Rita Ora, apariție provocatoare la concertul trupei „Girls Aloud”. Artista s-a dus la eveniment într-o rochie transparentă, fără sutien

.

Rita Ora a făcut furori zilele trecute cu ținuta sa extrem de îndrăzneață la la concertul trupei „Girls Aloud” la O2 Shepherd’s Bush Empire.

Rita Ora, apariție răvășitoare la concertul trupei „Girls Aloud”

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, s-a prezentat la eveniment într-o rochie transparentă argintie, lungă până la podea, cu mâneci lungi. Dar detalilul care a atrasă atenția tuturor a fost lipsa sutienului.

Compozitoarea și cântăreața britanică a puratat o pereche de bikini asortați pe sub rochie, dar a defilat pe covorul roșu înainte de concert cu sânii la vedere.

La concert, vedeta a fost surprinsă într-un moment foarte emoționant, izbucnind în lacrimi în timpul tributui pentru regretata membre a trupei Girls Aloud, Sarah Harding, care a murit de cancer la sân în septembrie 2021.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-a afișat Rita Ora la concertul trupei Girls Aloud.

Rita Ora nu a mers la eveniment singură, ci cu soțul ei, cineastul Taika Waititi (38 de ani).

Rita Ora și-a cerut actualul soț în căsătorie

Rita Ora și Taika Waititi s-au căsătoirit în 2022

„Ea mi-a cerut în căsătorie și am spus da instantaneu”, spunea regizorul Taika Waititi despre modul în care el și Rita Ora s-au logodit.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la un grătar în 2018, pe care Taika l-a găzduit la casa lui din L.A. Abia în 2021, când amândoi filmau în Australia, au început să se întâlnească. Rita a pus întrebarea cea mare în timp ce perechea era în vacanță la Palm Springs în vara lui 2022. Și au plănuit o nuntă improvizată care avea să aibă loc la Los Angeles câteva săptămâni mai târziu, pe 4 august. „Nu a fost la Londra sau în Franța, așa cum se aștepta toată lumea”, explică Taika. „A fost în L.A. cu un grup mic de prieteni. La noi acasă!” a adăugat Rita.

Citeşte şi: Vedete la gala amfAR, de la Festivalul de Film de la Veneția. Rita Ora a atras toate privirile cu ținuta nonconformistă

Citeşte şi: Rita Ora, comparată cu Bianca Censori după apariția provocatoare la Gala Met 2024. „Ce este această obsesie de a ieși goală în public?”

Citeşte şi: Ținutele spectaculoase ale vedetelor la Met Gala After Party 2024. Shakira a arătat superb în alb, iar Rita Ora a lăsat prea mult la vedere

Citeşte şi: Rita Ora, comparată cu Bianca Censori după apariția provocatoare la Gala Met 2024. „Ce este această obsesie de a ieși goală în public?”

„Adresa noastră este… nu, doar glumesc”, a spus Taika zâmbind, potrivit Vougue.

Pe seama momentului în care s-au căsătorit au apărut multe știri false care s-au răspândit cu repeziciune pe internet.

„De fapt, a fost destul de distractiv pentru noi să vedem diferitele povești pe care le-au inventat oamenii și, în tot acest timp, să reușim să păstrăm adevărul doar pentru noi înșine”, a precizat Rita. „Și, îmi place că acum putem să împărtășim ceea ce s-a întâmplat cu adevărat – și sfacem asta la aniversarea de un an, nu mai puțin!” – a adăugat.

În ceea ce privește procesul de planificare, nu a existat unul: întregul eveniment a fost conceput și executat în doar două săptămâni. „Erau aproximativ opt persoane acolo – doar prieteni apropiați și familie și părinți pe Zoom”, spune Taika, menționând că a fost deosebit de încântat că prietena lui Jemaine Clement a zburat din Noua Zeelandă pentru ceremonia de ultim moment. „Am fost cu adevărat noi și sora mea, Elena”, spune Rita.

Mireasa a purtat o rochie Tom Ford și bijuterii Lorraine Schwartz. „Tom Ford este unul dintre designerii mei preferați din toate timpurile și oamenii mei preferați în general”, spune Rita.

„Acum este unul dintre prietenii mei apropiați și îl ador și admir atât de mult. Să te căsătorești în rochia lui a fost un vis devenit realitate. Și pentru că nu era plănuit, nu știam dacă rochia potrivită avea să fie chiar în oraș, și mi-am asumat riscul și am mers la magazinul Tom Ford și am găsit-o în dimensiunea mea, nu trebuie făcute modificări. Adică, a fost ca și cum ar fi trebuit să fie, să fiu sinceră. Și pur și simplu m-a făcut atât de fericită” – a încheiat artista.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton