Cum să organizezi o nuntă memorabilă într-un salon din București

.

Planificarea unei nunți, deși pentru mulți este o bătaie de cap, este o experiență specială, deoarece ai șanse să vii cu o mulțime de idei care să facă această zi și mai frumoasă. 

Dacă ai decis că vei închiria un salon nuntă Bucureşti, primul pas al organizării acestui eveniment este deja făcut. În plus, este un loc amenajat și organizat special pentru evenimente private, deci îți va ușura foarte mult munca.

După ce confirmi numărul de invitați, meniuri, rochia, costumul, fotograful și muzica, ce mai rămâne de făcut?

Ei bine, dacă îți dorești un eveniment unic, trebuie să organizezi mai multe activități pentru invitați. Ți-am pregătit o listă cu câteva idei de activități pentru nunți, potrivite și pentru una organizată într-un salon de nunți din București. Descoperă-le în continuare!

Activități care animă petrecerea

Atunci când te gândești la propria ta nuntă, îți dorești ca invitații să se distreze și să se simtă bine. Iată câteva activități simple și amuzante pe care le poți încerca într-un salon de nuntă din București!

  1. Photo booth cu tematică

Un photo booth e întotdeauna o idee grozavă. Invitații adoră să facă poze amuzante cu prietenii și familia. Poți adăuga recuzită amuzantă sau legată de pasiunile voastre. În plus, poți folosi un fundal unic, poate o poză pe care ați făcut-o într-un loc special. Toți cei prezenți se vor distra pozând și vor rămâne cu amintiri plăcute.

  1. Un bar de cocktailuri personalizat

De ce să ai un bar obișnuit, când poți aduce ceva special? Poți amenaja un colț dedicat băuturilor personalizate, cu cocktailuri care să poarte numele vostru. Invită un barman profesionist care să facă un spectacol atunci când prepară băuturile. În felul acesta, invitații nu doar că se vor răsfăța cu băuturi bune, dar vor avea și un moment de divertisment în plus.

  1. Dansuri surpriză

Fie că tu și partenerul pregătiți un dans special, organizezi un flash mob împreună cu prietenii apropiați sau angajezi dansatori profesioniști, astfel de surprize vor fi mereu apreciate. Mai mult, într-un salon de nuntă din București ai tot spațiul necesar să planifici astfel de momente, fără să te stresezi că va fi prea aglomerat.

  1. Concursuri de dans sau karaoke

Dacă ai o gașcă de prieteni cărora le place să se distreze, un concurs de dans sau de karaoke va fi cu siguranță un succes. 

  1. Candy bar 

Dacă vrei să îndulcești invitații, un candy bar este o alegere excelentă. Nu doar că arată bine, dar va fi și o atracție pentru toți invitații, în special pentru cei mici. 

Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Când alegi un salon nuntă București, gândește-te la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și invitații tăi. De la capacitatea sălii de evenimente la meniuri și decor, trebuie să ai grijă de fiecare detaliu.

Lucrurile nu trebuie să fie complicate: alege Velveto.ro, locație de nunți și evenimente private, și organizează-ți nunta fără prea multe bătăi de cap. Bazează-te pe o echipă de profesioniști și organizează un eveniment memorabil!

Atmosfera, organizarea și micile detalii vor transforma nunta ta într-un eveniment de neuitat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton