De ce nu vrea Aurelian Temișan să fie naș de cununie pentru Andreea Bălan și Victor Cornea. Artistul a cununat-o pe cântăreață cu actorul George Burcea

.

Aurelian Temișan a declarat într-un interviu oferit recent că nu-și dorește să fie naș de cununie pentru Andreea Bălan și iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea. Artistul a fost naș de cununie la prima și singura nuntă a solistei, cu actorul George Burcea, de care a divorțat după doar câteva luni de căsnicie.

Aurelian Temișan nu vrea să fie naș de cununie pentru Andreea Bălan și Victor Cornea

Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu, au fost nași de cununie pentru Andreea Bălan și George Burcea în 2019. Aurelian și Monica sunt și nașii de botez ai Clarei, fiica cea mică a Andreei și a lui George. Fostul cuplu mai are o fiică, Ella.

Într-un interviu oferit recent, Aurelian Temișan a vorbit despre plecarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”, dar și despre probabilitatea de a-i fi naș din nou, de această dată la cununia cu Victor Cornea. Andreea și Victor formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate, după ce s-au cunoscut prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și: Andreea Bălan a dat cărțile pe față despre prieteniile din showbiz: „Nu știu cât de mult e loc pentru toată lumea” / Exclusiv

Ce spune artistul despre plecarea cântăreței din juriul „Te cunosc de undeva”

Deși s-a speculat că a fost concediată, Andreea Bălan susține că decizia de a părăsi juriul „Te cunosc de undeva” i-a aparținut în totalitate. Același lucru îl susține și Aurelian Temișan într-un interviu recent.

„Ea a luat decizia asta. Știi cum e, orice început are și un sfârșit. Probabil că viața ei duce spre alte culoare și atunci orice ușă pe care i-o închide cineva, sau și-a închis-o, poate să îi deschidă alte oportunități. Sunt convins că așa va fi. Îmi va fi dor de ea! Sunt 12 ani în care ne-am contrat, ne-am iubit, ne-am simțit bine împreună în juriu, dar asta nu împiedică cu nimic sau nu strică cu nimic relația noastră de prietenie și mai ales de rudenie”, a spus Aurelian Temișan, pentru Click!.

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să-l ierte pe George Burcea după divorț. „Am lucrat ani de zile.” / Exclusiv

„Liantul relației noastre este Clara”

În ciuda prieteniei frumoase care îi leagă, Aurelian Temișan a spus că nu-și dorește să-i fie din nou naș de cununie Andreei Bălan. Întrebat de Click! cum ar reacționa dacă i s-a propune acest lucru, Aurelian Temișan a spus cum ar refuza-o pe artistă.

„Și eu o să îi spun: «Pentru că te iubesc atât de mult, nu o să fac acest pas». O să zic că simt că nu am avut o mână atât de bună și de aceea nu aș… (râde). Nu, nu… o să îi spun: «Ia-ți mireasă ziua bună!». Nu! «Dacă eu îți închid ușa, ia vezi ce uși se deschid pentru tine!» Mi-e suficient! Am nășit-o o dată și liantul relației noastre este Clara”, a mai spus artistul, pentru sursa citată.

Citește și: Andreea Bălan le dă replica celor care critică diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea. „Avem empatie pentru nefericirea lor” / Exclusiv

Aurelian Temișan și Andreea Bălan, împreună pe aceeași scenă

Aurelian Temișan va urca pe scenă alături de Andreea Bălan pe 16 octombrie la Sala Palatului, la cel mai mare concert din cariera artistei, „Andreea Bălan: Povestea sufletului meu”. Printre invitații speciali de la eveniment se mai numără JO, Mira, Liviu Teodorescu și Iuliana Beregoi.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton