Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit? Ce spun apropiații cuplului

.

Chris Martin și Dakota Johnson și-ar fi anulat logodna și s-ar despărțit definitiv, notează Daily Mail. Vocalistul trupei Coldplay și actrița formează un cuplu de șapte ani.

Chris Martin și Dakota Johnson au rupt logodna

Chris Martin și Dakota formează un cuplu din 2017 și s-au logodit anul trecut. Surse apropiate celor doi spun că Martin „a acceptat acum că relația s-a terminat și cel mai bine este să meargă mai departe.”

Actrița americană Dakota, în vârstă de 34 de ani, a fost fotografiată weekendul trecut fără inelul ei de logodnă cu smarald, în timp ce își plimba câinele în Malibu, unde obișnuia să locuiască cu solistul trupei Coldplay.

Ea a fost fotografiată în mod repetat dansând la concertele Coldplay de-a lungul anilor, dar în prezent se află la aproximativ 6.000 de mile distanță de Martin, în vârstă de 47 de ani, care este în Munchen, Germania, în etapa europeană a turneului mondial Coldplay Music of the Spheres.

Perechea a avut o scurtă despărțire în 2019, despre care se presupunea că a fost din cauza lui care a insista ca ei să aibă copii, dar după o vreme lucrurile s-au liniștit între ei.

Chris și Dakota au mai trecut prin despărțiri și împăcări în relație

Au existat mai multe speculații că s-au despărțit în luna mai a acestui an, după ce Chris Martin a apericat postarea unei fane unei fane care a scris pe rețelele de socializare că artistul este „singur”.

Cu toate acestea, cuplul părea să fie împreună în iunie, când o sursă a declarat revistei People că încă au o relație „solidă”, spunând: „Au avut suișuri și coborâșuri, dar acum sunt bine, cu siguranță.”

Dar MailOnline a aflat acum că s-au despărțit definitiv după ce au încercat în zadar să găsească o modalitate de a rămâne împreună.

O sursă a spus: „Chris și Dakota au încercat din greu în ultimele luni să facă relația lor să funcționeze. Se vor iubi întotdeauna unul pe celălalt, dar amândoi au ajuns la concluzia că relația nu poate fi susținută pe termen lung. Amândoi sunt oameni ocupați, Chris a fost în Europa cu Coldplay și amândoi au ți personale, pasiuni și angajamente de muncă care nu se împletesc în mod natural unul cu viața de cuplu.

Au vrut să funcționeze, dar pur și simplulucrurile nu au mers, iar acum au acceptat că cel mai bine este să o ia pe drumuri separate.”

Citeşte şi: Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a împlinit 18 ani și va pleca la facultate. Moses este leit tatăl lui / Foto

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

Citeşte şi: Dakota Johnson, cu lenjeria intimă la vedere la Festivalul Tribeca. Iubitei lui Chris Martin, de la Coldplay, i s-a ridicat rochia din cauza vântului

Citeşte şi: Chris Martin a fost diagnosticat cu o infecție pulmonară gravă

Cei doi s-au mai despărțit în secret pentru scurt timp în iunie, dar s-au împăcat rapid. Au fost fotografiați ultima dată împreună în februarie, în timp ce erau în vacanță în Puerto Vallarta, Mexic.

Martin s-a despărțit de fosta soție, actriței Gwyneth Paltrow, mama celor doi copii ai săi Apple, 20 de ani, și Moses, 18 ani, în martie 2014, după zece ani de căsnicie. Cuplul de profil înalt și-a descris separarea la acea vreme ca o „decuplare conștientă” și și-a finalizat divorțul în iulie 2016.

S-a spus că Martin avea o relație intermitentă cu actrița Annabelle Wallis înainte de a se despărți în august 2017.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton