Anca Țurcașiu, anunț surprinzător despre relația cu noul partener. „Am decis împreună cu iubitul meu…” Artista este entuzismată pentru ce urmează

.

Anca Țurcașiu a vorbit în mediul online despre planurile de viitor pe care le are cu noul ei iubit. În vârstă de 54 de ani, actrița și-a refăcut viața amoroasă și se declară mai fericită ca niciodată.

Anca Țurcașiu și-a refăcut viața amoroasă la 54 de ani

După divorțul de fostul soț, medicul Cristian Georgescu, împreună cu care a avut o căsnicie de 22 de ani, Anca Țurcașiu a fost foarte discretă cu viața personală și a evitat să ofere detalii cu privire la o posibilă relație. Dar spre sfârșitul acestei veri, cancan.ro a descoperit că vedeta nu mai este singură și are pe cineva în viața ei. Anca Țurcașiu a fost surprinsă alături de un bărbat brunet, tatuat pe braț, pe o plajă din Mamaia care părea să fie noul său partener. După ce imaginile au fost făcute publice, Anca Țurcașiu a confirmat relația printr-o postare făcută în mediul online.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. (…) „Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider… Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc” – a transmis ea pe Instagram.

Ce planuri de viitor are Anca Țurcașiu cu iubitul ei

Recent, concurenta de la „Asia Express 2024” a mai făcut un anunț pe rețelele de socializare legat de planurile pe care le are cu partenerul său de viață pentru viitorul apropiat. Actrița se află în Grecia în această perioadă și a transmis pe Instagram că își dorește să își petreacă restul vieții alături de acest bărbat și să călătorească împreună cât mai mult.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu a spus ce regret are din timpul căsniciei cu Cristian Georgescu, la trei ani de la divorț / Video

Citeşte şi: Conflict de proporţii între Anca Ţurcaşiu şi Selina, iubita lui Victor Slav la Asia Express 2024. Actriţa, iritată de porecla primită: „Nu puteam să fiu bomba sexy?”

Citeşte şi: Reacția Ancăi Țurcașiu după ce Christian Sabbagh a spus că este o „bătrână legendă cu un puștan după ea”. „Restul e cancan!”

Citeşte şi: Cum arăta Anca Țurcașiu la începutul carierei. Concurenta de la „Asia Express 2024” făcea furori în anii ’90

„Under the sun” e locul unde râd cu gura până la urechi, după cum se vede…. Am hotărât împreună cu iubitul meu să petrecem restul vieților noastre cât mai mult posibil în locuri pe planeta asta unde să fim pe un mal de mare, în plină vară. Așadar, vom călători mult…. iar dacă vreți să aflați pe unde și când o vom face, fiți cu ochii pe mine! O să vă arăt locuri de vis. Ianuarie și februarie vom fi în Philippines. Dar și până atunci mai avem destinații de vară. Deocamdată, Grecia , Creta, o minune în septembrie. Vă îmbrățișez! Seară frumoasă!” – a fost mesajul Ancăi Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 ani de mariaj

Căsnicia celor doi s-a rupt în 2020, deși mulți considerau relația lor drept una dintre cele mai sudate și frumoase din showbiz-ul autohton. După suprinzătoarea decizie de a se separa de fostul soț, Anca Țurcațiu a vorbit despre problemele din timpul căsniciei și despre motivele care au dus la ruperea relației.

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 22 de ani, am avut grijă doar de ei. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă, munceam, găteam, ziceai că sunt nebună, să le fac eu pe toate” – a precizat atunci artista.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton