Love story cu Andreea Mantea si Andrei Tardea

.

Cu cat apar mai multe stiri rele, cu atat sunt mai uniti! Cat despre iubirea lor, e clar ca e adevarata: rareori am vazut oameni mai indragostiti.
Andreea despre Andrei:

… Eu pana la Andrei nu am prezentat pe nimeni parintilor mei. Pe Andrei l-am prezentat. L-am dus la tara la bunica mea. A facut araci pentru rosii….

… Imi place sa stau la el in brate. Cand stau la el in brate nu-mi mai trebuie nimic. Simti cand e cineva al tau. E pentru prima data cand eu stau in casa cu un om, prima data cand ii fac sa manance, cand am grija de el – in afara de tata.

… Am aflat ca la Roma i-am facut o surpriza cu trandafiri, cu lumanari – si era un frig! Eram cu colanti, cu trening…

… Am aflat – continua Andreea – ca am fost la Londra, si de fapt noi fusesem la Baia Mare, la un botez.

… M-am gandit ca o sa ramanem doar prieteni. Nu ma gandeam la o relatie, mi se parea totul atat de complicat. Si cand am iesit la supermarket sa luam cadouri de Sfantul Nicolae, m-am indragostit de el. Era 6 dimineata si deja mi-era dor de el!

… Nu stiu daca asa e sa ai o relatie sau e a noastra mai speciala. Am avut atatea deceptii pana acum!

Andrei despre Andreea:

… Sunt mandru de ce a realizat ea, pentru ca eu stiu cat citeste si cat scrie la cazurile alea si cunosc oameni in televiziune care spun despre Andreea ca e foarte buna, stie, se descurca.

… Este o persoana extraordinar de simpla. E total normala, face de mancare, spala pe jos, calca, spala rufe, curata dupa caini… Preferam sa stam acasa sa ne uitam la televizor decat sa mergem in nu stiu ce club.

… Imi place felul ei de a fi. Prima oara cand am fost dupa cadouri la 6 dimineata, era Sfantul Nicolae. Eram intr-un supermarket si nu gaseam ceva. S-a dus la o femeie care spala pe jos si i-a vorbit atat de frumos si de respectuos ca am ramas socat!

… Nu i-am zis: „vrei sa fii nevasta mea?” I-am zis ceva de genul: „nu vrei sa iei micul dejun cu mine pentru tot restul vietii?”

… Daca aud ca se duce spre casa, deja nu mai pot sa fac nimic! Imi sta gandul numai la ea.

… I-am prezentat-o tatalui meu a doua oara cand am iesit – eram cu toata familia la masa la un restaurant.

… Ii plac zambilele, i-am luat de 1 martie si statea cu ele in brate la televizor. Eu am plecat de-acolo, ca nu suport mirosul…

… Problemele noastre toate au solutii. Cand ne certam, ne impacam frumos. Nu pot sa stau mai mult de cinci minute suparat pe ea!

Foto: Mediafax

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton