Gipsy Kings: „Româncele sunt foarte frumoase!”. Ce mesaj a transmis legendara trupă la București / Exclusiv

.

Weekend-ul trecut, capitala României a fost martora unui festival muzical impresionant, ce a reunit unele dintre cele mai importante nume din industria muzicală internațională. Artiști consacrați precum Lara Fabian, Al Bano și Romina Power, Jessie J, Havasi și Garou au făcut deliciul iubitorilor de muzică, dar un nume a strălucit în mod special la acest eveniment: legendara trupă Gipsy Kings.

Cu un repertoriu plin de ritmuri pasionale și melodii inconfundabile, Gipsy Kings au reușit să încânte publicul prezent la eveniment și să aducă o pată de culoare specifică muzicii lor. Fiecare acord cântat de această emblematică trupă a vibrat în inimile ascultătorilor, creând o atmosferă de sărbătoare și bucurie.

Theo Rose a cântat cu Gipsy Kings la București

Alături de legendara trupa Gipsy Kings au urcat pe scenă și invitați speciali, printre care și Theo Rose, și soprana Laura Bretan.

În cadrul acestui festival special, Unica.ro a realizat un interviu exclusiv cu membrii trupei Gipsy Kings. Aceștia au împărtășit secrete legate de pasiunea lor pentru muzică, de tradițiile ce inspiră creațiile lor și de energia pe care o transmit de fiecare dată pe scenă. Cu o carieră ce își trage rădăcinile în cultura spaniolă și în influențele flamenco, cei de la Gipsy Kings rămân un simbol al talentului pur și al autenticității în lumea muzicală.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Doamnelor și domnilor, Gipsy Kings!
Bine ați venit în România! Cum vă simțiți?
În România tot grupul ne simțim foarte bine pentru că este un public care este foarte cald, care dansează. Este festival!

Gipsy Kings, încântați de publicul din România: „Sunt fantastici!”

Trupa Gipsy Kings s-a declarat încântată de români, dar mai ales de femeile frumoase din România.

Românii ca public sunt fantastici! Da, foarte bine!
Foarte bine?
Da!
Și româncele sunt foarte frumoase.
Frumoase, frumoase, foarte bine!

Gipsy Kings, despre sentimentele care-i cuprind pe scenă

Deși cântă de ani de zile, emoțiile continuă să pună stăpânire pe ei, ori de câte ori urcă pe scenă, ne-au mărturisit membrii trupei Gipsy Kings.

Mereu sunt aceleași! Mereu sunt aceleași și cântăm cu toată dragostea, și dăm tot ce avem de dat.
Inima!
Din toată inima, cu unchiul, cu vărul, cu familia.
Sunteți o familie?
Da!

Mesajul trupei Gipsy Kings pentru români

Toată dragostea pe care o avem în inimile noastre!

Această ediție a festivalului Unforgettable, de la București, a adus lumina reflectoarelor asupra unei trupe de legendă precum Gipsy Kings, demonstrând încă o dată puterea și magia muzicii de a uni inimi într-o experiență de neuitat. Astfel, amintirea acestui weekend plin de emoție și talent va dăinui cu siguranță în memoria tuturor celor prezenți, iar muzica va rămâne mereu un limbaj universal ce ne încântă și ne unește în același timp.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton