Ce mare și frumos s-a făcut Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă. „El trebuie să își urmeze drumul lui!”

.

Vica Blochina a postat în mediul online o fotografie rară, de colecție, cu băiatul pe care îl are cu Victor Pițurcă, Edan. Băiatul a crescut, are 17 ani acum și seamănă cu tatăl lui.

Ce mare s-a făcut Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă

Edan, fiul Vicăi Blochina din relația cu fostul fotbalist și selcționer Victor Pițurcă, a decis acum mai bine de un an să se mute cu tatăl lui, decizie care a afectat-o enorm pe Blochina. Dar asta nu înseamnă că băiatul a rupt de tot legătura cu mama lui. Cei doi se mai întâlnesc ocazional și petrec timpul împreună. Recent, fosta balerină a postat într-o sesiune de InstaStories o fotografie cu fiul ei, de care este tare mândră și pe care îl iubește enorm.

Vezi în GALERIA FOTO cât demare și frumos s-a făcut fiul lui Victor Pițurcă și al Vicăi Blochina.

Vica Blochina, afectată de plecarea lui Edan la tatăl lui

Fosta concurentă de la „Survivor România” 2023 a fost extrem de afectată de decizia băiatului de a se muta cu tatăl lui. Vica Blochina povestea în urmă cu câteva luni că a simțit atunci că nu mai are pentru ce trăi.

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu. Am plecat o lună în Thailanda, am zis că poate se întâmplă ceva cu corpul meu, am început să mă îngraș. M-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine, mă certam pe mine.

Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de un an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc. Mă trezeam și mă întrebam când o să vină momentul să mor, pentru nu îmi doream să mai trăiesc. Nu mai aveam pentru ce” – i-a povestit Vica Blochina Corneliei Ionescu în emisiunea sa.

Vica Blochina își susține fiul în tot ceea ce face și nu vrea să intervină în deciziile pe care tânărul le va lua de acum înainte.

„E băiatul meu, e atât de deștept și de inteligent. El trebuie să își urmeze drumul lui și ce vrea el să facă. Ce, pot să intervin? Eu nu sunt de acord să intervii în viața copilului. Asta dacă întreabă ceva ‘Mama, crezi că e bine?’ eu pot să zic da sau ba, dar niciodată nu o să mă opun. Dacă vrei să mergi în America bravo, eu te susțin” – a declarat fosta iubită a lui Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă mai are doi copii mari, un fiu și o fiică, Alexandru (38 de ani) și Claudia (41 de ani), din mariajul cu Maria Pițurcă. Fostul jucător de fotbal are și doi nepoți, Antonio Alexandru, în vârstă de 11 ani, și Noah Alexandru, în vârstă de 2 ani.

Foto – Instagram / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton