Tori Spelling a ajuns piele și os. Cum a fost fotografiată „Donna” din „Beverly Hills 90210”, pe plajă, în costum de baie

.

Tori Spelling a ajuns piele și os și și-a etalat silueta exagerat de slabă pe o plajă din Malibu, California. Vedeta a confirmat că a folosit unele medicamente destinate diabeticilor care au și efect de slăbire, foarte la modă în rândul vedetelor, pentru a pierde kilograme după nașterea fiului ei Beau.

Tori Spelling, apariție îngrijorătoare în costum de baie după ce a slăbit excesiv

Vedeta din „Beverly Hills, 90210”, în vârstă de 51 de ani, arăta îngrijorător în costumul de baie verde neon în care s-a afișat zilele trecute pe plajă.

După ce a făcut o baie în ocean, a fost fotografiată de paparazzi bronzându-se împreună cu prietena Laura Rugetti. Se pare că au stat pe plajă mai bine de două ore.

Citeşte şi: Dean McDermott regretă despărțirea de Tori Spelling: „I-am provocat multă durere acelei femei”

Citeşte şi: Tori Spelling, de la casele scumpe la viața într-o rulotă cu cinci copii. Cum a ajuns actrița să aibă probleme financiare

Citeşte şi: Tori Spelling, „Donna” din „Beverly Hills 90210”, spune că nu s-a dus singură la toaletă în ultimii 18 ani: „Nici acum nu mă duc!”

Citeşte şi: Tori Spelling din „Beverly Hills, 90210 a fost înlocuită! Dean McDermott are o nouă iubită

Spelling a dezvăluit în aprilie că încercat două medicamente pentru a pierde în greutate, dar doar unul a funcționat în cazul ei.

„Nu mi-e rușine să spun asta. Nu am putut să slăbesc după ce am născut bebelușul”, a spus ea cu sinceritate pe podcastul ei „Misspelling”.

„Am fost destul de norocoasă cu patru dintre sarcini, am slăbit după aceea” – a completat.

Ea a adăugat că nu a cântărit niciodată mai mult de 55 kg, dar ajunsese la 73 kg când era însărcinată cu Beau, care s-a născut în 2017.

„Am făcut tot ce mi s-a spus să fac, tot ce era sigur, dar pur și simplu nu a funcționat. Nu puteam scăpa de kilograme” – a adăugat.

Ea a susținut că medicul ei a spus că vârsta i-a afectat capacitatea de a-și mai reveni fizic, așa cum a făcut-o după celelalte sarcini. Avea 44 de ani când l-a născut pe Beau. Dar tot medicul a fost cel care i-a prescris acel medicament pentru persoanele cu diabet și suplimente pentru echilibrul hormonal.

Tori Spelling s-a despărțit de Dean McDermott după 18 ani de relație

Vedeta are cinci copii cu fostul soț, Dean McDermott.

Pe lângă Beau (7 ani), îi au pe Liam (17 ani), Stella (16 ani), Hattie (12 ani) și Finn (11 ani). McDermott mai are un fiu, Jack, cu fosta sa soție Mary Jo Eustace.

La începutul acestui an, Dean a confirmat că se desparte de actriță și a spus că nu vede o reconciliere cu privire la relația lor în „viitorul apropiat”, dar va rămâne aproape de copii.

„Cu multă tristețe și cu inima grea vă anunță că, după 18 ani împreună și 5 copii minunați, @torispelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie. Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori și să ne ghidăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă” – a transmis Dean la momentul despărțirii.

Problemele cu alcoolul ale lui Dean McDermott au dus la despărțirea de Tori Spelling

Ieșirea lui Spelling pe plajă a avut loc la o zi după ce Dean McDermott, în vârstă de 57 de ani, a sărbătorit un an de sobrietate.

„Dacă te lupți cu dependența, predă-te și cere ajutor!”, a transmis el într-o postare pe social media.

„Suntem aici să te așteptăm, să te iubim, până te iubești pe tine însuți. O viață frumoasă te așteaptă. Doar întinde mâna” – a adăugat.

În noiembrie 2023, Jack a dezvăluit că dependența lui a dus la separarea lui de Spelling.

„Alcoolul m-a făcut să mă simt suficient de bine. Am început să mă simt suficient de bine până când am ajuns într-un punct în care asta nu s-a întâmplat – am ajuns să mă izolez de restul lumii”, a spus el pentru Daily Mail la acea vreme.

„La asta a dus și asta a dus la ruptura și la ceea ce s-a întâmplat între mine și Tori. Nu mai puteam. Nu mai puteam trăi acea viață” – a continuat el.

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton