Diana Bulimar, detalii despre nunta cu iubitul ei, Radu Ștefan Dumitrache: “Pe o plajă, într-o rochie flu-flu, cu prietenii apropiați și cu familia”/ Exclusiv

.

Diana Bulimar trăiește de 4 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Radu Ștefan Dumitrache, un fost inginer reprofilat pe fotografie și videografie. S-au cunoscut întâmplător, într-o tabără de fotografie, iar ea a fost cea care a făcut primul pas în timpul unei drumeții pe munte. Inițiativa fostei gimnaste a fost într-adevăr inspirată, întrucât anul acesta, pe 1 iunie, s-au logodit, urmând ca nunta să fie doar o chestiune de timp. Diana Bulimar a povestit, pentru Unica.ro, despre modul inedit în care a fost cerută în căsătorie, dar și cum i-ar plăcea să fie nunta.

Diana Bulimar, primele declarații despre nunta cu iubitul ei, Radu Ștefan Dumitrache

Diana Bulimar și Radu Ștefan Dumitrache sunt împreună de 4 ani, iar iubitul ei a demonstrat că are planuri serioase. În mare secret, acesta i-a cumpărat un inel cu safir și s-a pregătit pentru cererea în căsătorie a iubitei sale. Nu a ales vreun cadru romantic pentru fericitul eveniment din viața lor, pentru că ar fi fost ceva atipic pentru el și acest lucru i-ar fi dat de gândit Dianei.

Așa că planul lui a fost efectul scontat, iar Diana Bulimar nu a bănuit că i se pregătește ceva. Prin urmare, surpriza a fost una de proporții.

Diana Bulimar, copleșită de cererea în căsătorie: „N-am reușit să vorbesc. Am avut o criză efectiv de râs și de plâns în același timp”

“Logodna s-a întâmplat pe întâi iunie 2024,  s-a dorit să fie întrebarea: ‘Vrei să fii copil toată viața?’, dar nu s-a reușit prin cuvinte. Dar da, a fost ceva simplu, ceva neașteptat, foarte neașteptat pentru mine pentru că sunt foarte atentă cu programul. Îmi doresc foarte mult să fiu tipicară într-un fel sau altul și știa că n-are cum să mă prindă. Adică n-avea cum să mă ducă în Santorini să mă ceară acolo că era întrebarea: ‘De ce? Nu, tu nu faci vacanțe, tu nu organizezi așa ceva!’”, a relatat, pentru Unica.ro, Diana Bulimar momentul inedit prin care au trecut.

Citește și: Diana Bulimar și Larisa Iordache, mărturisiri de pe Drumul Aurului: ”Experiențele de la America Express ne-au șocat”

Citește și: Diana Bulimar și iubitul ei, Radu, au făcut următorul pas în relație

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express: „Ne pare rău că plecăm atât de repede”

Diana Bulimar, detalii despre nunta cu iubitul ei, Radu Ștefan Dumitrache: “Pe o plajă, într-o rochie flu-flu, cu prietenii apropiați și cu familia”/ Exclusiv

Emoțiile și-au spus cuvântul de ambele părți, atât ea, cât și iubitul ei fiind copleșiți. “Asta ar fi vrut să fie întrebarea, fiind 1 iunie, dar el nu a reușit să spună nimic. Eu n-am reușit nici să vorbesc, pentru că am avut o criză efectiv de râs și de plâns în același timp. Da, am fost foarte surprinsă, efectiv surprinsă. Nu mă așteptam, pentru că suntem genul de pereche care nu punem neapărat preț pe lucrurile astea. Adică mai bine mergem într-un city break decât să dăm banii pe un inel. Dar da, s-a întâmplat pentru că și-a dorit mult și eu mi-am dorit, normal, suntem împreună de  4 ani”, ne-a povestit Diana Bulimar despre inedita cerere în căsătorie care a fost pusă în practică de iubitul ei, Radu Ștefan Dumitrache.

„Știam că o să vreau să-mi petrec toată viața cu el”

Îndrăgostiții nu au un plan concret legat de nuntă, mai ales că abia a avut loc logodna. S-au obișnuit să facă lucrurile în ritmul lor. Diana Bulimar ne-a povestit cum și-ar dori să arate nunta, însă este sigură că va fi una specială, așa cum a fost și cererea în căsătorie. “Absolut nimic (n.r. legat de planuri). Adică s-a primit inelul, oricum știam că o să vreau să-mi petrec toată viața cu el. Deci nu avem nimic pregătit, probabil că o să fie tot ceva special”, a declarat fosta concurentă de la America Express, pentru Unica.ro.

“Foarte simplu, pe o plajă, într-o rochie foarte fluflu, să mă bată vântul, să mă distrez cu prietenii apropiați și cu familia și cam atât. Da, ceva restrâns, ceva pe o plajă, ceva să ne simțim bine, să bea toată lumea, să se mănânce, să stăm până la răsărit”, ne-a spus Diana Bulimar despre cum și-ar dori să arate nunta cu logodnicul ei, Radu Ștefan Dumitrache.

Și-au redecorat locuința înainte de nuntă

Cuplul a trecut recent printr-o redecorarea a locuinței, care era absolut necesară. Diana Bulimar și Radu Ștefan Dumitrache au trebuit să se organizeze mai bine cu lucrurile, fiecare având propriile pasiuni și având nevoie de spațiu pentru depozitarea obiectelor.

“Avem nevoie de mult mai mult spațiu pentru că…cuiva îi plac foarte mult produsele: eu! Și altcuiva îi plac foarte mult aparatele foto și tot ce înseamnă videografie, fotografie care necesită spațiu. Când spun produse, mă refer ;a haine, genți. Sunt fiartă pe genți anul ăsta. Deci anul ăsta sunt cu gențile, nu știu care e problema mea”, a adăugat amuzată fosta campioana la gimnastică.

Citește și:  Cuvintele pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte nu le vor rosti niciodată. „Ciudățeniile” lingvistice ale familiei regale

Citește și: Sportul care o ajută pe Ada Condeescu să se mențină în formă. „Te implică fizic foarte tare. Mi se pare important și pentru copii” / Exclusiv

Citește și: Gina Pistol, sfat pentru mămicile care călătoresc alături de copii: „Am descoperit cu bărbată-miu” / Exclusiv

Citește și: Alina Sorescu, neschimbată la aproape 38 de ani. Cum se menține: „Este modul meu preferat de a mă mișca” / Exclusiv

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton