Cum se pregătește Laura Cosoi să devină mamă pentru a patra oară: „Mă bucur de fiecare secundă”

.

Laura Cosoi (42 ani) se află pe ultima sută de metri cu sarcina, actrița urmând să devină în curând mamă pentru a patra oară. Aceasta a avut parte de o mulțime de evenimente în ultima perioadă, organizând o petrecere pentru zilele de naștere ale fetițelor ei, soțul ei, în timp ce și Cosmin Curticăpean și-a serbat de asemenea ziua de naștere. Acum, Laura se pregătește intens pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al său, al cărui sex încă nu l-a dezvăluit, în timp ce Vera, Lara și Rita au plecat în tabără.

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi a intrat pe ultima sută de metri cu cea de-a patra sarcină, iar actrița a povestit cum se pregătește de venirea pe lume a bebelușului ei. Într-o postare pe Instagram, aceasta a dezvăluit că fetițele ei au plecat în tabără, la munte, în timp ce ea recunoaște că este foarte emoționată pentru tot ceea ce urmează.

„Sunt la cosmetică, mani pedi, casa cu fundul în sus, dezinfectăm, spălăm pereții, mănânc câte un pepene roșu pe zi, greu cu căldurile, încă am răbdare să mă uit la seriale, noaptea dorm chiar bine, fetițele pupă bebelușul din burtică încontinuu de când s-au întors din tabără. Mă bucur de fiecare secundă din această etapă de sarcină și recunosc că mă emoționez tare când știu ce urmează… Aș vrea să nu mă mai întrebe nimeni „cât mai ai?” sau să spună „ce burtă mare ai”. Mai am până vine și burta este cât este… Aaaa și azi fetițele au plecat în munți într-o tabără de biciclete”, a povestit Laura Cosoi în mediul online.

Citește și: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au serbat toate cele trei fete. Cum arată torturile Ritei, Larei și Verei

Citește și: Laura Cosoi, despre sărutul cu Jorge din „Retreat Vama Veche”: „Interacțiunea este scurtă, dar intensă” / Exclusiv

Actrița, imagine emoționantă cu mama ei

Cu doar o zi în urmă, Laura Cosoi a dezvăluit că se confruntă și cu dorul de mama sa, care a încetat din viață anul trecut. În această perioadă, în care emoțiile ies cu ușurință la suprafață, actrița a mărturisit că îi simte foarte tare lipsa celei care i-a dat viață și i-a fost întotdeauna aproape.

„Mami, niciodată nu mi-ai lipsit atât de mult cum îmi lipsești acum”, a scris ea pe rețeaua de socializare, unde a publicat și imaginea unui bilețel scris de mama ei, de ziua ei de naștere.

Mai multe vedete care s-au confruntat și ele cu pierderea mamei lor i-au transmis mesaje de încurajare.

„Te îmbrățișez, te înțeleg perfect”, i-a scris Iulia Pârlea.

„Cel mai simțit dor”, a precizat și Ana Baniciu.

„Trimit dragoste către tine”, a comentat Iulia Vântur, în timp ce Dana Rogoz, Camelia Șucu, Ileana Badiu și Adela Popescu i-au trimis mai multe inimioare.

Citește și: Anca Țurcașiu, siluetă impecabilă în costum de baie la 54 de ani: „Nu știu să folosesc filtre”. Cum se menține în formă / Galerie foto

Citește și: Adrian Despot, de 30 de ani alături de aceeași femeie: „Fiecare primește de la celălalt ceea ce îi lipsește pentru a se desăvârși” / Interviu exclusiv

Laura Cosoi i-a organizat o petrecere surpriză lui Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi a organizat, zilele trecute, o petrecere surpriză pentru soțul ei, Cosmin Curticăpean. Inițial, aceasta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după care a dezvăluit că a reușit să îl surprindă cu o mică pertecere.

„În seara asta am reușit să îl surprind pe Cosmin cu o mică petrecere surpriză. Si a ieșit tare frumos, așa ca sufletul lui. Tare mă bucur că avem lângă noi oameni deosebiți care s-au organizat spontan și astfel am reușit împreună să îi facem așa o bucurie lui Cosmin. Chiar s-a emoționat. La mulți ani, super tati! Nu puteam face o alegere mai bună. Te iubim și îți mulțumim că ne faci fericite! Cât suntem de norocoși că suntem împreună! Mulțumim Doamne pentru tot”, a scris actrița, care a și publicat câteva imagini de la petrecere.

La primele ore ale dimineții, Laura Cosoi i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, cu care s-a căsătorit în anul 2015.

„La mulți ani, iubitule! Aș fi putut să îți fac un cadou memorabil, dar vreau să ai și tu măcar ceva al tău! Ziua de naștere. Să o petreci alături de noi încă mulți Mulți MULȚI ani! Te iubim!”, i-a transmis ea lui Cosmin Curticăpean.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Laura Cosoi alături de familia ei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton