Margot Robbie este însărcinată. Actrița și Tom Ackerley vor deveni părinți pentru prima dată

.

Margot Robbie (34 ani) este însărcinată pentru prima dată. Actrița și soțul ei, regizorul Tom Ackereley urmează să devină părinți, la opt ani de când s-au căsătorit. Deși niciunul nu a confirmat sarcina, Margot a fost văzută cu burtica de gravidă zilele trecute, pe care nu s-a ferit să o ascundă.

Margot Robbie, însărcinată cu primul copil

Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată. Actrița a fost surprinsă plimbându-se pe stradă, zilele trecute, într-un top alb și pantaloni negri, lăsându-și burtica expusă. Deși nu pare să își ascundă sarcina, aceasta nu a confirmat informația până în prezent.

Mai multe surse au confirmat pentru People vestea privind sarcina îndrăgitei actrițe.

Margot Robbie și Tom Ackerley s-au întâlnit pentru prima dată în 2013 pe platoul dramei din Al Doilea Război Mondial Suite Française, unde el era asistent de regie, iar ea se afla în fața camerei.

Apoi s-au căsătorit în decembrie 2016 în timpul unei ceremonii private în golful Byron din Australia. Cei doi nu și-au anunțat niciodată logodna înainte de nuntă.

Cei doi au fost mai întâi prieteni și au lucrat împreună la compania de producție LuckyChap, care a produs mai multe filme și seriale de televiziune, printre care I, Tonya, Birds of Prey și Barbie – toate având-o în rol principal pe Robbie.

Citește și: Ce este „dieta Barbie” cu care Margot Robbie a slăbit pentru rolul din celebrul film

Citește și: Rusoaica Anastasyia Prichinina este sosia actriței Margot Robbie

Luna trecută, Ackerley a vorbit pentru The Sunday Times despre modul în care el și soția sa își echilibrează viața personală și cea profesională.

„Petrecem 24 de ore pe zi împreună. Este fără întreruperi”, a afirmat el.

Actrița și Tom Ackerley s-au căsătorit în 2016

Margot Robbie a dezvăluit, în umră cu ceva timp, că întotdeauna a fost îndrăgostită de Tom, dar nu s-a așteptat nicio clipă ca și el să-i răspundă.

„Am fost prieteni atât de mult timp. Am fost mereu îndrăgostită de el, dar m-am gândit: „Oh, nu m-ar iubi niciodată înapoi. Nu face să fie ciudat, Margo. Nu fi proastă și spune-i că-l placi”. Și apoi s-a întâmplat și mi-am spus: Desigur că suntem împreună. Acest lucru are atât de mult sens, așa cum nimic nu a mai avut vreodată sens”, a povestit actrița.

Au început să se întâlnească în anul următor în 2014 și s-au căsătorit în 2016.

Citește și: Sportul care o ajută pe Ada Condeescu să se mențină în formă. „Te implică fizic foarte tare. Mi se pare important și pentru copii” / Exclusiv

Citește și: Gina Pistol, sfat pentru mămicile care călătoresc alături de copii: „Am descoperit cu bărbată-miu” / Exclusiv

„Cel mai util lucru pe care l-am învățat de la alte cupluri din această industrie este că nu stai mai mult de trei săptămâni fără să te vezi”, a spus ea pentru The Daily Telegraph în 2016.

Cuplul își păstrează relația în mare măsură departe de ochii publicului și nu au pășit împreună pe covorul roșu până în 2017, la aproape un an după nuntă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Margo Robbie și Tom Ackerley

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton