Andreea Ibacka a spus care este destinația ei ideală pentru o vacanță fără copii. În ce țară își va sărbători aniversarea de 39 de ani / Exclusiv

.

Andreea Ibacka iubește să călătorească alături de soțul ei, Cabral, dar și alături de cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago. Aniversarea de 39 de ani, actrița o va petrecere chiar într-o călătorie cu prezentatorul de la Pro TV și cu cei doi copii ai lor, la concertul uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din lume. În exclusivitate pentru Unica.ro, Andreea a dezvăluit care sunt cele mai frumoase țări pe care le-a vizitat până acum, dar și care i se pare destinația ideală pentru o vacanță doar în doi.

Unde își va sărbători Andreea Ibacka aniversarea de 39 de ani

Andreea Ibacka își organizează altfel concediile de când a devenit mamă. În perioada verii, actrița și soțul ei, prezentatorul „Săriți de pe fix!”, îmbină cu succes vacanțele în România cu vacanțele în destinații mai îndepărtate. În luna iulie, Andreea, Cabral și copiii lor, Namiko și Tiago, sunt în vacanță pe litoralul românesc. Apoi, pentru aniversarea ei de 39 de ani, familia va pleca într-o altă țară, la un concert Adele.

„Plecăm în Germania la un concert Adele și, mă rog, la câteva parcuri de distracții, ca în toate vacanțele noastre cu copiii. Îți dai seama că se fac în jurul lor și includem foarte multe activități de tineret și o să ne prindă acolo ziua mea de naștere, în august”, a spus Andreea Ibacka, pentru Unica.ro.

Pentru actriță, ideal este să îmbine vacanțele pe litoralul nostru cu cele pe litoralul străin. Andreea iubește să călătorească și se simte norocoasă că a văzut atât de multe colțuri impresionante ale lumii.

„Dar la momentul ăsta, pentru că vom călători cu doi copii mici și trei căței, luăm pe toată lumea, România este cea mai la îndemână și ne simțim foarte bine și aici”, ne-a explicat actrița.

Citește și: Reacţia lui Cabral, după ce a fost prins de soţia lui că îi citea mesajele din telefon. Andreea Ibacka: „Nu poţi să recunoşti aşa ceva”

Andreea și Cabral Ibacka, au zeci de mii de kilometri călătoriți cu autorulota

Andreea și Cabral Ibacka sunt adepții vacanțelor cu autorulota dinainte ca acestea să devină populare. Cu zeci de kilometri la activ, actrița ne-a povestit că au făcut circuite și de 15.000 de kilometri într-o singură tură, înainte să se nască Namiko și Tiago.

„Sigur că trebuie să-ți iei timp pentru asta, adică nu este o vacanță pe grabă. Am plecat câte 4-6 săptămâni. Uneori am îmbinat vacanța, obiectivele turistice, și cu proiectele în care eram implicați, pentru că reușeam, înainte de copii cel puțin, să mai și filmăm, să mai și pozăm pe unde ajungeam. Ne ajutam unul pe celălalt foarte mult pentru a realiza conținut de social media sau pentru campaniile publicitare în care eram implicați. Lucrurile s-au schimbat destul de mult de când călătorim în formulă extinsă, dar este mult mai frumos”, a spus Andreea Ibacka, pentru Unica.ro.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în anul 2007, când s-au cunoscut

Unde a mâncat Andreea Ibacka cele mai gustoase fructe din lume

Am aflat și care sunt cele mai frumoase țări pe care Andreea Ibacka le-a vizitat, dar și în care țară a mâncat cele mai bune fructe de pe pământ.

„Din Europa îmi place foarte mult Barcelona și cred că m-aș putea întoarce de multe ori acolo, mă regăsesc cumva în stilul lor. Mi-a plăcut foarte mult California, dar am fost acum vreo 10 ani, posibil ca lucrurile să fie schimbate destul de mult, și Maldive pentru o vacanță fără copii”, a spus Andreea Ibacka, pentru Unica.ro.

Actrița a savurat din plin fiecare călătorie, inclusiv pe cele în zone mai puțin dezvoltate economic, cum ar țările din Africa.

„În Zanzibar, încă dinainte, la fel, să fie popular, noi am avut un concediu senzațional. Și am mâncat, mi-aduc aminte, cele mai bune fructe de pe pământ. Nu se compară cu niciun alt gust”, ne-a mai povestit Andreea.

Citește și: Andreea Ibacka își pregătește corpul pentru vară: „Nu am ținut niciodată dietă”. La ce măsuri a recurs soția lui Cabral / Exclusiv

Cum se menține Andreea Ibacka în formă

Fiindcă n-am putut să nu-i remarcăm silueta trasă prin inel, am întrebat-o pe actriță și ce face ca să se mențină în formă. Andreea ne-a mărturisit că duce un stil de viață sănătos, fără excese, și în care ține cont de câteva reguli simple. Spre exemplu când vine vorba de ten, actrița folosește cremă cu protecție solară ori de câte ori se expune la soare, fie că e iarnă sau vară. În plus, Andreea acordă o atenție deosebită hidratării atât din interior, cât și folosind creme. Pentru siluetă ne-a spus că nu depune mari eforturi.

„Da, fac mișcare, dar nu pot să zic că rup sala în două. Am o sală foarte aproape de casă și acesta ar fi avantajul. Încerc să ajung dimineața la antrenamente pentru că îmi dau foarte multă energie și îmi folosește pe parcursul zilei. Pe sezonul de vară poate o să mă apuc de înot, acesta ar fi planul. Și merg cu rolele mult”, a mai spus Andreea Ibacka, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/@andreeaibacka

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton