Portalul Leului 888, un eveniment astrologic magic, prielnic pentru îndeplinirea tuturor dorințelor. Ce surprize vor avea zodiile

.

Luna august aduce în prim plan un eveniment astrologic important, cunoscut sub numele de Portalul Leului 888. Are loc anual, atunci când steaua Sirius se aliniază cu Soarele din Leu, creând un timp despre care se crede că este extrem de prielnic pentru îndeplinirea tuturor dorințelor.

În 2024 se deschide portalul energetic „888”

Portalul Leului este un eveniment astrologic puternic, ce se referă la deschiderea unui portal energetic în jurul datei de 8 august (8.08), atunci când Soarele este în Leu și steaua Sirius se ridică, intensificând energia Porții Leului.

Evenimentul cosmic este, de asemenea, considerat o perioadă ideală pentru manifestare și evoluție personală, întrucât Sirius este văzut ca o stea foarte norocoasă, purtătoare a energiilor lui Marte și Jupiter, care simbolizează acțiunea și prosperitatea.

Portalul Leului 2024 este unic în multe privințe, deoarece acesta va deschide portalul energetic „888”, atingându-se, astfel, punctul culminat în a opta zi, din a opta lună a unui an de vibrație 8 (2024 – 2+0+2+4).

Portalul Leului marchează o fază de dezvoltare spirituală mai rapidă și metamorfoză. Se crede că este un moment în care bariera dintre lumile fizice și cele spirituale este mai subțire, facilitând interacțiunea mai simplă cu lumile superioare.

Este o perioadă perfectă pentru stabilirea obiectivelor și realizarea dorințelor cu ajutorul activ al Porții Leului. A fi specific și deliberat cu privire la ceea ce vrei să aduci în viața ta este cu adevărat vital, deoarece portalul îți crește capacitatea de a atrage ceea ce îți dorești.

Vindecarea profundă și eliberarea vechilor tipare sau a credințelor limitative care nu te mai avantajează pot fi, de asemenea, facilitate de energiile din acest moment. Aceasta este o șansă grozavă de a vindeca rănile anterioare și de a intra într-o formă mai reală și mai împuternicită de sine.

În astrologie, manifestarea implică transformarea viziunilor tale în realitate prin afirmații sau prin stabilirea de intenții. Este despre a crede în capacitatea ta de a-ți atinge obiectivele.

Iată cum pot valorifica semnele zodiacale această energie puternică a momentului.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Lasă-ți creativitatea să curgă. Te vei simți foarte inspirat și va fi un moment minunat pentru a da viață ideilor tale artistice. Profită de moment pentru a te afirma în domeniul artei.

Taur (20 aprilie-20 mai)

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este un moment prielnic să petreci mai mult timp de calitate cu cei dragi. S-ar putea să simți nevoia de aduce unele schimbări în locuință sau de a-ți consolida legăturile de familie.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Pregătește-te să experimentezi o conexiune specială cu cineva. Probabil vei simți o legătură profundă cu un prieten nou, dar altfel decât s-a întâmplat până acum, aproape ca și cum ai fi găsit geamănul tău în persoana altcuiva.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Vin vești bune pe plan financiar. Ai putea observa o creștere a finanțelor tale pe măsură ce te concentrezi pe atragerea abundenței în viața ta.

Leu (23 iulie-22 august)

CONȚINUT VIDEO UNICA

Dragă Leu, este timpul tău să strălucești! Folosește această energia portalului pentru a te concentra asupra ta și pentru a-ți spori încrederea în sine. Astfel, vei ajunge să-ți vezi visul cu ochii mai devreme decât te așteptai.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Fă-ți puțin timp pentru tine! După ce a oferit atât de mult celorlalți, acesta este un moment bun pentru a te concentra asupra propriei persoane. Momentul este prielnic și pentru vindecare și renunțarea la relațiile toxice din viața ta.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Reconectează-te cu cei din jur și implică-te mai mult în viețile lor. S-ar putea să reiei legătura cu prieteni vechi sau să fii mai activ în comunitatea ta, lucruri care te vor ajuta enrome pe plan personal.

Citeşte şi: Zodii care primesc vești bune pe plan financiar în august

Citeşte şi: Zodii care vor avea probleme financiare în luna septembrie. Care sunt cei trei nativi care trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Citeşte şi: Zodiile care se vor reîndrăgosti de partenerii din trecut în luna septembrie. Ce nativi se vor întoarce în fostele relaţii

Citeşte şi: Zodii care vor întâmpina schimbări neplăcute pe plan personal în august

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

În această perioadă, cariera ta este în creștere. Folosește-te de energia portalului pentru a-ți pune proiectele în aplicare și pentru a-ți duce viața profesională la următorul nivel.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Simți nevoia să te afirmi și să schimbi ceva în lumea în care trăiești. Te vei concentra asupra modului în care îi poți ajuta pe ceilalți să se vindece și să răspândești vibrații pozitive în Univers.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este un moment bun pentru a obține rezultate remarcabile în domeniul în care activezi. Îți vei canaliza puterea și hotărârea pentru face progrese în carieră și pentru a atinge cele mai înalte culmi pe plan profesional.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Ești înconjurat de o aură romantică. Te vei gândi la cum să-ți îmbunătățești relația actuală sau poate chiar să găsești un nou partener. Acum este momentul să faci tu primul pas.

Pești (19 februarie-20 martie)

Ești gata să ieși din rutină și vrei să o faci într-un mod atipic. S-ar putea să simți nevoia să explorezi noi hobby-uri sau activități. Sau să faci ceva pentru a crește pe plan spiritual.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton