Soțul Deliei l-a dat în judecată pe Dany Boy de la „Insula Iubirii”. Concurentul i-ar datora 20.000 de euro lui Răzvan Munteanu

.

Scena mondenă din România este din nou zguduită de un scandal de proporții, în centrul căruia se află Dany Boy, unul din concurenţii controversaţi de la „Insula Iubirii” și Răzvan Munteanu, soțul Deliei. Deși mulți nu ar fi crezut că aceste două personaje ar putea interacționa, iată că destinul a vrut altfel. Ceea ce părea inițial o simplă ieșire în oraș s-a transformat într-un conflict cu accente juridice, iar acum Dany Boy este în pragul unui proces în care i se cere să achite suma de 20.000 de euro.

Soțul Deliei l-a acționat în instanță pe Dany Boy de la „Insula Iubirii”

Totul a început în unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Bucureștiului, deținut de Răzvan Munteanu. Dany Boy și ispita Mădălina de la „Insula Iubirii”, cea care i-a devenit şi parteneră pentru câteva luni, au ales să petreacă o seară liniștită urmărind un episod din controversata emisiune TV de la Antena 1, care i-a adus împreună. Cu toate că inițial lucrurile păreau să decurgă normal, se pare că atmosfera s-a schimbat rapid când au început să ruleze scene care l-au enervat pe Daniel Ungureanu, potrivit cancan.ro.

Fostul concurent de la „Insula Iubirii”, cunoscut pentru ieșirile sale nervoase, a reacționat violent și, într-un acces de furie, a lovit cu pumnul în masă, provocând distrugerea unui televizor din local, evaluat la suma de 20.000 de lei. Incidentul a fost raportat imediat proprietarului, nimeni altul decât soțul Deliei, care a decis să ia măsuri legale împotriva lui Dany Boy.

Citeşte şi: Imagini cu Maria Covasa de la Insula Iubirii, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu. S-au despărţit după emisiune

Citeşte şi: Cum arăta ispita Mădălina de la „Insula Iubirii” înainte de intervenţiile estetice. A trecut printr-o transformare spectaculoasă

Daniel Ungureanu îi datorează 20.000 de lei lui Răzvan Munteanu

După distrugerea televizorului, Răzvan Munteanu a fost informat despre incident și nu a stat prea mult pe gânduri. Patronul clubului a ales să îl dea în judecată pe Dany Boy pentru a recupera prejudiciul financiar. Se pare că, în momentul în care concurentul de la „Insula Iubirii” a primit citația, acesta a intrat în panică, conștient fiind de gravitatea situației.

S-a vehiculat că ar fi încercat să ia legătura cu soţul Deliei pentru a rezolva situația amiabil, însă până în prezent nu există informații clare dacă cei doi au reușit să ajungă la un compromis, conform surselor menţionate anterior.

Surse apropiate de eveniment spun că Dany Boy ar fi încercat să își ceară scuze și să acopere paguba, însă Răzvan Munteanu ar fi rămas ferm în decizia de a merge mai departe cu acțiunea în instanță.

Ceea ce a început ca o simplă ieșire la club s-a transformat într-un scandal de proporții. Cu un proces pe rol și o datorie de 20.000 de lei pe umeri, viitorul lui Dany Boy pare mai nesigur ca niciodată.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu

Dany Boy a înşelat-o pe ispita Mădălina cu mai multe femei

Acelaşi lucru se poate spune şi de viaţa lui amoroasă. După ce a renunţat la relaţia cu Maria Covasa, partenera cu care a participat la „Insula Iubirii”, Daniel Ungureanu a intrat într-o relaţie cu Mădălina, femeia care l-a ispitit de-a lungul reality-show-ului de la Antena 1.

Odată ajunşi în ţară, Mădălina a avut parte de aceeaşi soartă, fiind înşelată cu nimeni alta decât cu fosta iubită a ispitei Beni – bărbatul cu care Maria Covasa a intrat într-o relaţie la terminarea emisiunii.

Citeşte şi: Maria de la „Insula Iubirii”, vacanță de vis în Grecia, cu noul iubit. A uitat de Dany Boy, de Marcel și de ispita Beni

Însă Daniel Ungureanu nu s-a oprit aici. După ce i-a fost iertată infidelitatea de Mădălina, aceasta motivând că partenerul său trecea prin momente de vulnerabilitate, ulterior bărbatul a mai inşelat-o o dată, cu o altă femeie. Trădare care, de data aceasta, nu a mai fost trecută cu vederea. Astfel că Dany Boy a revenit, din nou, la statutul de burlac.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton