Cum a reacţionat Tudor Chirilă la momentul lui Richard, fiul lui Marian Drăgulescu, de la „Vocea României”. De ce a renunţat tânărul la gimnastică

.

Richard Drăgulescu, fiul legendarului gimnast Marian Drăgulescu, a adus emoții și surprize la „Vocea României 2024”. Deși tatăl său este cunoscut pentru performanțele sportive, tânărul Richard a decis să își urmeze propria cale, una cu totul diferită. Deși aventura sa în competiția de la „Vocea României” nu a avut finalul așteptat, povestea lui rămâne una inspirațională.

Cine este Richard, fiul lui Marian Drăgulescu de la Vocea României 2024

Născut în București, Richard Drăgulescu și-a petrecut copilăria alături de familia sa, fiind inspirat de exemplul tatălui său, un adevărat erou al gimnasticii românești. A început gimnastica de la o vârstă fragedă, la doar 6 ani, și a ajuns chiar să facă parte din Lotul Național de Juniori. Pentru cei din jur, era clar că fiul lui Marian Drăgulescu avea în față o carieră promițătoare în acest sport, însă el avea alte planuri. Într-un moment de răscruce, a decis să renunțe la gimnastică pentru a se dedica muzicii – un domeniu care i-a captat atenția și care i-a oferit o nouă direcție în viață.

Fiul lui Marian Drăgulescu a început să cânte de mic și, odată ce a decis să renunțe la gimnastică, a început să ia lecții de canto și să își îmbunătățească abilitățile de chitarist, atât pe chitara clasică, cât și pe cea electrică. Talentul său muzical nu este o coincidență, având rădăcini adânci în familia mamei sale, Larisa, care provine dintr-o linie de femei cu înclinații artistice – mama, bunica și mătușa lui Richard cântând toate.

Fiul lui Marian Drăgulescu nu a întors niciun scaun la „Vocea României”

Pe 13 septembrie 2024, Richard, fiul lui Marian Drăgulescu, a urcat pentru prima dată pe scena „Vocea României”, interpretând piesa „Cruisin’ for a Bruisin’” de Ross Lynch. Deși interpretarea sa a fost plină de energie și curaj, niciunul dintre jurați nu și-a întors scaunul pentru a-l selecta în etapa următoare. Însă reacțiile au fost departe de a fi negative.

Tudor Chirilă, unul dintre antrenori, i-a oferit încurajări sincere și sfaturi prețioase, spunând că îl vede cu ușurință ca parte dintr-o trupă.

„Nu renunța! Ești una din vocile alea pe care eu personal le aud într-o trupă. Nu renunța la ideea asta. Nu mai e vremea trupelor din păcate, dar poate va reveni! Ești tare! Bravo! Mie mi-a plăcut din punctul ăsta de vedere! Din punctul de vedere al vocii, ca solist, mai este de lucru. Dar într-o trupă ești beton acum”, i-a spus Tudor Chirilă, subliniind că, deși Richard mai are de lucrat la vocea sa ca solist, viitorul lui muzical este promițător.

Citeşte şi: Irina Rimes, noi dezvăluiri despre relația dintre ea și Tudor Chirilă, la un an de la cearta aprinsă de la „Vocea României”: „Poți să ai o criză” / Exclusiv

Citeşte şi: Smiley l-a descoperit pe Mario Fresh la vârsta de 5 ani. Cum şi-a început cariera iubitul Alexiei Eram: „S-a pus în cap, în mâini, mi-a cântat”

Deși nu a reușit să avanseze în competiție, Richard a primit susținerea necondiționată a tatălui său. Marian Drăgulescu a urcat pe scenă alături de fiul său, într-un moment emoționan.

„El a renunțat la gimnastică pentru drumul acesta. Studiază de vreo doi ani și sper să fie pe drumul cel bun”, a declarat Marian Drăgulescu pe scena concursului „Vocea României”.

Richard Drăgulescu, un copil cu probleme în familie

Pe lângă provocările carierei, Richard Drăgulescu a avut de gestionat și o viață de familie marcată de tensiuni, dar și de momente de susținere. Părinții săi, Marian și Larisa Drăgulescu, au divorțat pe când el era încă mic, iar tânărul a rămas să locuiască cu mama sa, în Reșița. Deși Marian Drăgulescu este o figură centrală în viața lui Richard, relația dintre fostul gimnast și fosta lui soție, Larisa, a fost marcată de conflicte, dar și de împăcări.

Cu toate acestea, în prezent, Marian și Larisa sunt în relații bune, deși fostul sportiv a recunoscut că nu este de acord cu alegerea profesională a fostei sale soții, care este activă pe o platformă pentru adulți. Cu toate acestea, amândoi sunt uniți în dorința de a oferi ce e mai bun pentru copiii lor – Beatrice, de 19 ani, și Richard, de 17 ani.

Richard Drăgulescu este un tânăr curajos, care nu se teme să urmeze propriul drum, chiar dacă acesta este radical diferit de cel al tatălui său. Deși nu a reușit să întoarcă scaunele la „Vocea României”, talentul său și determinarea de a reuși în muzică îi oferă un viitor promițător. Cu sprijinul familiei și propria sa ambiție, tânărul este gata să își construiască un nume în industria muzicală.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton