Cine e femeia care îi ţine companie lui Irinel Columbeanu la 67 de ani. Ion Cassian, directorul azilului, a dat din casă: „Este cultă şi deşteaptă”

.

După ce a trăit ani întregi în lux și opulență, Irinel Columbeanu, fostul milionar care odinioară cucerea inima celor mai frumoase femei din România, se confruntă cu o realitate dramatică la vârsta de 67 de ani. Viața lui s-a schimbat radical, iar acum își petrece zilele într-un azil din Ghermănești, unde a ajuns să trăiască dintr-o pensie modestă. Însă, chiar și într-un astfel de context, se pare că fostul soţ al Monicăi Columbeanu nu și-a pierdut farmecul și, mai mult, a atras atenția unei femei speciale.

Cine e femeia care îi ţine companie lui Irinel Columbeanu la 67 de ani

Deși și-a pierdut averea și multe dintre fostele iubite nu au rămas alături de el, Irinel Columbeanu nu a rămas singur în azilul de la Ghermănești. Conform lui Ion Cassian, fostul afacerist s-a apropiat de o femeie cu totul specială, o fostă profesoară, care îi este acum vecină de cameră. Cei doi petrec ore întregi împreună, discutând și împărtășind idei.

Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Cred că doamna a fost profesoară”, a declarat Ion Cassian pentru click.ro.

Și el, la rândul lui, este un om cult și educat, iar discuțiile lor sunt foarte interesante, a adăugat directorul căminului pentru sursa menţionată anterior.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a subliniat că nu își mai dorește să se căsătorească vreodată, lăsând să se înțeleagă că, în ciuda apropierii lor, relația dintre ei rămâne una strict de prietenie.

Citeşte şi: Ce relație are Ramona Gabor cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară din acest motiv”

Citeşte şi: Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu ar fi fost incendiată intenţionat. Cine este noul proprietar al casei: „Era imposibil să ia foc”

Irinel Columbeanu, un romantic incurabil cu Prinţesa Brianna Caradja

Trecutul amoros al lui Irinel Columbeanu este plin de femei celebre, dar puține dintre ele și-au mai amintit de el în vremurile grele. Unul dintre numele care a atras atenția este cel al Romaniței Iovan, fosta lui iubită, care a declarat într-un interviu pentru Kanal D că l-a ajutat pe fostul milionar atunci când acesta i-a cerut ajutorul. Cu toate acestea, se pare că vedeta nu l-a vizitat niciodată la azil.

Cu toate acestea, nu toate fostele sale partenere l-au uitat. Prințesa Brianna Caradja, o altă fostă iubită, vorbește încă cu admirație despre Irinel Columbeanu și povestește cum acesta i-a oferit surprize de neuitat pe vremea când erau împreună

Aceasta a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, pentru wowbiz.ro momente petrecute alături de el, menționând că Irinel Columbeanu a fost un „adevărat gentleman”, care îi făcea gesturi romantice deosebite, inclusiv trandafiri roșii și vizite neașteptate.

Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate, la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti.

Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt Prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: „Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”.

Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme…El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit”, povestea Brianna Caradja, cu mai mulți ani în urmă, potrivit Wowbiz.

Irinel Columbeanu, de la vilă cu piscină la azil

Irinel Columbeanu nu mai este același bărbat care organiza petreceri de lux la vila sa din Izvorani și care se bucura de o viață plină de aventuri alături de iubite celebre. După ce și-a pierdut întreaga avere, fostul milionar s-a văzut nevoit să își schimbe radical stilul de viață, mutându-se în 2023 într-un azil din Ghermănești. Trăiește dintr-o pensie de puțin peste 2.000 de lei, care, deși a fost majorată recent, nu îi acoperă cheltuielile lunare din cadrul căminului.

Potrivit declarațiilor lui Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni, Columbeanu nu mai are parte de confortul de odinioară, însă este sprijinit atât moral, cât și medical. În plus, pentru a-i face zilele mai frumoase, familia lui Cassian plănuiește să-l invite pe Irinel la masă de Sărbători, la fel ca și în anii anteriori.

Astăzi, Irinel Columbeanu trăiește doar din pensia sa modestă, de puțin peste 2.000 de lei, insuficientă pentru a acoperi costurile azilului din Ghermănești. Cu toate acestea, el beneficiază de sprijinul patronului azilului, care se asigură că nevoile lui Irinel sunt acoperite.

Sursa foto: Instagram şi Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton