Guess Who, prins cu substanțe interzise la festivalul UNTOLD. Artistul în vârstă de 38 de ani nu este la prima abatere

.

Guess Who (38 ani), pe numele său adevărat Laurențiu Mocanu, a fost prins cu substanțe interzise la festivalul UNTOLD. Artistul a fost găsit în toaleta VIP cu un plic în mână, în care s-ar fi aflat droguri. Acesta nu este la prima abatere, după ce anul trecut a fost oprit în trafic și a fost testat pozitiv la cocaină.

Guess Who, prins cu subtanțe interzise la UNTOLD

Laurențiu Mocanu, cunoscut în lumea de divertisment ca Guess Who, a fost prins în toaleta VIP a festivalului UNTOLD, cu un plic în care s-ar fi aflat droguri. Artistul tocmai coborâse de pe scenă, după ce a susținut un concert în fața a mii de tineri. Incidentul vine la câteva săptămâni după ce Wiz Khalifa a fost ridicat de polițiști, după ce a fumat marijuana pe scenă.

Potrivit unor surse ale Realitatea.net, cântărețul român a fost găsit de polițiști cu un plic în care se afla un praf alb, precum cocaina.

„La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă”, au transmis sursele citate.

Seara trecută, Guess Who a susținut un concert pe scena Alchemy, în prima zi a festivalului Untold, concertul începând la orele 22:30.

Până la momentul difuzării acestei știri, rapperul nu a oferit nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Citește și: Irina Schrotter, de 34 de ani în slujba frumuseții: „Creativitatea trebuie să fie o constanță, altfel ieși din piață imediat”. Cum și-a cunoscut soțul și ce fel de mamă este / Exclusiv

Citește și: Ce poveste impresionantă de viață are Sabrina Voinea! „O întrebam pe bonă unde e mama. Începeam să plâng.” A câștigat prima medalie la 9 ani

Artistul nu este la prima abatere

Este pentru a doua oară când Guess Who este prins de autorități având asupra lui substanțe interzise. Anul trecut, artistul a fost oprit în trafic, moment în care a fost testat pozitiv la cocaină.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, transmitea la momentul respectiv Poliția Română.

Nici despre acest incident, artistul nu a vorbit public.

Citește și: Irina Rimes și Steve Aoki au încins atmosfera la UNTOLD. Un show memorabil care a surprins audiența

Citește și: Ce mari s-au făcut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur! Cum au fost surprinși în grădină Kadri și Roxana

Cine este Guess Who

Guess Who, pe numele său adevărat Laurențiu Mocanu, s-a născut pe 2 iunie 1986, la București. Acesta a început să cânte la vârsta de 13 ani. În anul 1999 a fondat trupa „Anonim” împreună cu Zekko.

Succesul s-a cunoscut însă în anul 2009.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numără „Tot mai sus”, lansară în 2011, „Locul potrivit”, lansată în 2009, „Decât să minți” (2011) și „Pietre prețioase” (2022).

În iulie 2010, Guess Who a câștigat premiul de „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Guess Who

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton