De ce Carmen Negoiţă a rămas, din nou, fără iubit. Cum se comportă, de fapt, concurenta de la „Asia Express” într-o relaţie: „Trebuie să ştie să mă controleze”

.

Carmen Negoiță, cunoscută publicului din România nu doar pentru activitatea sa de influencer, ci și pentru apariția în competiția „Asia Express”, traversează din nou o perioadă de burlăcie. După ce la începutul acestui an vedeta s-a afișat alături de un bărbat misterios, povestea lor de iubire s-a încheiat, iar concurenta de la Antena 1 este din nou singură. Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit detalii despre ce așteptări are de la viitorul ei partener și cum își gestionează relațiile amoroase.

Carmen Negoiță s-a despărţit de iubit

După o căsătorie de 11 ani cu Ionuț Negoiță, fostul patron al clubului Dinamo București, Carmen Negoiţă a ales să meargă pe un drum separat. Din acest mariaj, cei doi au doi copii. După divorț, concurenta de la „Asia Express” a stat o perioadă îndelungată fără a se afișa cu un alt partener, însă la începutul acestui an, ea a surprins din nou, fiind văzută alături de un bărbat misterios. Totuși, relația lor nu a rezistat, iar vedeta a confirmat recent că este din nou singură.

Potrivit declaraţiilor oferite pentru Spynews.ro, perioada de solitudine nu este deloc una dificilă. Ci din contră, Carmen Negoiţă consideră că este momentul potrivit pentru a se concentra pe cariera sa. „Sunt singură, dar pentru mine e cea mai bună perioadă. Atunci când sunt singură, pot să mă focusez mai mult pe proiecte profesionale. Mi-am dat seama că atunci când eram în relație, mă focusam mai mult pe relație și uitam de realizările profesionale”, a declarat Carmen Negoiţă pentru Spynews.ro.

Citeşte şi: Asia Express, 9 septembrie: Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au câștigat imunitatea mare

Citeşte şi: Carmen Negoiță, apariție incendiară în costum de baie. Cum s-a fotografiat pe plajă

Mai mult de atât, acest nou capitol din viața sa a permis, de asemenea, participarea la „Asia Express” alături de sora sa. Carmen Negoiţă a subliniat că participarea într-o competiție de acest gen este mai ușoară fără un partener acasă.

Faptul că am fost singură mi-a permis să merg în Asia Express fără să las pe cineva atâta timp în spate, nici să merg cu un partener nu mi-ar plăcea în acest tip de competiție pentru că e greu. Cei care merg acolo în relație, unul dintre ei va fi extrem de calm, ca să nu zic zen, iar celălalt se va enerva grav”, a explicat ea.

Cum se comportă Carmen Negoiţă într-o relaţie

Carmen Negoiță nu este doar o simplă concurentă la „Asia Express” sau o figură publică influentă, ci și o femeie care știe ce vrea de la viață și de la partenerul ei. Deși a trecut prin relații care nu au funcționat, vedeta nu își pierde optimismul și speranța că va găsi bărbatul potrivit.

Şi chiar dacă se afișează ca o persoană dură și independentă, ea a dezvăluit o latură sensibilă, iubitoare și protectoare atunci când vine vorba de relații. Totuși, această dualitate de personalitate o face să fie o provocare pentru viitorii parteneri.

Eu de felul meu sunt foarte dură, iar partenerul meu trebuie să știe să mă controleze și să mă domine, dar fără să facă asta vizibil. Eu în relație sunt foarte iubitoare, chiar dacă afișez această aură de dură. Eu sunt o mamă cum e cloșca cu pui, văd și latura aia și pe cea iubitoare”, a mai dezvăluit concurenta de la „Asia Express” pentru sursa menţionată anterior.

Ce caută Carmen Negoiță de la „Asia Express” la viitorul partener

Cu toate că, momentan, este singură și fericită, Carmen Negoiţă are idei clare despre cum ar trebui să fie viitorul ei partener. În cadrul interviului, vedeta a mărturisit că, deși este o persoană dură și puternică, își dorește un bărbat care să știe cum să o controleze, însă fără să fie vizibil.

Totuși, vedeta a subliniat că nu își dorește un partener care să încerce să o subestimeze sau să o domine complet. Libertatea fiind esențială pentru ea într-o relație amoroasă.

Devin dură când sunt atacată. Atunci când cineva mă atacă mă pun pe poziția de superioritate imediat, iar atunci în relație partenerul trebuie să-mi dea și ideea de libertate și să nu încerce să mă pună mai jos, că atunci va fi o luptă ciudată. El oricum trebuie să fie puțin mai sus decât mine ca să-l privesc ca pe un Dumnezeu așa”, a mai zis Carmen Negoiță pentru sursa menţionată anterior.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton