Vin zile negre pentru zodii în octombrie. Apar probleme pe toate planurile și obstacole greu de depășit

.

Octombrie aduce unele vești neplăcute pentru câțiva nativi din zodiac. După o perioadă înfloritoare pe toate planurile și plină de realizări, patru zodii vor fi nevoite să experimenteze câteva episoade de coșmar în această lună. Haideți să aflăm care sunt zodiile care vor avea zile negre în cotombrie.

Taur

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pe măsură ce luna începe, s-ar putea să te simțiți din ce în ce mai epuizat și mai incapabil să duci la bun sfârșit proiectele începute în septembrie. În octombrie s-ar putea să observi că se complică lucrurile în sectorul parteneriatelor de afaceri apar trădări și dezamăgiri. Schimbări notabile apar și în sectorul amoros și va trebui să iei o decizie radicală în cuplu, să pui punct unei relații toxice, lucru care te va vonsuma enorm emoțional și te va întrista.

Săgetător

Începi să te simți mai sensibil la stimulii externi și gata să te retragi din lume pentru un timp. Pe măsură ce Soarele traversează prin cea de-a 12-a casă a spiritualității și a singurătății, îți vei petrece a doua jumătate a lunii octombrie izolat de ceilalți. Săgetătorii nu stau bine cu sănătatea în perioada aceasta și se vor trezi nevoiți să reia tratamentul pentru o probemă mai veche pe care o credeau trecută.


Citeşte şi: 3 zodii care vor fi cerute în căsătorie până la sfârşitul toamnei. Trebuie să pună bani deoparte pentru nuntă

Citeşte şi: Zodia care va câștiga o sumă impresionantă de bani în următoarea săptămână. Trebuie să fie pregătită să acţioneze rapid

Citeşte şi: Zodiile care vor avea cea mai norocoasă toamnă din ultimii ani. Universul le sprijină acum mai mult ca oricând

Citeşte şi: Zodii peste care dă norocul pe plan financiar până la sfârșitul lunii. Atrag banii ca un magnet

Și în cazul tău este afectată casa partenieratelor, ceea ce înseamnă că se pot rupe relații importante de colaborare sau pierde contracte profitabile.

Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ai crescut atât de mult în ultimul an, dar acum urmează o lună foarte dificitlă pentru tine. Nimic nu mai merge așa cum te așteptai și te lovești de probleme cărora nu le mai poți găsi soluția așa ușor precum o făceai înainte. Iar acest lucru te frustrează și te indispune la maximum.

Este momentul să faci o pauză și să găsești o cale să te rupi de cotidian pentru a reveni la lucru cu forțe proapsete. Apar probleme și în relația de cuplu, din cauza partenerului/partenerei care îți simte lipsa în relație din cauza implicării tale complete în muncă.

Pești

Octombrie vine cu o încărcătură emoțională negativă pentru tine. Te simți copleșit de lucruri care până acumm nu te deranjau și simți nevoia să stai departe de restul lumiii, să fii doar tu cu tine. Dar dacă rupi brusc legătura cu lumea exterioară, vei avea de suferit pe toate planurile. Se reaprinde un conflict mai vechi în familie și de data aceasta tu ajungi să fii învinovățit pentru scandalul pornit. Nici cu sănătatea nu stai prea bine în perioada aceasta. Pot apărea probleme pe fonsul stresului și al oboselii.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton