Ce mare și frumoasă s-a făcut Eliza Iliescu. Fiica Adrianei Iliescu are 19 ani și a fost surprinsă la un eveniment cultural

.

Ce mare și frumoasă s-a făcut Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cunoscută drept cea mai vârstnică mamă din lume. Tânăra are 19 ani, excelează în învățătură și se implică în diverse proiecte culturale.

Cum arată Eliza Iliescu la 19 ani

Sunt 19 ani de când Adriana Iliescu ajungea în atenția publicului după ce a adus pe lume un copil la vârsta de 67 de ani. Timpul a trecut, iar Eliza s-a transformat într-o tânără frumoasă și inteligentă. Eliza Iliescu studiaza la două facultăți – la Facultatea de Litere și la Facultatea de Științe Umane și se pare că a moștenit pasiunea pentru filologie de la mama ei, fost profesor universitar.

Spre deopsebire de alți tineri de vârsta ei, Eliza evită epunerea pe rețelele de socializare și preferă să își umple timpul cu fel de fel de activități culturale și academice. În urmă cu câteva luni, Eliza a ținut un discurs la un eveniment organizat de facultatea sa.

Tânăra a pregătit o prezentare pentru caretea „Sunt o babă comunistă”, scrisă de Dan Lungu și le-a vorbit colegilor și profesorilor la microfon. Totul s-a oetrecut la Teatrul Dramaturgilor Români, iar momentul a fost postat pe pagina de Instagram Sezătoarea Culturală.

Ce i-a răspuns Adriana Iliescu când Eliza a întrebat-o de tatăl ei

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza în 2005, la vârsta de 66 de ani, devenind cea mai în vârstă mamă din România. Fata s-a născut în urma unei fertilizări în vitro. În copilărie, Eliza a întrebat-o pe mama ei cien și unde este tatăl ei, iar Adriana Iliescu i-a răspuns că este „plecat în străinătate”.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul – a dezvăuit Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani. Când a împlinit 14 ani, Adriana Iliescu i-a explicat fetei că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl, pentru că nu știe cine este.

Citeşte şi: Ce pensie frumușică are Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România. „Nu ducem lipsă de nimic. M-a ajutat bunul Dumnezeu!”

Citeşte și: Conflicte între Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica adolescentă: „O ține foarte din scurt”

Citeşte şi: Ce moștenire îi va lăsa Adriana Iliescu fiicei sale, Eliza

Citeşte şi: Ce-i spune Adriana Iliescu Elizei despre tatăl ei: „M-a întrebat unde e tăticul ei!”

”Elizei i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu (n.r. – doctorul care a ajutat-o pe Adriana să nască), îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au spus apropiații Adrianei Iliescu, potrivit Cancan.

Foto – Arthivă / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton