Cum și-a învins Olivia Addams anxietatea: „Am o relație foarte interesantă cu creierul meu” / Exclusiv

.

Olivia Addams este o artistă preocupată de influența pe care o are asupra celor care o admiră, cei mai multe dintre ei fiind tineri. Deși conștientă că fiecare este liber să-și trăiască viața așa cum dorește și că nu este ea responsabilă pentru ceea ce fac ceilalți, Olivia își dorește să fie un exemplu bun pentru comunitatea ei. Tocmai din acest motiv, în cel mai recent interviu Fresh by Unica, solista în vârstă de 27 de ani a vorbit deschis despre experiențele ei cu bullying-ul și anxietatea, despre ce și-ar dori să îmbunătățească la ea, precum și despre cum reușește să-și restabilească echilibrul când se simte dezorientată.

Olivia Addams, dezvăluiri din culisele vieții de artist. Cum a învins anxietatea

„Vreau să fiu o panseluță și să-mi trăiesc viața frumos și în armonie cu restul oamenilor, cu natura, cu tot, să fiu relaxată și să mă bucur de viață”, a spus Olivia Addams, la Fresh by Unica.

Olivia Addams este invitata noastră în ediția Fresh by Unica din această săptămână. Am vorbit cu artista despre cum și-a îndeplinit visul de a deveni cântăreață într-un moment în care părea că viața ei se îndreaptă într-o cu totul altă direcție, despre cea mai nouă piesă lansată, „Sătui de probleme”, în colaborare cu Vescan, dar și despre cum reușește să-și mențină echilibrul într-o industrie atât de imprevizibilă.

Citește și: Olivia Addams a dat corporația pentru scenă. „De la un job la altul câștigam mai mulți bani și mi se mai îngropa puțin visul” / Exclusiv

Olivia Addams, preocupată de influența pe care o are față de comunitatea ei

Pe TikTok și Instagram, Olivia Addams are o comunitate online cumulată de peste un milion și jumătate de urmăritori. Pentru că simte că are o responsabilitate față de tinerii care o urmăresc, cântăreața este atentă la ceea ce face și spune pentru a nu deveni o influență negativă pentru cei care o apreciază. Deși este de părere că nu poate fi considerată responsabilă pentru alegerile altor oameni, Olivia înțelege că se află într-o poziție în care îi poate influența pe cei care îi urmăresc activitatea.

„Mă simt responsabilă de ce zic, cum mă comport, mai ales că sunt tineri care mă urmăresc. Nu aș vrea să fiu o influență negativă. Îți asumi un anumit rol când ești în lumea asta. Îți asumi că lumea o să comenteze sau o să fie influențată. (…) Mă emoționează foarte tare toate întâlnirile cu comunitatea mea. Am un grup care e cu mine de când am început proiectul, un grup de oameni cu aceeași energie”, a spus Olivia Addams, la Fresh by Unica.

Citește și: „E o industrie alunecoasă.” Andrei Bănuță și drumul greu în muzică, de la lipsuri și prejudecăți la milioane de admiratori / Exclusiv

Bullying-ul, un capitol încheiat pentru Olivia Addams

În perioada liceului, artista s-a confruntat cu bullying-ul, experiență despre care a vorbit de mai multe ori de când a devenit cunoscută. În prezent, Olivia ne-a mărturisit că a lăsat acea perioadă în urmă și le-a transmis, totodată, un mesaj de încurajare celor care au trecut sau trec prin aceeași experiență.

„Am trecut peste complet. Le-am lăsat în urmă. Dacă e cineva care ne urmărește și se gândește că la liceu e nașpa, că viața e nașpa, o să fie bine! O să treceți peste și o să evoluați frumos. Nu se termină lumea la liceu. Există viață și după liceu!”, a spus Olivia Addams, pentru Unica.ro.

Citește și: Livia Graur, viața dincolo de știri. Ce fel de mamă este și cum arată viața ei după divorț. „Sunt momente în care nu poți să-ți ascunzi sentimentele” / Exclusiv

Cum și-a învins Olivia Addams anxietatea: „Am o relație foarte interesantă cu creierul meu”

Cântăreața se confruntă din când în când cu anxietatea, însă a descoperit o tehnică prin care să o mențină sub control. Olivia n-a experimentat niciodată un atac de panică, însă ne-a dezvăluit că a fost de câteva ori la un pas de unul.

„Eu am o relație foarte interesantă cu creierul meu. Când simt că mă ia anxietatea, nu o las să ajungă într-un punct în care să fac un atac de panică, vorbesc cu mine. Port o conversație cu mine în care încerc să-mi explic că nu e totul atât de negru. (…) Am simțit de câteva ori că risc să ajung în stadiul acela în care să mă hiperventilez și să uit să respir, dar am noroc că mereu mă liniștesc prin conversații. Sunt tot agitată, dar reușesc”, a povestit Olivia Addams, la Fresh by Unica.

Citește și: „M-am trezit singură într-o junglă.” Cum a ajuns AMI să lucreze pentru Andra, după ce s-a mutat în București, și în ce relații au rămas / Exclusiv

Cu ce emoție vrea Olivia Addams să facă pace: „Distruge atât de multe momente frumoase”

Și echilibrul tot așa și-l recapătă, cu ajutorul conversațiilor cu ea. Artista ne-a spus și care este emoția cu care și-ar dori să facă pace și de ce. Olivia este de părere că acest obicei îi face mai mult rău decât bine și lucrează zi de zi cu ea să scape de această „dependență”.

„Eu echilibrul mi-l pierd și de cinci ori pe zi. Emoția cu care vreau să fac pace este acest overthinking. Mi se pare că distruge atât de multe momente frumoase. Fiecare oricum trăiește în realitatea lui, și-atunci de ce să nu mi-o fac frumoasă? De ce să nu cred tot ce e mai bun despre mine, despre toată lumea? E super frumoasă viața, merită trăită și e super scurtă. Trece viața și nu te bucuri de ea la capacitate maximă pentru că stai tot timpul să te gândești la ce cred ceilalți. La finalul zilei fiecare este preocupat de el, de ce ne-ar interesa atât de mult ce consideră alții despre noi?”, a mai spus Olivia Addams, pentru Unica.ro.

Citește și: Cum a descoperit-o Smiley pe Sore Mihalache și ce relație au în prezent. „M-a lăsat să și greșesc” / Exclusiv

„Sunt responsabilă să nu mai gândesc nociv despre mine”

Pentru restul anului, Olivia Addams nu are planuri fixe. Cântăreața lucrează la un extended play, speră să apară în viața ei o propunere de a juca într-un film de comedie și este deschisă la orice oportunitate i se va ivi. În rest, Olivia nu și-a impus alte obiective, pentru că nu vrea să fie dezamăgită dacă nu le bifează pe toate până la final de an.

„Mi se pare că am ajuns la vârsta la care să am capacitatea să nu mai gândesc atât de nociv pentru mine. Sunt responsabilă să nu mai gândesc nociv despre mine”, ne-a mai spus.

Olivia Addams, la Fresh by Unica

Tot la Fresh am mai vorbit cu Olivia despre ce ar fi făcut dacă nu ar fi avut succes în cariera muzicală, dar și despre experiența care a făcut-o să nu mai vrea să călătorească singură. Nu rata o nouă ediție Fresh by Unica în fiecare miercuri, de la 19:00, pe www.unica.ro, canalul nostru de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

#ThisorThat cu Olivia Addams

Olivia Addams s-a născut pe 17 septembrie 1996, la București, și a făcut timp de 13 ani parte din corul de copii Alegretto, ulterior renunțând la visul de a deveni cântăreață, în favoarea unei cariere în corporație. La îndemnul mamei, artista și-a manifestat cariera artistică din prezent. În 2019 a lansat primul single, „Sick Lullaby”, iar în 2020 a cucerit publicul cu piesa „Dumb”. Printre cele mai apreciate melodii ale Oliviei se mai numără single-urile „Strangers”, „Are we there?” și „Răsărit perfect”. Cel mai recent, solista a lansat piesa „Sătui de probleme”, alături de Vescan.

Foto: Instagram/@oliviaaddams

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton