„Am făcut ceva ce n-am mai făcut niciodată într-un film.” Kevin Bacon, detalii exclusive de la filmările comediei „Beverly Hills Cop: Axel F”

.

Actorii Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt, Judge Reinhold și John Ashton au oferit detalii exclusive pentru Unica.ro din culisele celui mai nou film al lor, comedia polițistă „Beverly Hills Cop: Axel F”, disponibilă pe Netflix din 3 iulie. Protagoniștii producției regizate de Mark Molly ne-au spus care au fost cele mai distractive și, totodată, intense scene pe care le-au filmat pentru noul lor proiect.

Detalii exclusive de la filmările comediei „Beverly Hills Cop: Axel F”

Eddy Murphy, Judge Reinhold și John Ashton au intrat din nou în rolul personajelor Axel Foley, Billy Rosewood și John Taggart în cea mai recentă producție din seria de filme Beverly Hills Cop care a stârnit valuri de aprecieri la jumătatea anilor ’80. Fiind una dintre primele comedii polițiste de la Hollywood, producția a dat naștere unui precedent.

În exclusivitate pentru Unica.ro, protagoniștii Joseph Gordon-Levitt, Judge Reinhold și John Ashton și antagonistul Kevin Bacon ne-au dus în culisele celor mai intense momente de pe platourile de filmare pentru „Beverly Hills Cop: Axel F”.

Citește și: Explozii mari de pământ și o mulțime șerpi. Detalii exclusive din culisele filmului Netflix „Rebel Moon – Partea 2: Cea care lasă cicatrici”: „Trebuia să fie real”

Kevin Bacon: „Am făcut ceva ce n-am mai făcut niciodată într-un film”

„Am făcut ceva ce n-am mai făcut niciodată într-un film. A fost o scenă cu un elicopter și o mașină, iar eu conduceam mașina. Era un șofer pe acoperișul mașinii care o conducea. Eu nu vedeam șoferul și nu aveam niciun control asupra mașinii. E foarte distractiv, dar e un pic wow! E unul dintre momentele în care-mi spun: «Wow, am cea mai tare meserie!»”, a spus Kevin Bacon.

Totodată, actorul ne-a povestit cum a fost să joace alături de Eddy Murphy, care este recunoscut pentru obiceiul său de a improviza la cadru.

„Au fost scene în care Eddy a improvizat. Încerc să mă gândesc dacă am făcut și eu asta. Sincer, nu-mi amintesc. El este grozav la improvizații, evident. Improvizația nu este neapărat punctul meu forte. Ceea ce e distractiv la a lucra cu el este că trebuie să rămâi conectat în permanență, pentru că îți poate arunca orice, iar tu trebuie să fii prezent și să reacționezi”, a mai spus Kevin Bacon, pentru Unica.ro.

Citește și: Claudia Jessie face dezvăluiri inedite din culisele serialului „Bridgerton”: „Trebuie să recunosc că a fost ciudat”. Partea a doua din sezonul 3, de astăzi pe Netflix / Exclusiv

John Ashton: „Am devenit puțin cam bătrâni să ne târâm prin mizerie”

Duo-ul format din Judge Reinhold și John Ashton ne-a povestit care a fost cea mai dinamică scenă pe care au filmat-o împreună, dar și cea mai memorabilă.

„Când eu și Judge am filmat scena cu schimbul de focuri. A fost destul de intens. Adică am devenit puțin cam bătrâni să ne târâm prin mizerie. (râde) Iar eu și Eddy avem câteva scene în care ne atacăm unul pe celălalt. Dar scena cu adevărat distractivă a fost cea din mașină. A fost foarte nostalgic să fim din nou toți trei în acea mașină. A readus totul înapoi, a fost minunat”, a spus John Ashton, pentru Unica.ro.

Citește și: Actrița Adjoa Andoh din „Bridgerton”, confesiuni de la filmările sezonului 3 din serialul Netflix: „Când filmăm în clădirile reale, simțim vibrațiile” / Exclusiv

Joseph Gordon-Levitt: „A fost destul de memorabil, distractiv și intens”

Joseph Gordon-Levitt a savurat din plin experiența de a lucra alături de Eddy Murphy, actor pe care îl admiră încă din copilărie. Protagonistul comediei romantice „10 Things I Hate About You” ne-a spus prin ce se diferențiază filmul „Beverly Hills Cop: Axel F” și care a fost scena care l-a marcat într-un mod pozitiv.

„Este această scenă în care personajul meu trebuie să piloteze un elicopter și nu face o treabă grozavă. Ceea ce e înspăimântător când ești într-un elicopter. În primul rând, modul în care au filmat este extraordinar în zilele noastre. Acum, în multe filme de acțiune se folosesc efecte vizuale digitale, unde vezi practic niște animații, ceva ce nu e real. Aici nu a fost cazul. A fost un pilot real, cascador, care făcea lucruri nebunești în elicopter în timp ce era filmat.

Toate acele lucruri pe care le-ați văzut chiar s-au întâmplat. Sigur că nu eu am pilotat elicopterul, dar să fiu lângă Eddy, să jucăm scena din interiorul elicopterului și să simțim tensiunea în creștere la modul: «O să murim!», a fost destul de memorabil, distractiv și intens”, a povestit Joseph Gordon-Levitt pentru Unica.ro.

Foto: Captură video; Instagram/@hitrecordjoe

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton