Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Cum arăta când făcea parte din formația Akcent, câți copii are și cum și-a cucerit soția

.

Sorin Brotnei se află din nou în lumina reflectoarelor datorită participării, alături de nașul de cununie, chef Nicolai Tand, la Asia Express 2024. În urmă cu un sfert de secol, Sorin își făcea debutul muzical ca solist al trupei Akcent, una dintre cele mai îndrăgite formații ale anilor 2000. După destrămarea trupei din 2013, Sorin s-a reprofilat. Citește în continuare pentru a vedea cu ce s-a ocupat artistul după ce a renunțat la muzică.

Cine este Sorin Brotnei – vârstă, studii și carieră

Sorin Brotnei (43 de ani) și chef Nicolai Tand (50 de ani) se numără printre cele nouă echipe de la Asia Express 2024. În primele etape ale reality show-ului de la Antena 1, Sorin și Nicolai au demonstrat că au șanse să câștige marele premiu. Înainte să ajungem acolo însă, vă invităm să vedeți parcursul lui Sorin în industria de divertisment.

Sorin Brotnei s-a născut pe 15 decembrie 1980, la Baia Mare, așadar este zodia Săgetător. A cunoscut celebritatea în jurul vârstei de 20 de ani, odată cu intrarea sa în trupa Akcent, alături de alți trei soliști, Adrian Sînă, Marius Nedelcu și Mihai Gruia. Piesele lor „Ți-am promis”, „Dragoste de închiriat” și „Buchet de trandafir” se aflau pe buzele tuturor la începutul anilor 2000.

Citește și: Cine este soția lui Sorin Brotnei. Concurentul Asia Express a cerut-o în căsătorie după patru luni de relație

Ce facultate a făcut Sorin Brotnei și care a fost primul lui job

Din cauza neînțelegerilor, în 2013, trupa Akcent s-a destrămat. Ulterior, Sorin Brotnei și Mihai Gruia au înființat trupa Two. Duo-ul n-a fost, din păcate, unul de succes, așa că Sorin s-a reprofilat.

Sorin Brotnei a terminat liceul în orașul natal, Baia Mare, de unde s-a mutat în București, unde a urmat Facultatea de Arte Plastice, specializarea Ceramică, Sticlă și Metal. Înainte de a face carieră în industria muzicală, concurentul de la Asia Express 2024 a fost model. Sorin a defilat pentru designeri români precum Cătălin Botezatu și Doina Levintza.

După anii dedicați muzicii, Sorin Brotnei a decis să intre pe piața de imobiliare. Fostul solist de la Akcent a cumpărat două case în Maramureș, pe care le-a transformat într-o sursă de venit, potrivit Click!.

Citește și: Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția lui, Ramona? Tânăra credea că artistul era fotograf

Și-a făcut implant de păr

În urmă cu mai mulți ani, după un implant de păr reușit, Sorin Brotnei a pus bazele unei clinici pentru astfel de intervenții estetice în România.

Proiectul a luat naștere în anul 2013 și facilita accesul românilor la acest serviciu în Istanbul. Doritorii veneau la o consultație în clinica înființată de Sorin, iar mai apoi călătoreau la Istanbul pentru implantul propriu-zis. Este neclar ce s-a întâmplat cu clinica lui Sorin. În prezent, website-ul firmei nu mai este însă activ.

În 2018, Brotnei a participat la reality show-ul „Ultimul Trib” de la Antena 1, unde a ajuns până în finală. Marele premiu a fost câștigat de Mircea Zamfir, fost gimnast român.

În 2022, Sorin Brotnei a fost numit managing partner al unui renumit brand de mobilă românesc, cu o tradiție de 80 de ani, potrivit Money.ro.

Citește și: Ce a însemnat pentru Nicolai Tand participarea la Asia Express 2024: „Un reset pentru mintea mea”

Cine este soția lui Sorin Brotnei. Cuplul are o fiică adorabilă împreună

Anul acesta, Sorin Brotnei a acceptat provocarea Asia Express alături de prietenul și nașul lui, chef Nicolai Tand.

„Nicolai este nașul meu și nașul fetiței mele. Formăm un cuplu foarte puternic”, a spus Sorin, la Asia Express.

De aproximativ un deceniu, Sorin Brotnei formează un cuplu cu soția lui, Ramona. Perechea s-a căsătorit civil în toamna anului 2016, iar religios în vara anului următor.

„Mi-a plăcut foarte mult la el că are simțul umorului și că este o persoană care, indiferent de cât de nerelaxat ai fi, te relaxează din felul în care vorbește. Zâmbește tot timpul și nu ai cum să nu te simți în largul tău cu un om ca el. A decurs totul foarte bine. El, cu interes, eu, fără, dar a decurs totul minunat”, povestea Ramona Brotnei în urmă cu mai mulți ani.

Sorin și Ramona Brotnei au o fiică împreună, Ivana, care anul acesta va împlini 6 ani.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton