Cine este și cu ce se ocupă Marilena, soția lui Gheorghe Hagi. Cum a început povestea de dragoste dintre „Regele fotbalului românesc”​ și mama lui Ianis Hagi

.

Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Hagi, s-au cunoscut în urmă cu 28 de ani, pe vremea când ea era studentă în anul doi de facultate. De atunci, sunt de nedespărțit și au împreună doi copii, Ianis și Kira Hagi. Discreți din fire când vine vorba de viață personală, cei doi au dezvăluit, în urmă cu ceva timp, cum a început povestea lor de iubire.

Cine este Marilena Hagi, cea de-a doua soție a lui Gheorghe Hagi

Dacă Gică Hagi este o persoană cunoscută la nivel internațional, soția acestuia, Marilena, cea care i-a dăruit doi copii, a ales să își trăiască viața departe de luminile reflectoarelor. Cei doi formează un cuplu din anul 1993, ajungând la altar la patru ani de la divorțul fotbalistului de prima lui soție, Lena Celnicu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena

Marilena și Gheorghe Hagi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și, potrivit acesteia, la început și-au ascuns relația. Prima întâlnire a avut loc la restaurantul Select.

Femeia a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu câțiva ani, că deși era o persoană timidă, s-a simțit întotdeauna în largul ei alături de cel care i-a devenit soț.

„Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a afirmat Marilena Hagi, potrivit Newsweek.

Citește și: Cât a costat inelul de logodnă oferit de Ianis Hagi iubitei sale. Fiul lui Gică Hagi i-a cerut mâna Elenei Tănase la Paris

Citește și: Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: „Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Nunta lui Gheorghe Hagi cu Marilena a fost una dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului 1995.

Marilena Hagi este a doua soție a lui Gică Hagi. Marele fotbalist a fost însurat mai întâi cu Lena Celnicu. Divorțul nu a fost deloc unul simplu, din cauza motivului pe care acesta l-a trecut în cererea de divorț. Hagi a precizat că își dorește să se separe de Lena pentru că soția lui a întârziat cu pâinea la masă și ar fi pus miere în cafea în loc de zahăr.

Cu ce se ocupă soția lui Gheorghe Hagi

Marilena Hagi a fost întotdeauna o prezență discretă, alegând să se ocupe de creșterea copiilor și să-și susțină soțul din culise. Acum că Ianis Hagi și Kira Hagi au crescut și și-au găsit propriile drumuri, soția lui Hagi a devenit femeie de afaceri și a ales să se ocupe de business-ul fiului ei, care deține o agenție de publicitate. Pe lângă postul de administrator al firmei lui Ianis Hagi, Marilena este și asociat al firmei Hagi Sport SRL, care deține hotelul Iaki.

Nu mulți știu că Marilena Hagi este sora soției lui Gică Popescu, Luminița. Cei doi au devenit cumnați după ce fotbalistul a venit în vizită la prietenul său, în timp ce Luminița era acolo, iar Popescu s-a îndrăgostit pe loc de ea.

Citește și: Cu ce bărbaţi celebri s-a iubit Iulia Vântur înainte de Salman Khan. De ce s-a despărţit de Marius Moga şi Bogdan Vlădău

Citește și: Ce poveste de viaţă are Andrei Raţiu, fundaşul echipei naţionale, şi cum arată iubita lui. Imagine emoţionantă cu bebeluşul său la Euro 2024

Astfel, doi dintre cei mai mari fotbaliști ai României au ajuns să se căsătorească cu două surori.

Despre soția lui, Marilena Hagi, „Regele fotbalului românesc” spunea că este o femeie puternică.

„Femeile sunt mai puternice ca noi. Noi le avem pe ale noastre, dar ele sunt mult mai puternice, din ce am văzut eu. Am văzut-o pe soția mea la naștere. La Ianis, am fost în sala de naștere. La Kira, eram plecat și nu am putut. Dar la Ianis n-a vrut să nască până n-am venit eu. E puternică de tot. Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bine, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a declarat Gheorghe Hagi pentru orangesport.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Marilena, soția lui Gică Hagi

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton