Rochia roz, noua senzație din lumea modei. Paris Hilton, Margot Robbie, Alessandra Ambrosio, printre vedetele care au îmbrățișat acest trend

.

Rozul este noul negru, sau cel puțin așa pare să fie pentru numeroase vedete internaționale care au ales să poarte rochii roz, superbe, la unele dintre cele mai cunoscute evenimente mondene. Paris Hilton, Alessandra Ambrosio, Chrissy Teigen, Melissa McCarthy, Margot Robbie și Elizabeth Hurley sunt doar câteva din starurile care au îmbrăcat cel puțin o dată o rochie roz, cu care au întors toate capetele pe covorul roșu și nu numai.

Rochia roz, noul trend al vedetelor

A fost întâi negru, apoi portocaliu, acum este roz. Rochia roz este noul trend pe care vedetele din showbizul internațional îl urmează cu sfințenie. Fie că merg la o petrecere, la o premieră sau la un eveniment monden, celebritățile au ales să îmbrace o rochie în diferite nuanțe de roz, care le-au făcut să iasă rapid în evidență.

Paris Hilton a ales o rochie roz cu cel puțin trei ocazii și de fiecare dată a fost apreciată pentru stilul ei.

În 2019, moștenitoarea imperiului Hilton a purtat o rochie roz pe care a asotrtat-o cu un sacou lung roz aprins, pantofi roz și o poșetă în aceeași nuanță, la o petrecere organizată de Rumer Willis.

În 2022, vedeta a apărut din nou în roz la emisiunea The Drew Barrymore Show, realizată de actrița Drew Barrymore, iar în 2024 aceasta a îmbrăcat o rochie roz deschis, mulată, cu puf la mâneci, la o ședință foto realizată în West Hollywood.  

Margot Robbie a ales o ținută all pink la decernarea premiilor Globurile de Aur ce s-au desfășurat în luna ianuarie în Los Angeles.  

Bianca Censori, care în ultima perioadă a șocat cu ținutele sale nonconformiste și extravagante, a ales și ea să poarte o rochie mini, roz, cu spatele gol, în timpul unei ieșiri în oraș cu mama ei.

Vedeta britanică Amanda Holden s-a alăturat și ea celebrităților care au ales să atragă toate privirile cu ținutele lor roz. Aceasta a apărut la Global Radio într-o rochie lungă, roz, pe care a accesorizat-o cu o pereche de tocuri în aceeași nuanță.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentările caselor de modă Balenciaga și Elie Saab. Nicole Kidman și Naomi Watts, la brațul fiicelor lor

Citește și: 9 tendințe în modă pentru vara anului 2024. Ce să porți pentru a fi sigură că ai o prezență fresh

Ariana Grande s-a aflat sub luminile reflectoarelor la gala Premiilor Oscar 2024, din momentul în care a pșit într-o rochie roz, mulată, cu o trenă bufantă tot roz. Ținuta ei a fost îndelung apreciată și acum intră în lista vedetelor care au făcut furori cu rochiile lor roz.

Vanessa Bauer a ales o rochie roz fluidă la premiera filmului „Wonka”, în timp ce Melissa McCarthy a arătat superb într-o rochie roz aprins la premiera peliculei „Mica Sirenă”.

Nicole Kidman și Lily Rose Depp, în rochii roz la cele mai mari evenimente

Nicole Kidman a demonstrat că rochia roz se potrivește la orice eveniment. Actrița a ales să îmbrace o astfel de ținută la Critics’ Choice Awards cu o rochie lungă, roz bonbon, cu mâneci lungi, ce i s-a potrivit de minune.

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, a strălucit la Met Gala într-o rochie roz aprins tip corset cu fiustă lungă, fluidă.

Citește și: Stilul marinăresc, trendul care a cucerit vedetele din întreaga lume. Inspiră-te de la Paris Hilton, Gigi Hadid sau Victoria Beckham!

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentarea Chanel din cadrul Paris Fashion Week. Naomi Campbell a întors toate privirile

De asemenea, Alessandra Ambrosio a avut o apariție spectaculoasă Cinema Against AIDS Gala ce s-a desfășurat în Franța în anul 2018. Supermodelul a ales o rochie pe un umăr, cu o despicătură adâncă pe picior, cu o trenă lungă, ce i-a scos în evidență silueta perfectă.

Lady Victoria Hervey a optat și ea pentru o rochie roz spectaculoasă la Festivalul de Film de la Cannes din iulie 2021.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată rochiile roz purtate de vedete, cel mai nou trend din lumea modei

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton