Irina Deaconescu a trecut prin clipe de groază la metrou în Londra: „Un tip cu cagulă a scos un cuțit în mulțime” / Video

.

Irina Deaconescu a trecut prin clipe de groază la metrou în Londra, după un concert la care a participat alături de câteva dintre prietenele ei. Influencerița a povestit întâmplarea pe Instagram ca un avertisment pentru comunitatea ei online să fie vigilentă atunci când vizitează capitale mari din Europa.

Irina Deaconescu, clipe de groază la metrou în Londra

Irina Deaconescu a fost martora unui incident neplăcut petrecut la metrou în Londra, după un concert susținut de trupa Aventura pe o „arenă gigantică” din capitala Angliei. Toată mulțimea prezentă la concert s-a îndreptat către metrou după încheierea evenimentului, inclusiv Irina și prietenele ei.

„Toată lumea râdea. Toată lumea se simțea bine până în momentul în care un tip cu cagulă a scos un cuțit în mulțime. Era fix în fața noastră. (…) Noi văzuserăm înainte acești băieți, pentru că era un grup de băieți pe la 17-18 ani. Încercau să intimideze oamenii pe acolo. Au fost chiar în spatele nostru”, a povestit Irina Deaconescu pe Instagram.

Citește și: Sophia Loren, ravisantă într-o rochie Giorgio Armani, la 90 de ani. Actrița a întors toate privirile la petrecerea zilei sale de naștere

„Oamenii strigau, țipau și alergau.”

Irina a precizat că nu își dorește să creeze neliniște povestind această experiență. Tânăra speră ca incidentul să fie un semnal de alarmă pentru oamenii care plănuiesc să călătorească în capitale mari din Europa.

„S-a întâmplat chestia asta chiar în fața noastră. La câțiva metri a scos cuțitul. Toată lumea s-a panicat, toată lumea a început să țipe, să fugă. Toată lumea fugea să-și salveze viața. La un moment dat nu se mai înțelegea dacă chiar s-a întâmplat ceva. Oamenii strigau, țipau și alergau”, a mai povestit creatoarea de conținut digital.

Citește și: Andreea Ibacka, prinsă de Revoluția din 1989 la Piața Universității. „Am fugit înspre casă în timp ce pe străzi deja se trăgea”

„Îmi tremură mâinile și când povestesc.”

Irina, care este mama a două fetițe, Victoria și Venus, a spus și că este recunoscătoare că l-a remarcat pe bărbat la timp pentru a nu se apropia mai mult de el. Chiar dacă s-a ținut la distanță de acesta, influenceriței îi tremurau mâinile în timp ce povestea întâmplarea.

„A fost groaznic. Îmi tremură mâinile și când povestesc. În România nu se întâmplă lucruri de genul ăsta. Te simți mult mai în siguranță. Gândiți-vă că nu era poliție. Au venit în 20 de minute după ce s-a întâmplat treaba asta. Se puteau întâmpla foarte multe în 20 de minute”, a încheiat creatoarea de conținut online.

Din iunie 2023, Irina Deaconescu este căsătorită cu jucătorul de fotbal Cristi Manea, alături de care le are pe Victoria și Venus.

Foto: Instagram/@irinassw

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton