Kate Beckinsale, dezvăluiri cutremurătoare despre suferințele care au îmbolnăvit-o: „Durerea mi-a ars o gaură în esofag”. A fost spitalizată șase săptămâni

.

Kate Beckinsale a făcut câteva dezvăluiri dureroase despre viața ei în mediul online, după ce a fost criticată pentru că se expune prea mult pe rețelele sociale și pentru că nu se comportă „potrivit vârstei sale”. Actrița în vârstă de 50 de ani a făcut o postare ironică la adresa celor care au criticat-o, stârnind o serie de reacții atât pro, cât și contra.

Kate Beckinsale, dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei din ultimii ani

După ce a fost criticată pentru modul în care se afișează pe rețelele sociale, Kate Beckinsale a făcut o postare ironică în descrierea căreia a scris: „Hai să ținem un toast pentru gunoaie, nemernici și ticăloși”. În videoclipul postat pe Instagram, actrița poartă cizme înalte cu platformă, un slip și un top roz și își prinde părul într-o bonetă.

În secțiunea de comentarii s-au adunat peste 6.000 de reacții, unul dintre urmăritori îndemnând-o să facă genuflexiuni pentru că „fundul i-a dispărut”. Actrița din „Pearl Harbour” i-a răspuns utilizatorului făcând o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre suferințele prin care a trecut în ultima perioadă.

Citește și: Top 10 vedete de la Hollywood care se poartă oribil cu fanii lor. Ce star i-a spus unei admiratoare că este „o balenă eşuată”

Și-a pierdut tatăl vitreg, iar mama ei a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4

„Nu, de fapt l-am văzut pe tatăl meu vitreg murind destul de șocant și mama mea are cancer în stadiul 4. Din cauza stresului și durerii am slăbit mult și destul de repede”, a scris Kate Beckinsale în secțiunea de comentarii.

În continuarea aceluiași comentariu, actrița a dezvăluit că a fost spitalizată timp de șase săptămâni pentru o problemă de sănătate provocată de durerea pierderii tatălui vitreg și de aflarea diagnosticului mamei sale.

Citește și: Bebe Rexha, scandal pe scenă în Norvegia. „Nu te juca cu mine”

„Durerea mi-a ars o gaură în esofag“

„Am fost în spital timp de șase săptămâni deoarece durerea mi-a ars o gaură în esofag, ceea ce m-a făcut să vomit cantități abundente de sânge. Mi-a fost foarte greu să mănânc și am muncit foarte, foarte mult la un film care a fost destul de provocator pentru că a implicat și tema morții tatălui meu. Așa că nu sunt foarte îngrijorată de ceea ce crezi despre fundul meu”, a continuat Kate Beckinsale.

După ce și-a deschis sufletul față de urmăritor, Kate și-a încheiat mesajul cu un „sfat”. „Poate că ar trebui să-ți faci griji pentru propriul tău fund nenorocit. Sugerez să introduci ceva în el, cum ar fi un ananas mare sau o cărămidă”, a încheiat actrița.

Citește și: Keanu Reeves și Alexandra Grant, mai îndrăgostiți ca niciodată la un eveniment public. Cum au fost fotografiați

Kate Beckinsale, mesaj de apreciere pentru susținătorii ei

Totodată, Kate este conștientă că are mai mulți admiratori decât hateri și și-a exprimat aprecierea și recunoștința față de aceștia. Actrița a spus că-și iubește fanii, că îi consideră incredibili și cu suflete geniale. „De fapt, am o problemă cu doi oameni. Continuă să creeze mai multe conturi, așa că nu vă lăsați păcăliți (de numărul de comentarii negative – n.red.). Multe dintre ele sunt de la ei”, a mai dezvăluit Kate.

Primăvara aceasta, Kate Beckinsale a postat câteva imagini cu ea din spital. La acea vreme, actrița a explicat că a trecut printr-o ruptură de chist ovarian care i-a provocat dureri intense.

Citește și: „Am făcut ceva ce n-am mai făcut niciodată într-un film.” Kevin Bacon, detalii exclusive de la filmările comediei „Beverly Hills Cop: Axel F”

Câți copii are Kate Beckinsale

Actrița Kate Beckinsale s-a născut pe 26 iulie 1973 și s-a remarcat în mai multe producții cinematografice de succes, precum „Pearl Harbor”, „Van Helsing”, „The Aviator”, „Total Recall” și „Eliza Graves”.

Între anii 1995 și 2003, Kate Bekinsale a format un cuplu cu actorul Michael Sheen, alături de care are și un copil, o fiică, Lily Mo Sheen, în vârstă de 25 de ani. Ulterior, între anii 2004 și 2019, actrița a fost căsătorită cu Len Wiseman, scenarist, producător și regizor american.

Foto: Instagram/@katebeckinsale

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton