soție”. Iar el a descoperit o nouă tehnică de a duce gunoiul, care implică mai multe alinturi și râsete decât ați crede.️ Deci, cum e viața la două săptămâni de la nuntă? E ca și cum am rămas în aceeași comedie romantică, doar că acum avem roluri noi. Și, sincer, ne place de nebunie!”, a scris actriţa pe rețelele de socializare, la doar două săptămâni de la nuntă, conform sursei menţionate anterior.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton