De ce a aruncat Mihai Albu rochia de mireasă a fostei soții, Iulia Albu, după divorț: „A ținut expres să ia găina, mai puțin rochia”

.

Mihai Albu i-a dat replica fostei soții, Iulia Albu, după ce aceasta din urmă l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă, dar și alte lucruri de valoare, printre care pantofii de mireasă și un cărucior de-al fiicei lor, Mikaela, care va împlini 15 ani pe 2 octombrie.

Cum justifică Mihai Albu decizia de a arunca rochia de mireasă a fostei soții, Iulia Albu

Într-un interviu pentru Fanatik.ro, Iulia Albu l-a acuzat pe fostul soț, Mihai Albu, că i-a confiscat mai multe bunuri de valoare după divorț. Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2013, la notar, după 9 ani de căsnicie. Ulterior declarațiilor fostei concurente de la „Asia Express”, creatorul de pantofi a reacționat în mediul online.

„Rochia de mireasă. Realizată de Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prietenie mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), rochie ce a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol vestimentar.

Timpul a trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu, mai ales că nu a revendicat-o. Cert este că după șapte ani de la divorț, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia.

Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu? Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia”, a explicat Mihai Albu, pe Facebook.

Citește și: Iulia Albu, atac dur la adresa lui Mihai Albu, după ce acesta i-a confiscat mai multe lucruri după divorţ. „Dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi”

Ce s-a întâmplat cu pantofii de mireasă imediat după nuntă

În continuarea aceleiași postări, Mihai Albu a dezvăluit și ce s-a întâmplat cu pantofii de mireasă ai Iuliei, pe care el i-a creat. După nunta lor din anul 2004, pantofii au fost expuși „la cererea fostei soții, în showroom-ul meu pentru a fi admirați și, de ce nu, chiar să reprezinte o sursă de inspirație pentru alte mirese”. După aproximativ 12 ani, aceștia s-ar fi deteriorat, iar Mihai i-a depozitat în vechiul atelier, unde au rămas atunci când designerul și-a mutat sediul.

Mihai Albu a explicat și ce s-a întâmplat cu căruciorul fiicei lui, Mikaela. „Căruțul Mikaelei de la botez. Acest obiect a fost cu adevărat achiziționat și recondiționat pentru acest eveniment doar pentru câteva fotografii. După care a fost depozitat în magazia vechiului meu atelier și uitat acolo cu anii. După mutarea sediului (acum șase ani) a fost aruncat. Din nou, în tot acest timp, dânsa nu s-a îngrijit nicio secundă de soarta lui, mulți ani după divorț”, a mai scris creatorul de pantofi pe Facebook.

Tot la Mihai Albu ar fi rămas și mai multe păpuși și mașini de cusut antice. Mihai susține că nu știe despre ce păpuși vorbește Iulia Albu și că mașinile de cusut i-au fost oferite în dar de tatăl ei.

„Păpuși. Nu știu despre ce păpuși pomenește. Chucky, Voodoo? Mașinile vechi de cusut. Mi-au fost oferite cadou de fostul socru, deci sunt ale mele. Le am și acum și mă mândresc cu ele”, a mai spus Mihai.

Citește și: Cum se înţelege Iulia Albu cu părinţii ei, după ani de zile în care nu și-au vorbit. „Îmi pare rău că nu m-au iubit”

Lucrul care i-a aparținut Iuliei Albu și pe care fostul soț nu l-a aruncat

Iulia și Mihai au convenit ca ea să-i înapoieze verigheta în cazul unei despărțiri, lucru pe care criticul de modă l-a făcut la aproximativ doi ani de la divorț.

„Să nu plângă după verigheta veche pentru că a declarat deja că va primi una nou nouță… curând”, a mai spus designerul.

Nu în ultimul rând, Mihai a spus că încă mai are în garaj ceva ce i-a aparținut fostei soții.

„Mănușile ei de kickboxing sunt undeva prin garaj. Poate veni oricând să le ia ca să nu-i «arunc mănușa». Mai bine să respecte Hotărârea Judecătorească cu dreptul superior al copilului nostru. Acela de a avea program cu tatăl biologic, decât să lanseze atacuri menite să distragă atenția de la problema de bază”, a încheiat Mihai Albu.

Creatorul de pantofi formează de aproximativ doi ani un cuplu cu Elena Nechifor, de profesie medic cardiac. La rândul ei, Iulia Albu formează de aproximativ opt ani un cuplu cu Mihai „Mike” Alexandru, care activează în publicitate și marketing.

Foto: Instagram; Facebook; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton