TOP 10 motive de ce să alegeți un brad artificial

.

Puțini dintre noi își pot imagina Crăciunul fără un brad de Crăciun. Cu toate acestea, odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, mulți oameni se confruntă cu dilema dacă să achiziționeze un brad natural sau artificial. În acest articol, vom analiza avantajele unui brad de Crăciun artificial față de unul natural.

1. Prețul

      Deși cu cât doriți ca bradul dvs. artificial să fie mai frumos, cu atât prețul este mai mare, având în vedere materialul folosit, îndrăznim să spunem că oricum veți economisi bani cumpărând un brad artificial. Puteți vedea acest lucru cu ochii voștri la comercianții de brazi naturali, unde prețurile cresc în fiecare an, ca să nu mai vorbim de faptul că aruncăm bradul la gunoi după câteva zile de la Crăciun. Dacă prețul unui brad artificial vi se pare mai mare, amintiți-vă că este o investiție pe termen lung.

      2. Un pom de Crăciun pentru mai mulți ani

        Investind într-un brad artificial, veți evita și complicația din fiecare an de a găsi un brad de Crăciun natural exact pe gustul dumneavoastră. Pe de altă parte, un brad de Crăciun artificial poate fi reutilizat timp de mai mulți ani.

        3. Practicitatea

          Avantajul unui brad artificial este cu siguranță caracterul său practic și ușurința cu care poate fi depozitat. Veți aprecia să aveți un brad artificial la îndemână în orice moment, ca să spun așa, iar înainte de Crăciun puteți merge în pivniță sau în pod, îl puteți despacheta din cutie și pur și simplu îl puteți asambla. Este foarte ușor de manevrat, iar după sărbători pur și simplu îl puneți înapoi în cutie.

          4. Întreținerea

            Un brad artificial poate face abstracție de orice îngrijire și nu trebuie să vă faceți griji dacă are suficientă apă turnată în suport sau dacă ați uitat să udați bradul natural în ghiveci.

            5. Fără curățenie

              Spre deosebire de un brad natural, care emană sevă lipicioasă și de pe care îi cad ace, nu există mizerie cu un brad artificial. În plus, partea bună este că îl puteți pune oriunde fără să vă faceți griji cu privire la sursele de căldură.

              TOP 10 motive de ce să alegeți un brad artificial

              6. Sindromul bradului de Crăciun

                S-ar putea să fiți surprins să aflați că, de îndată ce ați adus un brad natural în casă, ați început să aveți probleme de sănătate sub formă de alergii. Da, chiar și un pom de Crăciun natural poate declanșa tuse, usturime și lăcrimare a ochilor sau chiar erupții cutanate. Aceste neplăceri sunt cele care pot fi declanșate de alergenii, mucegaiurile și substanțele chimice pe care le-ați adus acasă cu bradul de Crăciun natural.

                7. Perfecțiunea

                  Cu siguranță ați trecut prin așa ceva și dvs., cumpărați un brad natural și în timp ce îl decorați încercați să mascați locurile goale sau chiar să rotiți întregul brad în încercarea de a găsi cea mai frumoasă parte. Un brad artificial, pe de altă parte vă va garanta perfecțiunea într-o formă simetrică și regulată. Un alt plus este aspectul exclusivist și numeroasele variante de culori.

                  TOP 10 motive de ce să alegeți un brad artificial

                  8. Aruncarea bradului după Crăciun

                    De multe ori ne putem convinge de partea neecologică a brazilor de Crăciun naturali, care sunt lăsați să zacă în pubele după Crăciun pentru că oamenii nu știu cum să îi elimine ca deșeuri. Cei mai ecologiști ar putea să îl ducă la producerea compostului sau a așchiilor de lemn. Dar chiar și cu acest pas, amintiți-vă că bradul trebuie să fie complet despodobit și că trebuie să îl duceți într-un loc anume.

                    9. Împodobire mai ușoară

                      Să nu uităm de împodobirea propriu-zisă a bradului de Crăciun, care poate fi mai dificilă în cazul unui brad natural din cauza acelor înțepătoare.

                      10. Brazii artificiali sunt ușori și rezistenți

                        Și asta îi face să fie siguri pentru copii, în cazul în care se hotărăsc să îl ridice și acesta ar putea cădea peste ei neasigurat. De asemenea, brazii sunt o mare tentație pentru animalele de companie , în special pentru pisici și le atrage să le exploreze. Chiar dacă din întâmplare are loc o coliziune similară, nu se întâmplă nimic deoarece bradul este ușor și acele sunt moi, astfel încât nu înțeapă. În plus, ramurile bradului sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

                        Vi se pare că scriem doar despre aspectele pozitive? Deci, în concluzie, putem adăuga și partea negativă a bradului artificial și anume lipsa parfumului caracteristic al bradului. Cu toate acestea, puteți înlocui cu ușurință acest lucru cu crenguțe de brad într-o vază, ulei esențial parfumat sau un difuzor de arome. Deci, v-am convins?

                        Google News Urmărește-ne pe Google News

                        Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
                        Abonează-te la newsletter
                        buton