Cum arată o ceartă între Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu: „Să te ferească Dumnezeu”. Juraţii MasterChef, prieteni de 12 ani

.

După o pauză și multe așteptări, jurații de la MasterChef au revenit la PRO TV, iar entuziasmul fanilor este la cote maxime. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt, nu doar colegi de breaslă, ci și prieteni de 12 ani. Relația lor s-a consolidat în timp, devenind o adevărată familie. Într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!, Cătălin Scărlătescu a împărtășit impresiile sale despre această întoarcere și despre dinamicile interesante din cadrul emisiunii.

Cum arată o ceartă între Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a subliniat că, de-a lungul celor 12 ani, prietenia lor a trecut prin numeroase încercări. De la momente de intensă colaborare la certuri spontane, fiecare experiență a contribuit la apropierea lor.

Este adevărat că în trecut ne-am tot războit, ne-am tot certat, dar asta face parte din viața noastră cotidiană. Bontea nu poate să-l joace pe Mărgelatu, Dumitrescu nu poate să fie Dem Rădulescu, iar eu, Puiu Călinescu. Noi trei nu suntem actori, iar în momentul în care ne certăm, să te ferească Dumnezeu, pentru că e ceartă pe bune!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!

Potrivit spuselor sale, această autenticitate este ceea ce face din MasterChef o emisiune captivantă, iar certurile dintre jurați sunt parte din farmecul show-ului de la Pro TV. Fiecare interacțiune este plină de pasiune și sinceritate, motiv pentru care telespectatorii să pot conecta aşa uşor cu ei.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Gina Pistol, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „La început n-am reușit să ne legăm” / Exclusiv

Citeşte şi: Cum a reacționat Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, când a aflat că bucătarul revine la MasterChef România: „De aici a început tot” / Exclusiv

Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre revenirea Ginei Pistol în televiziune

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, este un alt element cheie în acest mix. Catălin Scărlătescu a vorbit cu admirație despre modul în care soţia lui Smiley completează echipa.

Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar modul în care ne susținem unul pe altul, felul în care ne ridicăm unul pe altul atunci când e nevoie sau în care ne completăm ne-au sudat”, a mai spus chef-ul pentru sursa menţionată anterior.

Citeşte şi: Ce spune Gina Pistol, prezentatoarea MasterChef 2024, despre Smiley: “Bărbatul meu e mult mai calm, eu sunt mai agitată” | Exclusiv

Cătălin Scărlătescu, despre începuturile sale, alături de juraţii de la MasterChef

Privind înapoi la începuturile sale, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că deşi a trecut prin multe experienţe alături de Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, nu are multe amintiri, însă cel care a reuşit să le înmagazineze fiind chef Dumitrescu.

Dumitrescu este cel care are cele mai multe amintiri de la începuturile noastre. Eu nu am memoria foarte bună”, a mai spus Cătălin Scarlătescu, subliniind că, deși nu își amintește toate detaliile, trăirile din acea perioadă rămân vii în amintirea sa.

Pe parcursul anilor, relația dintre cei trei jurați s-a schimbat radical, potrivit spuselor lui Cătălin Scărlătescu. Cei trei au ajuns de la simple cunoştinţe, la fraţi, indiferent de momentele în care nu se văd sau nu îşi vorbesc.

La începutul începutului, bineînțeles că a fost doar o strângere de mână și o mirare: ‘Cine e colegul?’. Dar am trecut prin atât de multe, încât nu pot să spun că Bontea și Dumitrescu sunt prietenii mei, sunt mult mai mult decât atât. Prietenia e prietenie, la noi este cu totul și cu totul altceva”, a mai spus juratul de la MasterChef.

Reîntoarcerea celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la PRO TV aduce după sine o explozie de emoții, pasiune și, desigur, momente de distracție, iar drept dovadă stau cifrele – emisiunea culinară fiind lider de audienţă încă de la primul episod.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton