Andreea Bănică a dat litoralul străin pe cel românesc. Plaja preferată a artistei: „Este cea mai căutată” / Video

.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au dat litoralul străin pe cel românesc în această vară. Perechea a postat mai multe imagini cu apa limpede de la malul Mării Negre, dintr-o stațiune populară din sud-estul țării noastre.

Andreea Bănică a dat litoralul străin pe litoralul românesc. Plaja preferată a artistei

Andreea Bănică (46 de ani) și Lucian Mitrea (46 de ani) sunt fani litoralul românesc. Nu ne miră acest lucru, având în vedere că perechea a crescut pe litoral, mai exact în stațiunea Eforie. Cuplul are și un hotel în aceeași destinație turistică, deschis în 2023. Zilele trecute, Andreea, Lucian, și fiul lor, Noah (7 ani), s-au bucurat de câteva zile de relaxare la malul Mării Negre. Andreea și Lucian au și o fiică, Sofia, în vârstă de 15 ani.

„Iubire, îți place ce curată e aici apa?”, îl întreabă Lucian Mitrea pe fiul lui, Noah, într-un Instagram Story repostat de Andreea Bănică. „Fără filtru, la Marea Neagră”, a scris solista în mediul online. „Eforie de pe mare! Debarcader este cea mai căutată plajă din Eforie Nord”, a mai scris Andreea pe rețelele sociale.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au un hotel pe litoral

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu încă din liceu și lucrează împreună dintotdeauna, în domeniul muzical. În 2023, perechea și-a făcut debutul într-un alt domeniu, în turism. Solista și soțul ei au deschis un hotel în Eforie Nord. În toamna anului trecut, Andreea și Lucian au povestit, în exclusivitate pentru Unica.ro, cum le-a mers afacerea imediat după deschidere, dar și ce lecție au învățat.

Hotelul perechii dispune de studiouri și apartamente cu două camere, o parte dintre ele având vedere către mare. Investiția s-a ridicat la aproximativ 8 milioane de lei, o parte dintre care au fost obținuți prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Programul Operațional 2014-2020.

„Cea mai mare provocare este personalul”

„A mers neașteptat de bine”, ne-a spus Lucian Mitrea, despre afacerea de pe litoral. „Cea mai mare provocare, pe care o au toți cei care activează în domeniu, cred că este personalul, care e foarte greu de obținut. Și trebuie să ai grijă să rămână pe toată perioada sezonului. Dacă te părăsește un singur om de bază, de fapt toți sunt de bază, închizi“, ne-a mai spus impresarul atunci.

Foto: Instagram/@iamandreeabanica

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton