Actorul Simon Baker din „The Mentalist” s-a împăcat cu iubita mai tânără decât fiica lui, pe care a cunoscut-o după divorț

.

Starul hollywoodian Simon Baker, renumit pentru rolul jucat în serialul „The Mentalist”, și-a reluat idila cu iubita secretă din Sydney, Australia, care este mai tânără decât fiica lui din fosta căsnicie.

Actorul Simon Baker din „The Mentalist” și iubita mai tânără cu 25 de ani s-au împăcat

Daily Mail Australia a relatat că actorul Simon Baker, în vârstă de 55 de ani, s-a împăcat cu iubita lui, Bridgette Clark, în vârstă de 30 de ani.

Bridgette este cu câteva luni mai tânără decât fiica lui Baker, Stella, care a împlinit 31 de ani în august. Clark este originară din Melbourne și lucrează ca fotograf de modă și lifestyle.

Bridgette este, de asemenea, co-fondator și director de creație al Terry, o marcă de îmbrăcăminte inspirată de „verile europene și ținutele de plajă din anii ’70”.

Simon Baker, care joacă și în producția Netflix „Boy Swallows Universe”, și iubita lui mai tânără cu 25 de ani au fost surprinși prima oară împreună în noiembrie 2022. Ulterior, Simon și Bridgette au fost fotografiați alături de fiii actorului, Claude (25 de ani) și Harry (23 de ani), în timpul unei excursii de Paște la Byron Bay, anul trecut.

Citește și: Michael Madsen divorțează după 26 de ani de căsnicie. Actorul își acuză fosta soție că „l-a determinat” pe fiul lor să se sinucidă

Au luat o pauză iarna trecută

Cuplul a luat o scurtă pauză în timpul iernii, dar au fost văzuți din nou împreună la începutul acestei luni, în timp ce mutau mobilă în duba lui Baker, la locuința acestuia din cartierul Tamarama, din estul orașului Sydney.

În octombrie anul trecut, cei doi au fost surprinși plimbându-se în suburbia Tamarama în ținute albe asortate și mergând braț la braț, înainte de a se așeza la o cafenea.

Relația dintre Simon Baker și Bridgette Clark a început la un an după ce actorul și-a anunțat divorțul de actrița australiană Rebecca Rigg din „A Country Practice”, „Blue Heelers” și „LA Doctors”.

Citește și: Miss Turcia 2024 e acuzată că ar fi câştigat pe nedrept titlul, după ce i-a fost contestată frumuseţea. Cum arată Idil Bilgen, în vârstă de 24 de ani

Simon Baker a divorțat de fosta soție, Rebecca Rigg, după 29 de ani de relație

Baker și Rigg au fost împreună timp de 29 de ani, dintre care 22 în calitate de soț și soție. Fostul cuplu a locuit în Los Angeles din 1995 până în 2015, înainte de a se întoarce în Sydney și de a-și anunța ulterior divorțul în ianuarie 2021.

„Rămânem prieteni apropiați și cei trei copii ai noștri vor fi întotdeauna punctul central al vieții noastre”, au spus într-o declarație comună, la acea vreme.

Baker și Rigg au jucat un cuplu în popularul serial de televiziune „E Street” din anii ’90, după ce s-au cunoscut la un blind date în 1991.

În 1998 și-au oficializat relația prin două ceremonii separate – una în Australia și cealaltă în regiunea Carmel din Monterey, California.

Citește și: Complicata viață amoroasă a legendei fotbalului italian Toto Schillaci. Cum a ajuns prima soție în brațele colegului său de la Națională. „Nu a crezut!”

Simon Baker, prins de polițiști la volan în stare de ebrietate

La începutul acestei luni, Baker a apărut la Tribunalul Local Mullumbimby din nordul statului New South Wales, unde a recunoscut că a condus în stare de ebrietate pe 20 iulie. A fost eliberat pe baza unei cauțiuni de bună purtare de nouă luni, fără a fi înregistrată nicio condamnare.

Baker, care conducea o Tesla, a fost prins de poliție conducând neregulamentar pe o distanță de aproximativ 8 km pe Booyong Road, în apropiere de cea de-a doua proprietate a sa, în jurul orei 2:11 dimineața, instanța a fost informată.

Magistratul Kathy Crittenden a declarat că au existat circumstanțe „neobișnuite” la momentul incidentului, o întrerupere a Microsoft la nivel mondial. Acest lucru a făcut ca sistemele poliției să fie offline și ca un test de alcoolemie să nu poată fi efectuat.

„În mod normal, poliția ar fi procedat la o analiză a respirației, dar a trebuit să folosească testul de sobrietate de modă veche”, a declarat magistratul Crittenden.

Citește și: Rumer Willis, în compania unui bărbat misterios după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale. Cum a fost fotografiată fata actorilor Bruce Willis și Demi Moore

„A fost foarte politicos și cooperant”

Baker a fost observat ca fiind instabil pe picioare și mirosind a alcool. Actorul le-a recunoscut ofițerilor că a consumat patru pahare de vin la o cină de la ora 18:00.

„(Baker) a fost foarte politicos și cooperant… având remușcări pentru acțiunile sale”, a declarat magistratul Crittenden.

Actorul a finalizat de atunci un certificat într-un program de reabilitare a infractorilor rutieri, a fost spus instanței.

Magistratul a declarat că instanței i-au fost prezentate patru referințe cu privire la contribuțiile lui Baker la comunitate și la remușcările sale semnificative.

Bridgette Clark și Simonh Baker nu au răspuns solicitării Daily Mail de a comenta materialul despre ei.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton