Kate Middleton, mesaj pentru Andy Murray. Prințesa de Wales a revenit în mediul online: „Ar trebui să fii atât de mândru”

.

Kate Middleton (42 ani) a participat la Wimbledon în fiecare an de când s-a căsătorit cu Prințul William, mai puțin în 2013 când era însărcinată cu Prințul George. Și anul acesta s-ar putea să fie o excepție, întrucât Prințesa de Wales luptă în prezent cu cancerul și nu se știe dacă medicii îi vor da acordul pentru a se prezenta la turneul de Grand Slam de la Londra. Însă, soția Pirnțului William a ales să revină în mediul online pentru a-i transmite un mesaj personal lui Andy Murray, care a anunțat că se retrage vara aceasta.

Kate Middleton, mesaj pentru Andy Murray

Kate Middleton i-a adus un omagiu lui Andy Murray, în timp ce acesta a jucat ultimul său meci de la Wimbledon înainte de retragerea sa din tenis. Murray a spus că plănuiește să se retragă după Jocurile Olimpice de la Paris de anul acesta.  

„O carieră incredibilă de la Wimbledon se apropie de sfârșit. Ar trebui să fii atât de mândru, Andy Murray. În numele tuturor, mulțumesc! C”, este mesajul pe care Prințesa de Wales l-a postat pe Instagram.

Mesajul a venit după ce jucătorul de tenis în vârstă de 37 de ani a fost nevoit să se retragă din meciul de dublu mixt de sâmbătă după ce partenera sa, Emma Răducanu, a anunțat că are dureri la încheietura mâinii. Înainte de asta, Andy și fratele său, Jamie Murray, au fost învinși de australienii Rinky Hijikata și John Peers la dublu mixt masculin.  

De-a lungul carierei sale, Andy Murray a câștigat de două ori turneul de la Wimbledon, în anul 2013 și 2016.

Kate Middleton, care era o obișnuită a turneului de Grand Slam, nu a fost prezentă anul acesta întrucât și-a redus îndatoririle regale și ieșirile publice pe fondul diagnosticului de cancer.

Citește și: Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagosticul de cancer al Prințesei de Wales. Expert regal: „Este stânca ei”

Citește și: Prințul William și cei trei copii, fotografie virală cu ocazia aniversării lui de 42 de ani: „Epică imagine!”. Mesajul lui Kate Middleton

Ultima apariție a Prințesei de Wales la Wimbledon a fost în 2023, când a apărut în tribune alături de Prințul William și copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte. Catherine, care este patroana All England Lawn Tennis Club, i-a înmânat atunci trofeul lui Novak Djokovic, după ce acesta a câștigat la simplu masculin.

Carole și Michael Middleton, în boxa regală

În absența lui Kate Middleton, părinții ei, Carole și Michael Middleton, și-au făcut apariția la Wimbledon. Cei doi și-au luat locurile în prestigioasa boxă regală de pe terenul central din cadrul All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Atunci, președintele clubului și-a exprimat speranța cu privire la o posibilă participare a Prințesei de Wales la turneul de tenis.

Citește și: Ce a însemnat pentru Prințul William revenirea în public a lui Kate Middleton. Expresiile Prințului de Wales, analizate de un expert în limbajul trupului: „Cel mai emoționant semnal”

Citește și: Kate Middleton, anunț emoționant la două luni de când a dezvăluit că suferă de cancer: „Există zile bune și zile proaste”

„Sperăm că Prințesa de Wales va putea prezenta trofeele în calitate de patron al clubului, dar sănătatea și recuperarea ei sunt prioritare”, a cdeclarat Debbie Jevans pentru The Telegraph, precizând că va face tot posibilul pentru a-i oferi flexibilitate Prințesei Catherine.  

Ultima apariție publică a lui Kate Middleton și prima din 2024 a avut loc pe 15 iunie, când s-a alăturat familiei regale în timpul ceremoniei Trooping the Colour. Prințesa a lipsit luna trecută, când Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte au participat la turneul Eras din Londra al lui Taylor Swift.  

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton