Ema nu l-a iertat pe Răzvan, după ce i-a fost infidel la Insula Iubirii, nici după ce s-au căsătorit şi au făcut un copil: „Aş fi ipocrit să spun că îmi pare rău”

.

Experiența trăită de Ema Oprişan și Răzvan Kovacs la emisiunea „Insula Iubirii” a fost una complexă și tumultoasă, marcându-le profund relația. Deși au trecut prin momente dificile și au reușit să depășească o parte din obstacole, infidelitatea lui Răzvan în cadrul emisiunii rămâne un subiect sensibil. Chiar și după ce s-au căsătorit civil și au devenit părinți, Ema nu a reușit să-l ierte pe Răzvan pentru acțiunile sale.

Ema nu l-a iertat pe Răzvan, după ce i-a fost infidel la Insula Iubirii

În cadrul sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii”, Răzvan a trăit experiența din Thailanda intens, fără a purta măști, după cum el însuși a declarat.

„Nu regret ce s-a întâmplat acolo pentru că am fost noi, nu am purtat niște măști. Nu am venit cu planul făcut de acasă. (…) Aş fi ipocrit să zic că îmi pare rău, dar m-am distrat”, a spus Răzvan în cadrul interviului exclusiv pentru Antena 1.

Cu toate acestea, comportamentul său a avut un impact devastator asupra Emei, care a fost profund rănită de infidelitatea partenerului său.

Ema a recunoscut în cadrul interviului aceluiaşi interviu că încă nu l-a iertat pe Răzvan. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a mărturisit că îi este greu să treacă peste ce s-a întâmplat, iar infidelitatea din cadrul emisiunii a lăsat urme adânci în sufletul ei.

Citeşte şi: Ema Oprișan a slăbit spectaculos după a doua sarcină. Cum arată fosta concurentă de la „Insula Iubirii”

Citeşte şi: Cine sunt concurenții Insula Iubirii, sezonul 8, de la Antena 1. Cinci cupluri, pregătite să-și testeze fidelitatea

„Toată lumea mă sfătuieşte ca atunci când revii într-o relaţie tumultoasă, să ştergi tot ce a fost. Nu o să putem pentru că face parte din trecutul nostru. Nu am cum să iert ce s-a întâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat”, a spus Ema.

S-au cununat civil şi au devenit părinţi

După multe discuții și încercări de reconciliere, Ema și Răzvan au decis să își mai acorde o șansă. Această decizie a fost influențată și de faptul că Ema Oprişan a rămas însărcinată. Cei doi s-au cununat civil chiar înainte ca fosta concurentă să nască, la petrecerea de gender reveal, încercând să lase în urmă experiențele dureroase și să construiască o familie frumoasă alături de copiii lor.

În prezent, Ema și Răzvan formează o familie împreună cu băiețelul Emei dintr-o altă relație, Noah, și fetița lor, Luna. Viața lor s-a schimbat în bine, iar ei se bucură împreună de fiecare moment petrecut cu copiii lor. Ema este complet dedicată creșterii și educației micuților, în timp ce Răzvan și-a găsit o nouă pasiune în cariera de DJ la evenimente private.

Răzvan, schimbat radical după ce a devenit tată de fetiţă

În interviul acordat, Răzvan a mărturisit că experiența de a deveni tată de fetiță l-a schimbat profund. Deși inițial se temea de acest rol, considerând că este o formă de „pedeapsă” pentru greșelile din trecut, acum este convins că fiica lui va fi o persoană puternică și independentă.

„Sunt convins că fata mea o să fie o fată mult mai hardcore decât mă-sa şi o să-şi pună bărbaţii la punct”, a spus Răzvan.

Cu toate acestea, Răzvan nu și-a ascuns dorința ca fiica lor să nu aibă un iubit până la vârsta de 30 de ani, reflectând astfel o grijă paternă profundă.

„Te-am chemat săptămâna trecută la notar să divorţăm”

În același timp, Ema și Răzvan au recunoscut că trecutul nu poate fi șters complet, iar amintirile dureroase încă îi afectează.

„Nu am cum să iert ce s-a intâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat. Mă uit la emisiune şi iar plâng şi îi dau 30.000 de mesaje. Pe deoparte a fost bine că el a avut evenimente şi nu am văzut emisiunea împreună. Pentru că dacă retrăiam împreună ce a fost pe insula era rău”, a mai declarat Ema.

Deși infidelitatea de la „Insula Iubirii” a lăsat urme adânci, Ema și Răzvan continuă să își construiască relația pe baza învățăturilor și experiențelor trăite. Ema a mărturisit că, deși nu a iertat complet ce s-a întâmplat, a învățat să trăiască pentru ea însăși și să pună fericirea sa pe primul loc.

„Am ajuns la stadiul în care dacă eşti făcut pentru mine, eşti lângă mine, dacă nu şi nu mai am fericire lângă tine, poţi să fi fericit lângă altele, nu a murit nimeni din iubire. Asta nu inseamnă că nu îl iubesc, înseamnă că am învăţat să trăiesc pentru mine şi omul de lângă mine să merite. Dacă o să consider că Răzvan nu mai merită să fie lângă mine, nu o să mai fie, el ştie asta”, a mărturisit fosta concurentă de la „Insula Iubirii”.

„Ce spune ea aşa foarte relax, mă sperie. Te-am chemat săptămâna trecută la notar să divorţăm şi nu ai vrut”, a completat Răzvan.

Răzvan, la rândul său, a recunoscut că relația cu Ema l-a maturizat și că a devenit mai responsabil.

„În viaţa mea am fost mai vertical decât în relaţia cu Ema. Acum, ori că m-am maturizat, ori ne-am prostit. Nu mai are chiar atât de multe probleme. Mă mai sună cu videocall. Dacă nu îi răspund la 5-6 mesaje, o ia razna”, a spus Răzvan, completând că încă are instalată o aplicaţie de urmărire pe telefon de partenera sa de viaţă.

În ce relaţii au rămas Ema şi Răzvan cu ispitele Daria şi Romeo

Daria a fost ispita de la „Insula Iubirii” care l-a făcut pe Răzvan să uite că a venit cu iubita la emisiune şi care l-a făcut să se distreze de tot ce i-a oferit Thailanda. Pe de cealaltă parte, Romeo era ispita care o consola pe Ema ori de câte ori aceasta era răvăşită de imaginile pe care le vedea concurenta cu partenerul de viaţă de pe cealaltă insulă.

Citeşte şi: Cine sunt concurenții Insula Iubirii, sezonul 8, de la Antena 1. Cinci cupluri, pregătite să-și testeze fidelitatea

Citeşte şi: Cine sunt cele 10 ispite masculine din noul sezon de la „Insula Iubirii”. Când începe emisiunea de la Antena 1

În cadrul interviului de la Antena 1, Ema a mărturisit că a păstrat legătura şi cu Daria şi cu Romeo, după reîntoarcerea în ţară, însă nu pentru mult timp, ci doar în timpul difuzării emisiunii.

„Nu am vrut să am nici măcar cu Daria vreo stare de conflict, pentru că omul de lângă mine este vinovat de trăirile pe care le-am avut, nu a terţa persoană. Am avut nişte replici amicale cu Daria, chiar am ajuns să ne susţinem când primeam hate.

Romeo îmi zicea la un moment dat că oricâte fete ar vrea să fie cu el, el nu se poate ataşa. Pentru că și el a trăit ceva pe insulă. Nu ştia că poate să fie empatic, că poate vorbi răbdător cu o fată. Şi cam astea au fost conversaţiile atunci”, a spus Ema Oprişan.

Deși Ema nu a reușit încă să ierte complet infidelitatea lui Răzvan, cei doi continuă să își construiască o viață împreună, dedicându-se creșterii copiilor lor și încercând să își găsească fericirea în micile bucurii ale vieții de zi cu zi.

Sursa foto: Antena 1 şi Instagram

Vezi pe Libertatea Rezultate Evaluare Națională 2024 – notele pe județe și cum poți face contestație la notele de la Evaluare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton