Ce familie superbă are Andreea Marinescu! Imagini de colecție cu soțul jurnalistei și cu cei doi băieți

.

Andreea Marinescu și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii superbe, de colecție, cu frumoasa ei familie. În vârstă de 42 de ani, prezentatoarea are doi băieți.

Ce familie frumoasă are Andreea Marinescu / Imagini de colecție

Andreea Marinescu preferă să își țină familia departe de atenția publicului, dar mai face, ocazional, unele postări în mediul online în care apare împreună cu soțul ei, Adi Tiulescu, dar și cu băieții ei – Marc Armin și Vladimir. Andreea Marinescu și Adi sunt căsătoriți din 2018, iar din rodul iubirii lor a rezultat Marc. Vladimir este băiatul jurnalistei din fosta căsnicie cu fostul ei coleg de la Pro TV, Paul Roșca.

Vladimir a împlinit 13 ani la sfârșitul lunii iulie, iar cu acel prilej, mama sa a postat pe Instagram câteva fotografii cu tânărul și un mesaj emoționant:

„Indiferent unde ești, am siguranța că ești ce trebuie, cum trebuie și fără frică. Că vei reuși ce îți propui! Copilul soare, acum tanarul soare ! Copilul leu, acum tânărul de care sunt atat de mândră! La mulți ani! Te iubesc, mama!”

Citeşte şi: Andreea Marinescu, despre viața alături de un polițist

Citeşte şi: Cum au devenit Andreea Liptak și soțul ei, Răzvan Spiridon, milionari după plecarea din televiziune. „Nu e nicio rușine!”

Citeşte şi: Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

Citeşte şi: EXCLUSIV. Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

Andreea Marinescu a mai postat și câteva fotografii în care apare împreună cu soțul ei, Adi Tiulescu, polițist de meserie, în așteptarea festivlului UNTOLD 2024, ce a avut loc în urmă cu câteva zile, eveniment pe care l-au descris drept „o experiență unică”.

„Pentru noi @untoldfestival e parte dintr-o experiență unică, dintr-o poveste altfel trăită de fiecare dată cu o intensitate surprinzătoare, @untoldfestival e dans , prietenie , e stare de bine , e iubire!” – a transmis jurnalista în mediul online.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imgini de colecție cu familia Andreei Marinescu.

Andreea Marienscu și Adi Tiulescu sunt căsătoriți din 2018

Andreea Marinescu și Adi Tiulescu s-au cunoscut pentru prima oară în 2000, în timpul unei crime, el fiind polițist criminalist, iar ea jurnalist. 9 ani mai târziu, cei doi s-au revăzut într-un context mai fericit, la o petrecere. S-au căsătorit în 2018, iar la scurt timp a venit pe lume fiul lor, Marc Armin.

„Noi, cumva, suntem genul acela de cuplu care funcționează foarte bine în situații în care cei mai mulți pot ceda. Atunci suntem extrem de lipiți și cred că e un punct forte.

Ne cunoaștem destul de bine și cred că după mulți ani de relație și iată și de căsătorie câțiva, ne știm bine de tot limitele și punctele slabe. În același timp, descoperim în continuare destul de des că e minunat să fim împreună și ne bucurăm să spunem că încă există îndrăgosteală și nu doar iubire” – ne-a spus Andreea Marinescu, într-un interviu, anul trecut.

Tot atunci, despre soțul ei, Andreea Marinescu spunea că nu s-a gândit vreodată să schimbe ceva la el și că pentru ei gesturile mărunte sunt cele mai romantice surprize.

„Adi e un tip foarte mișto și un tată atent, îmi place de el că îmi place de el, nu m-am gândit că vreau să-l schimb în vreun fel când ne-am îndrăgostit, așa că nu mă gândesc nici acum.

Oamenii nu cred că se schimbă, pot evolua, se pot adapta, dar în esență nu se schimbă, așa că în continuare îmi place așa cum este el. Acum, după 12 ani de poveste, cele mai romantice surprize sunt gesturile mărunte care se regăsesc în viața de zi cu zi, și îmi place mult că încă avem chestia asta, că nu ne-am plafonat și nu am închis ‘jocul’” – ne-a mai spus jurnalista.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton