Actrița Mandy Moore, urmărită de un străin, înainte să nască al treilea copil: „Tipul ăsta se învârtea în jurul meu”

.

Actrița Mandy Moore din serialul „This Is Us” se pregătește să nască cel de-al treilea copil. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, protagonista din „A walk to remember” a remarcat că, mai multe zile la rând, a fost urmărită de o mașină condusă de un străin.

Mandy Moore, urmărită de un străin, în ultimul trimestru al celei de-a treia sarcini

Mandy Moore și soțul ei, Taylor Goldsmith, vor deveni părinți pentru a treia oară în doar câteva zile. Actrița în vârstă de 40 de ani și artistul în vârstă de 39 mai au doi băieți împreună, pe August „Gus” Harrison (3 ani) și Oscar „Ozzie” Bennett (2 ani). Actrița a dezvăluit pe rețelele sociale că este urmărită de câteva zile.

„Sunt literalmente pe cale să nasc, în orice secundă, în orice zi”, a spus Mandy Moore la Instagram Story. „În ultimele câteva zile, cineva m-a urmărit – sau ne-a urmărit – în mașina lui, peste tot”.

Citește și: Cum a decurs întâlnirea faţă în faţă dintre Theo Rose şi Jessie J: „Am leşinat şi nu şi-a dat nimeni seama”

„Am observat că tipul ăsta se învârtea în jurul meu”

Mandy a mai povestit: „Am observat că tipul ăsta se învârtea în jurul meu și mă urmărea. Trecea pe roșu, nu oprea la Stop, iar eu mi-am spus: «Faci mult prea multe. Te-am observat. Ew»”.

Actrița bănuiește că persoana de la volanul mașinii care o urmărea era un paparazzo. „Sunt deranjată că această meserie încă există. Bună ziua, avem social media”, a mai spus Mandy Moore, în mediul online. „Cui îi mai pasă de oamenii care fac poze altora? Și, de asemenea, ceea ce mă enervează este că ei cred că eu nu îi văd!”, a completat.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au reîntâlnit, în plin proces de divorţ. Există şanse de reîmpăcare?

Ce sex are al treilea copil al actriței

Totuși, Mandy a precizat că nu caută să fie compătimită. „Nu este o chestie de genul «vai, săraca de mine»”, a explicat. „Este doar o parte enervantă a meseriei, care în mare parte nu a existat pentru mine. Pur și simplu nu-mi place deloc”, a punctat.

Acesta nu a fost singurul lucru cu care actrița s-a confruntat în timpul celei de-a treia sarcini. În iunie, Mandy Moore a dezvăluit că se confruntă cu Melasma, o afecțiune a pielii care provoacă puncte maro deschis sau albastru-cenușiu similare pistruilor pe piele.

Acest lucru nu o împiedică pe actrița din „Tangled” să aștepte cu nerăbdare nașterea iminentă. Actrița a împărtășit vestea sarcinii sale în luna mai, precum și sexul copilului. „Abia aștept ca acești băieți să aibă o surioară”, a spus atunci.

Foto: Instagram/@mandymooremm

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton